אני חייבת עזרה..

אני חייבת עזרה..

למישהו יש רעיון לפעולה לילדים בכתה א-ב דחוף סתם רעיון.. אשמח מאוד אם מישהו יעזור...

driftwoodstav

New member
מתוקה...

את צריכה להבין שאנחנו לא ישבים פה כל היום ומחכים למוצא פיך בשביל שנוכל לענות לך מיד, זה לוקח לנו זמן! אנחנו לא חושבים עד כדי כך מהר... ובקשר לשאלתך- אני חושבת שפעולת שוקולד זה אחלה רעיון! איך לעשות את זה? יש 101 דרכים לעשות פעולת שוקולד! או משימות שקשורות בשוקולד, או "חפש את המתכון", או כל דבר אחר שעולה בראשך, שללא ספק פועל! אני יכולה להגיד לך מה אני עשיתי בפעולת השוקולד שלי- הכנתי (או ליתר דיוק- לקחתי...) בריכה ושמתי שם מעין דגים שכאלו מסול (כל חומר אחר אפשרי...) וגם לקחתי חכה- מקל של מטאטא שבסופו חוט ועל החוט מגנט (מגנטים או דברים שנמשכים למגנט רצוי,ואפילו חובה, לשים על הדגים!). על הדגים (בצד שפונה לכיוון האדמה, שלא רואים אותו כמובן!) מודבקות שאלות היכרות שונות ומשונות. מחלקים את הקבוצה לשתי קבוצות ע"י משחק חלוקה- מה שבא לך! אפשר מולקולות, אפשר ים יבשה...אפשר סתם מספרים. לכל קבוצה נותנים שם. ואז נותנים לקבוצות משימות תחרותיות עם שוקולד, הקבוצה המנצחת בכל סיבוב זוכה להוציא דג אחד בלבד מהבריכה ולענות על השאלה, אם על הדג לא כתוב כלום התור עובר לקבוצה השניה. הקבוצה שעונה על יותר שאלות ודגה יותר שאלות- מנצחת! בסוף גם הכנו פונדו שוקולד, והיה טעים! ב-ה-צ-ל-ח-ה! סתיו

¥NeveR¥

New member
יאאאא

כמה עזרת לי..
חחח.. אני צריכה לחשוב על פעולת שוקולד, וכבר 3 שעות אני מנסה לחשוב על המילה פונדו, עלה לי לראש גופו, פוגו (?) ועוד כמה דברים... חחח.. אבל סוף סוף ראיתי שזה פונדו.. תודדה מותק!

rinani

New member
את יכולה גם לעשות פעולת ממתקים...

למרות שפעולת שוקולד זה יותר שווה את יכולה לעשות פעולת ממתקים ולבק מכל אחד שיביא ממתק שהוא אוהב וככה גם תוכלי למצוא יותר משחקים.... עם את צריכה יותר הסבר או משחקים אם ממתקים אז יש לי אי סי קיו 156645500 את יכולה להעזר בי חופשי וגם כל מי שקורה את ההודעה הזאת יכול להעזר בי אם אתם נתקלים בבעיה

למעלה