אני חייבת עזרה!

הדרומית

New member
אני חייבת עזרה!

תראו, זאת הולכת להיות הודעה ארוכה ככה שבאמת, מי שלא בא לו לשבת שעה מול המחשב מוזמן לצאת... אבל מי שבינכם כן נשאר, חייב לנסות לעזור לי. אני ממש על סף מוות וזה לא מצחיק! הסיפור הזה מתחיל בתחילת השנה... אני לומדת בבית ספר בו אמא שלי היא הסגנית מנהלת. אז לא, לא כמו שאתם חושבים שיש לי פרוטקציות ובאלגנים... זה מה זה לא ככה, להפך, אני נורא סובלת מכל המצב הזה. תכף גם תדעו למה. אני בחורה מאוד חכמה אבל מה לעשות, חוצפנית מאוד (התנהגות ד` בתעודה עם ממוצע של 93) אה, ושכחתי לציין שאני בכיתה י`. בכל אופן, אני לא סובלת את המחכנת שלי... לא סובלת את אמא שלי לא סובלת את אבא שלי, לא את אחותי, לא את החברות שלי, ולא את הידידים הכי הכי טובים שלי. אני מה שנקרא ילדה בודדה. מבחוץ כולם חושבים שאני הילדה הכי צוחקת ומאושרת בעולם (אפילו הדביקו לי ת`שם : מאושרת תמידית) אני הילדה הכי היפראקטיבית בעולם... אבל יש בעיה קטנה, הכל זאת רק הצגה אחת גדולה. אני בכלל לא מאושרת, אני צוחקת צחוק מאולץ. מה שהיה פעם הצחוק הכי מתגלגל שאתם מכירים היום מזוייף... בכל אופן, רבתי עם המורה שלי, והבת זונה הזאת התחילה לסלף דברים לאבא שלי, התחלתי לצעוק ולקלל אותה נשבעת לכם כמעט זרקתי עלייה שולחן. שחזרתי הביתה אמא שלי שמעה מה שעשיתי, ומבחינתה לא חשובה לה דעתה של הבת שלה... רק המונטין, רק מה יגידו עלייה, מה ההנהלה תגיד על הבת החוצפנית שהיא הביאה לבית ספר שלה. אותו היום, היא חזרה הביתה, פתחה ספר טלפונים ואמרה לי חד וחלק: ``לאיזו פנימיה את רוצה לעבור?`` והביאה לי את הבעיטה הכי הכי חזקה בעולם. עזבו אתכם שזה היה כואב, זאת היתה אמא שלי, האמא שאף פעם לא הרימה עליי יד. ובגיל 16 מכרה אותי לטובת המוניטין שלה והשם הטוב שלה. אותו לילה קמתי, בלעתי מספר גדול של כדורים והלכתי לחברה שלי שבאותו היום היה לה יומהולדת. ואני עם המצברוח שלי הרסתי לה את כל השמחה... בערב למחרת סיפרתי להורים שלי על הכדורים. וכמו כל הורים נורמלים הם הסיעו אותי לבית החולים. סיפרתי לחברה הכי הכי הכי טובה שלי על הכדורים והבת זונה ניתקה לי בפרצוף, למה?!כי אני לא שפוייה... אמרתי לעצמי, וואו! בשביל מה אני צריכה עכשיו גם לריב עם החברה הכי טובה שלי?! אז התקשרתי אלייה ואמרתי לה ששיקרתי. הייתי מחוברת לאינפוזיה במשך שלושה ימים... ושיצאתי מהבית חולים הצמידו לי עובדת סוציאלית, פסיכולוג ופסיכיאטרית. הבית ספר לא רצה לקבל אותי אליו בחזרה בטענה שאני לא כשירה ללימודים (בשל ניסיון אובדני), דבר שהוסיף עוד על המצב שלי. באותו היום שהשתחררתי מהמחלקה קיבלתי התמוטטות עצבים ושוב אושפזתי. מאז אני לא מצליחה לבכות. מישהו הרגיש פעם שאתה לא מצליח לבכות?! שהידיים נופלות לך? שאתה בוהה בתקרה ואין לך חשק לחיות? שרטתי את עצמי לפני השינה כדי להיות בטוחה שאני חייה. שנאתי את כולם. אחרי חודש שתיתי חומר ניקוי מסוג מסויים, והקאתי הכל תוך כמה שניות. כל היום הרגשתי על הפנים בבית ספר. והפעם כבר לא הייתי מי שצוחקת, כולם שמו לב לשינוי. הפעם לא הייתי שחקנית טובה ואפילו טובה מידי. החברות שלי התחילו להעיר לי שנהייתי דיכאונית ואפילו לא טרחו לברר למה. הן חשבו שהן יודעות עליי הכל! הן ממש חשבו שאני מספרת להן את כל אשר עובר עליי. לא!!! כל זה היה לפני שלושה חודשים. עכשיו אני מתה, מבפנים כמובן... נפש סחוטה, פצועה. אפילו לבכות אני לא מצליחה. אני לא רוצה למות! אבל אני גם לא רוצה לחיות! אני לא רוצה לצחוק, ואני גם לא רוצה לבכות. אני בסה``כ רוצה להשאר אני, אבל אני כמו לפני שנה, צוחקת, בוכה, כועסת, שמחה... כל הרגשות. אני מפקפקת בהכל. באהבה, ברגש, בכעס, בעצב... אני מפקפקת במציאות. אני מפקפקת בקיומי... וזה הכי כואב שבעולם. מאז שאני בת 4 אני נאחזת בצחוק שלי... ועכשיו זה קשה, כי הוא מזוייף. בדר``כ שהייתי מסיימת לכתוב מכתב כלשהו הייתי רושמת ``לנצח...`` והפעם, אני לא יודעת כיצד לחתום...

Black Star

New member
לדרומית..

וואו, האמת שאני לא בטוחה אם הפורום זו המדיה המתאימה לענות לך. אם בא לך סתם לדבר- את מוזמנת לדבר איתי באייסיקיו: 16456272. אני מכירה את ההרגשה שלך, גם אם אף פעם לא ניסיתי לבלוע כדורים או משהו כזה.. אני מכירה את ההרגשה הפנימית, שאף אחד לא באמת מבין, שאת בודדה, שאת לובשת מסכה. ואני חושבת שאני מבינה מה עובר עלייך.. זה נורא מעצבן שהמשפחה לא תומכת, ובמקום להאמין ולהבין אותך הם כועסים. אבל ככה זה משפחה, צריכים לחיות איתם. אני אישית חושבת- עד כמה שאני יכולה בכלל לייעץ לך משהו בלי שאני מכירה אותך...- שאת צריכה שינוי אוירה. ואולי לצאת מהבית ולגור במקום אחר עם חברים חדשים ומורים חדשים, לא יהיה בכלל רע. כשנכנסים לכזה דיכאון עמוק, הדבר הכי קשה בעולם זה לחזור ולראות יום אחרי יום את הפרצופים של האנשים האלו שאיכזבו אותך, שלא נמצאים לידך כשאת באמת צריכה אותם.. אז אולי פנימיה תהיה באמת הפתרון המתאים? אם את מחליטה להישאר בבי``ס והכל, אני חושבת שקודם כל כדאי לך למצוא איזה משהו שאת ממש ממש ממש אוהבת לעשות, ושתמיד תוכלי, אם את מרגישה רע ושנמאס לך, לברוח אליו. זה יכול להיות ציור, נגינה, ג`וגינג.. לא יודעת, כל דבר. רק שיהיה לך משהו שימלא לך את הרגעים שאת מרגישה שרע לך. ותנסי לפתוח דף חדש- עם המורים, ההורים, החברים.. כולם. או שתנסי להתרחק לזמן מסוים, פשוט להיות אדישה, לנסות לא להתפרץ (על מורים- אני יודעת שזה קשה..) ולא להתקרב מדי לאנשים. לתפוס קצת מרחק, עד שאת יכולה להסתכל על כל העניינים האלה עם פרספקטיבה אחרת... ובעיקר, תנסי להכיר אנשים חדשים. אנשים שיעשו לך טוב ושיגרמו לך להרגיש טוב עם עצמך.. זה הכי חשוב. תתעודדי, תמיד יש דברים טובים בחיים, צריך רק את הרצון למצוא אותם!!! שוב, אם בא לך- צרי קשר באייסיקיו... יעלי. Immerse your soul in Love --

הדרומית

New member
אני ממש לא יודעת אם זה יצליח...

תפקידם של הורים זה לדאוג. אני לא ממש בטוחה. אמא שלי מגיעה בכל יום בשעה 7 בערב בעוד שהיא יוצאת מהבית ב 6 בבוקר. את האוכל אני מכינה לבד, החברות שלי מכירות אישיות אחת שכל קשר בינה לבין האני האמיתי שלי הינו מקרי בהחלט. קוראים לי מיכל, דרך אגב. המיכל ההיא שכל דבר עניין אותה, המיכל ההיא שהכל היה מצית את ליבה והיתה כ``כ אוהבת להביע את עצמה כבר לא אותה מיכל. המיכל ההיא שהיתה אוהבת את כולם, שכולם היו אוהבים אותה שונאת עכשיו... אני ממש מצטערת אם דיכאתי את הפורום, אבל ממש הייתי נואשת לעזרה. הפעם האחרונה ששכבתי בבי``ח היתה לפני שבוע (ניסיון אובדני שלישי). כל הזמן מצילים אותי, לא רוצים אותי שם למעלה. לא סיימתי פה את תפקידי... את מבינה?! בגלל זה אני יודעת שאני לא אנסה יותר להתאבד. הפסיכיאטרית קבעה שאני מזוכיסטית, ואת המזוכיזם הזה פיתחתי לעצמי בראש. תקראי לי פרנואידית אבל כולם נגדי, רודפים אותי... ועד שלא אסיים את תפקידי פה, לא יניחו לי... ואני אמשיך לסבול (אני כבר לא סובלת, אמרתי לך, אני קפואה)

rastotman

New member
סלף דוולוט מזוכיזם

אני מציעה שתתחילי מלא ללכת מחר לבית ספר, יש לך ממוצע 93 ואת רק בכיתה יו``ד, ובכלל, מחר חופש. את תמיד יכולה לא ללכת מחר לבית ספר, ולא לפגוש את החברות שלך ואת המורות וכל עולם הקקה שבחוץ, ולהישאר עם עולם הקקה המוקטן הפרטי שלך. רציתי להציע לך ללכת למירפסת לשמש, אבל ניזכרתי שלא לכולם יש מירפסות, אז אם את יכולה תצאי למירפסת או לגג או סתם החוצה או לריח טוב של לילה או לשמש נעימה בבוקר- גם בתור סצינת התאבדות זה לא רע. חיחי, סיום תפקידים כמו בתהילה? למה ספרים לא טובים רודפים אותנו? [למה אני חוזרת על עצמי?]. ההצעה הכי מעשית שאני יכולה לתת לך זה להיתמכר למשהו, עדיף סמים. תיראי, את תמיד יכולה לטפל בעצמך וללמוד קבלה שיאצו או אוריגמי ולהגיע להבנה יותר עמוקה של עצמך, אבל אם את רוצה דרך לגרום לעצמך אושר רגעי, אפילו הנרקומן שבא לבית ספר שלי המליץ על סמים. אח``כ, אם כבר משכת את עצמך מספיק זמן כל הכימיקלים במוח מישתנים [גם בלי סמים קורה אותו דבר כמובן], ואת יכולה לנסות לצאת מזה. או שאת יכולה פשוט להישאר במצב הסטטי הזה שאת בו עכשיו, ועד כמה שאני יודעת הוא גם קרוב לסוף של העניין הזה. לפחות בנתיים, הרי זה עניין של נטיות- יש אנשים עם נטיות אובדניות ודיכאוניות- בפורום הזה יש די הרבה מעל הממוצע, אבל בכל מקום יש, ומדי פעם צריך להיתמודד עם זה. האיי סי קיו שלי למעלה, מתחת לעניין עם רוקי. [תיתרמו מידע, תפעילו מכרים איי סי קיויים חיפאים, תעזרו לאדם במצוקה!].

הדרומית

New member
כבר עשיתי את זה...

לא הייתי בבית ספר חודשיים, וזה הגביר את הקושי שלי, אמרתי לך יעל, ממוצע 93 היה בהתחלה, עכשיו ירדתי בצורה ממש דרסטית. סמים?! אני מכורה לסיגריות, כסיסות ציפורניים, קולה... הכל רק לא סמים. מפחיד אותי הדבר הזה, להיות תלוייה במשהו. תודה לכם, לכולכם, לא יודעת אם הייתי צריכה את כל העצות האלה... כי שמעתי רבים כמוכם. נראה לי שיותר הייתי צריכה להוציא הכל החוצה סופסוף והדבר מאוד מאוד הקל עליי. כתבתי לי ביומן ``מה זה לחיות?! לחיות זה למות!`` למות מבפנים. עם נפש סחוטה וילדה שמהלכת ריקה. להתמכר לא יעזור. אני אתמכר מבחינה פיזית ולא נפשית, ואצלי הנפש סחוטה. לא יעזור לגוף שלי להיתלות במשהו כשהנפש שלי אבודה. באמת תודה לכם... הייתי שמחה לדבר עם כולכם באי סי קיו אבל יש לי בו בעיה קטנה (בנוצרה בידיוק היום) אבל בכל אופן המספר שלי הוא: 91232594 שלכם, מיכל

Hell is beige

New member
גם אני הייתי שם..

והתלחתי לצאת... אם אני יכול אז כל אחד יכול, אז גם את יכולה... אני יודע שה נשמע כמו פרסומת גרועה לאיזה מכשיר כושר.. אבל העיקר הכוונה... אם את רוצה לדבר, לשאול, לצעוק, או כל דבר, את מוזמנת לפנות אלי באייסיקיו 6167836

PsiChO

New member
לדרומית תקראי זה חשוב מאוד!!!

תראי, קל מאוד להגיד אני מבין מה את עוברת זה יעבור. הרבה יותר קל להגיד מאשר לעשות כמו שאמא שלי אומרת כל פעם שאני אומר שאני אסדר את החדר... עוד יותר קל להגיד זהף גם אני הייתי שם ויצאתי מזה. אין דבר יותר קל להגיד מזה. הרבה יותר קשה לנסות להבין את המצב, להיכנס לתוכו ולמחשבות שהוא יוצר. ועכשיו אני הולך להגיד את הדבר הכי נדוש שאפשר, שכל אחד שיגיב יגיד לך את זה: אני הייתי שם, אני יודע מה את עוברת. אני יודע שזה נשמע נדוש, ואני יודע שבטח שמעת את זה מזיליון (לא השתמשתי בזה מאז הגן..) אנשים, אבל במקרה שלי זה אמיתי. אני הייתי בדיכאון שנה וחצי, דיכאון שלא יצאתי ממנו - עכשיו אני הולך להפריך טענה של מלא אנשים, מדיכאון לא יוצאים! אי אפשר לצאת מדיכאון, תמיד ישאר הדבר הקטן הזה להרבה זמן! דיכאון נמשך חודשים לא שנים, לא אויש באסה קיבלתי 82 במבחן!. אני לא הולך להגיד לך ``תסתכלי על הצד החיובי`` מישהו שאומר לי את זה אין לו מה לחפש בסביבה הקרובה שלי, אני אגיד לך משהו יותר חכם. אל תנטשי את החיים, לא משנה מה. אני אגיד לך עכשיו את המשפט שאני חי על פיו מיום ליום. זה המשפט שמחזיק אותי בחיים. לא לאבד תקווה כל כך פשוט וכל כך הגיוני רק חבל שגיליתי אותו שהייתי תלוי בין שמיים וארץ בצד הלא נכון של חלוני בקומה השישית (אני חושב שכולכם כבר מבינים מה זה אומר). הפסיכי הוא בן אדם עם הרבה בעיות חברתיות ופנימיות. ככה אני. פסיכי עד הסוף. יש לי עוד הרבה דברים להגיד לך, ואני באמת מרגיש שאני יכול לעזור לך, בבקשה תפני אליי באייסיקיו, שאני הולך לפרספ באופן בלעדי כאן, רק כי אני יודע שזה מקרה חירום. אף אחד פה לא יודע אפילו את השם האמיתי שלי, האייסיקיו זה צעד גדול בשבילי רק שתדעי. תעריכי את זה פסיכי*45740079 ממש מקוה לשמוע ממך!

taya

New member
אבל בשביל מה?

באמת שאני לא שייכת לכאן, אני מכירה אותכם כי אני נוהגת לקרוא את הפורום אבל אתם לא מכירים אותי. בקשר לדיכאון, זה בדיוק המצב שלי עכשיו. למשל, יכולתי ללכת למסיבה, היה יכול להיות ממש כיף אבל לא הלכתי. למשל שאני קמה בבוקר ובוכה, קוראת את ההודעה הזאת ומזדהה כל כך עד לדמעות, למשל שיש לי חברות טובות שיורדות עלי כשאני עצובה, שאני פוחדת לבכות ליד ההורים שלי. שאני לבד בעולם. אני רק צריכה סיבה להמשיך, אני צריכה משהו לצפות לו, מטרה כלשהי. אבל אני יודעת שאני ימשיך לצוף בתוך הדיכאון שלי עד למוות, אני יודעת שבסוף במילא מתים ושהחיים שלי לא משמעותיים לאף אחד. שאני בוכה בחדר וההורים שלי יודעים ולא עוזרים, שאני נראית כמו רוח רפאים ולפעמים אני מרגישה בלתי נראית ליד אנשים מסויימים. יש אנשים שיש להם שמחה, שיש להם את הכוח להתמודד עם דברים, שהתמזל מזלם והם נמצאים בחברה טובה- אבל יש את הבודדים כמוני, שכל יום מחפשים לעצמם מטרה לחיים, ואני יודעת שאני לא הולכת למות בדרך טיבעית, כי בסוף זה ימאס לי, בדיוק כמו שלכם נימאס מדיסקים לפעמים אז אתם לא שומעים אותם יותר, יש לי חיים ואין לי מה לעשות איתם, אז למה לא לזרוק?. גם ``בואו לא נדבר בקלישאות`` זה קלישאה, אני צריכה עצות מעשיות.

PsiChO

New member
אין לך מושג

כמה שזה לא קלישאה... אני לא בן אדם שמדבר סתם, אני מדבר מתוך ניסיון. ברגע שאין לך תקוה אין לך חיים. פשוט כך. כמה שזה נשמע נדוש זה כל כך נכון! תמיד צריך לקוות שיבואו דברים טובים יותר... ככה אני מאמין ואם את תאמיני אז המצב ישתפר ואי אפשר לתת עצה ופוף את תצאי מהדיכאון זה תהליך שלוקח המון זמן, שנים אפילו במקרה שלי. ככה זה. יש לי עוד מלא להגיד לך ולדרומית תעלי לאייסיקיו שלי נדבר פסיכי*חושף רגשות

הדרומית

New member
אני כ``כ חייבת לדבר איתך!!!

תיצרי קשר בבקשה באי סי קיו שמספרו הוא 91232594 או באיי מייל [email protected] אני ממש חייבת לדבר איתך! נראה לי שיש לנו הרבה דברים במשותף... אל תנסי להתאבד!!! בבקשה לא!! תמותי כמו כולם... את עדיין בוכה וזה מעולה!!! את מרגישה כאב וזה עוד יותר טוב!!! אל תתני לעצמך למות לא מבחוץ ולא מבפנים. לי כבר קשה מאוד לעזור אבל את... את עדיין יכולה להציל את עצמך! אצלי כבר מתה הנפש ויהיה קשה עד בלתי אפשרי להציל אותה. כל עוד את בוכה מראה שאכפת לך וכואב לך... מה שהופך אותך לקיימת וחייה. בבקשה תיצרי קשר. שלך, מיכל

aroestya

New member
זה קרה גם לי...

זה נורא הרגשות האלה ואני הרגשתי אותם גם. לדעתי כדאי לך לעשות משהו מטורף. משהו כמו בריחה קטנה למשך כמה ימים אצל מישהו שאת מרגישה שהוא נחמד (אם תרצי תוכלי לבוא אליי עד סוף פורים) אני לפני כמה ימים החלטתי שאני נשאר למשך יום שלם בשירותים כי התעצבתי מאוד. לפני שבועיים היתה לי עוד הרגשה נוראית של ``אני לא יודע אם אני רוצה לחיות/למות אם אני אמיתי ודברים כאלה...`` כדאי לך ללכת עם לפסיכיאטר (לא שאני חושב שאת פסיכית או משוגעת או משהו כזה) הוא יעזור לך להתמודד עם הרגשות האלה. אם את רוצה נוכל להיות ``חברים לעט`` באופן קבוע. אם זה יעזור לך. עוד משהו שיעזור לך לשכוח מהדברים הנוראיים האלה שאת עוברת ``באופן זמני`` תעשי כיף, תעשי כיף חיים ותעשי דברים מפחידים ומסוכנים... הם בהחלט באופן גמור ידחו את הרגשות והמחשבות האלה... שלך באהבה אלון נ.ב. האי מייל שלי: [email protected] נ.ב. תשלחי לי בכותרת ``מתמודדת עם בעיה`` ואם את רוצה תוסיפי לכתוב. עוד נ.ב. אחרון חביב אם אין לך אי מייל תשאירי לי הודעה בפורום ואני כבר ייתן לך את כתובתי,

הממף

קשה המצב שלך קשה מאוד... אבל זה עובר עם הגיל תאמיני לי...(לא בקטע של התנשאות אני באמת מזדהה) לפני שנתיים גם לי היו כמה ניסיונות אבל זה עבר בחלקו זה לא אומר שהחיים טובים או רעים עד כדי כך...פשוט צריך להתרגל אליהם אני לא יודעת איך לעזור לך כי העזרה שאני יבלתי באה מבפנים בעיקר... את צריכה למצו אאנשים שאת סומכת עליהם (אחד או שניים) ולספר להם הכל כדי שיהיה מישהו שיעזור לך כשאת צריכה... אני לא מאמינה שבפורום כזה אפשר למצוא כי כאן הכל מזויף לכולם יש פנים אחרות רק אושר וטוב... ליאורה (אפם את רוצה לדבר 96582386)

Funeral_Drum

New member
כותרת

אני חושב שאת צריכה למצוא משהו שעדיין יש לו משמעות בעינייך ולדבוק בו בקיצוניות.. לחיות למענו. ואם אין לך משהו כזה אז תמצאי משהו כזה. את יכולה לצייר, או למצוא חברים חדשים או להתחיל לאהוב מתמטיקה. זה לא משנה מה זה יהיה, כל עוד זה יסיח את דעתך. והסחת דעת היא התרופה היחידה מדיכאון, כנראה (ביחד עם תקווה, כמו שפסיכי אמר). shine

erlich

New member
אני מסכים עם זה,

לא באמה אחוז, אלא באלף אחוז. תודה, ארז.

erlich

New member
אני....

בניגוד לשאר פה, אף פעם לא הרגשתי את מה שכנראה את מרגישה עכשיו. ואתם יודעים מה? אני בטוח שאני גם אף פעם לא ארגיש ככה. ``למה`` אתם שואלים? איכשהו, למדתי לעקוף את החלק הזה אצלנו שנקרא רגשות. אני לא אומר שאני לא מרגיש דברים, אני בהחלט מרגיש אותם.. אבל משום מה אני תמיד מצליח לבודד את הרע, ולנסות להרגיש הי, הנה יש לי פה משהו טוב. ותמיד כמה שאני מרגיש גרוע, אני רק הולך לביתצפר, מסתכל מסביבי ותוך שתי שניות אני ישר מוצא מישהו שנמצא במצב יותר רע. ואתם יודעים מה? גם אם זה לא הולך, אני פותח את העיתון ומסתכל במוסף המרכזי קצת אחרי האמצע, אתם יודעים המודעות של אונס, רצח, ודברים כאלו... ישר אני אומר לעצמי הנה ארליך, יש מישהו שמסתכל על החרציות מלמטה ואתה לא, אתה יודע מה זה אומר? אתה חזק ממנו, אתה שורד, אתה ממשיך. ואולי זה נשמע לכם מטומטם אבל זה עובד. ודרומית יקרה שלי, אם באמת כל כך קשה לך, הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך עליו זה להמשיך להילחם, כי אחרי שתצאי מזה (ואת תצאי מזה...) את תרגישי כל כך טוב עם עצמך ואין לך מושג אפילו מה ההרגשה. (גם לי אין, אבל אני בטוח שזה לפחות טוב כמו לנצח בריצת 100 מטר באולימפידיה ולקבוע שיא עולמי, ואולימפי, חדש... יודעת מה? אולי אפילו יותר), היכולת הזאת להביט אחורה ולהגיד לעצמך, אני הייתי במצב הזה והיום אני ככה, שווה הרבה הרבה הרבה יותר מכל דבר אחר שניתן לתאר. תודה, ארז. נ.ב. תשלחי אי מייל אם בא לך.

AirOHead

New member
וגם אני...

מצאתי דרך לעקוף את הרגשות.... ובאמת תמיד תשבי שאחרי זה את תזכרי בזה והכל יהיה טוב (אני מנסה להכניס לעצמי לראש שמחר אחרי המבחן הכל יהיה טוב.. אבל כרגע יש לי בראש רק עוד כמה דברים יש לי ללמוד למחר ולא התחלתי...)

Levinzone

New member
וואו...

אין לי ממש מה להגיד, אבל אני מקווה שמה שכן יש לי להגיד יעזור לך. תנסי להתמודד....אני יודעת שכבר אמרו את זה המון פה, אבל זה מה שאני עושה וזה ממש עוזר לי- תמצאי משהו שכל פעם שאת מחזיקה אותו/ עושה אותו הוא מעודד אותך. אני למשל, פשוט לוקחת את הגיטרה שלי והיא נורא מעודדת אותי. לטווח הקרוב זה עוזר, אבל השאלה אם זה טוב כל כך להדחיק דברים כאלה. יש גבול לכמה שבנאם יכול להחזיק בפנים ולהראות בסדר כלפי אחרים ופשוט להדחיק את האיד (כן, סוציולוגיה....) כי באמת שבסוף זה מתפרץ וזה יכול להיות ממש גרוע. אז אולי באמת פסיכולוגית יכולה לעזור לך, אם אין לך אף אחד אחר שאת יכולה לסמוך עליו ולספר לו פשוט הכל. מישהו שבאמת יקשיב לך ולאו דווקא יתן עצות אלא פשוט יקשיב. את יכולה אולי לכתוב יומן- פשוט תעשי הכל כדי להוציא את זה החוצה, ולא להדחיק הכל...זה אמור לעזור, וזה בטח לא יזיק. הבעיה היא שאין הרבה אנשים שאפשר לסמוך עליהם ב100%, שלא יספרו כלום לאף אחד אם את לא רוצה ושיקשיבו לך עד הסוף ולא ישפטו אותך לפי מה שאת מספרת להם. ולפי מה שכתבת הבנתי שאת גם לא סומכת על החברות שלך ובעצם על אף אחד, ובגלל זה אני חושבת שכדאי לך למצוא מישהו מקצועי, שבטוח לא יספר כלום לאף אחד. וכמובן שאם את רוצה את יכולה להתיעץ איתי, למרות שאני לא יודעת כמה אני אוכל לעזור לך, פשוט להיות אוזן קשבת...אני ממש ממש אשמח לדבר איתך.... אז בבקשה, תשלחי לי אימייל או שתכנסי לאי סי קיו שלי 42072735, ואני ממש אשמח שתספרי לי עוד. ועוד משהו- אני ממש התרשמתי מכל האנשים פה שהציעו לעזור...זה ממש נחמד מצידכם:) בהצלחה -יעל-

למעלה