אני חייבת ממכם תשובה| תלחצו עליי

אני חייבת ממכם תשובה| תלחצו עליי

הכרתי מישהו ואני בקשר איתו משהו כמו חודשיים בהתחלה הוא פגע בי, כי הוא הבריז לי,חזר לאקסית שלו, נפרד ממנה כי רצה להיות איתי, וסלחתי לו, והתחלנו לצאת. קבענו שזה ישאר קשר פתוח בלי התחייבויות נוספות ובלי כלום, הכל היה טוב ויפה, האהבה "פרחה". ביום האהבה לא היינו ביחד. הוא היה מחוץ לעיר, אתמול הוא סיפר לי שהוא שכב עם איזה מישהי. לא כעסתי ולא אמרתי כלום, זכותו, קשר פתוח. הוא זה שאמר לי כל הזמן, אני חולה עלייך, מטורף עלייך, לא יכול בלעדייך, הוא זה שאמר לי שאני לא אלך עם אחרים , ועובדה לא הלכתי. אחרי כמה זמן הוא נכנס למקלחת, ואחרי שיצא התחלי להתלבש בנכוחותי, העניינים התחילו להתחמם והוא רצה שאני כמו שאורמים "אעשה לו טובה". אמרתי שאני לא יכולה כי הייתי צריכה ללכת, והוא אמר לי: את רואה למה.... ביקשתי ממנו שיסיים את מה שהוא אמר.... והוא אמר את רואה למה אני הולך לשכב עם אחרות כי את מייבשת אותי... נפגעתי מזה מאד. אבל אני לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד זה קשר פתוח אבל מצד שני....... קיצר יאללה כתבתי הרבה, תגידו לי מה אתם חושבים .......

עם כל הכבוד להחלטה שלך...

עושה רושם שדפקו אותך. ואני מאוד משתדל להתעדן במילים. הוא הולך עם אחרות ולך הוא "לא מרשה" ללכת עם אחרים? הצחיק אותי שהוא אמר שהוא "לא יכול בלעדייך", אבל הלך לשכב עם מישהי אחרת... אני מתאר לעצמי שהוא הדביק תמונה שלך על הפרצוף שלה. כי הוא נורא התגעגע. האחת והיחידה... עצוב כמה שהוא לא עוזר לך להגשים את הכינוי שלך. קשר פתוח ורגש לעיתים רחוקות יוצר שילוב טוב... את כנראה שלא בנויה לקשר כזה. מוזרה לי מאוד התמימות שלך. מאוד.

טל קר

New member
"קבענו" זה כשזה מתאים לשניכם.

בינתיים נראה שלא רק שזה לא הדדי ("אמר לי שלא אלך עם אחרים") אלא גם לא מתאים לך, אף החלטה היא לא בלתי הפיכה (וגם חוזה אפשר להפר). מי שבמקום להתחשב בצרכים שלך, כועס עליך כי את לא עושה מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה, ובתור תגובה הולך לשכב עם אחרות (אני מקווה שאתם לא מסתמכים רק על גלולות אלא גם על קונדום, כי הוא יכול להדביק אותך באללה איסתור של דברים) הוא מחורבן גם בתור בן זוג זמני. מתאים לך להסתובב עם בחור שיורד עליך, לא מכבד אותך, ושוכב עם אחרות? סבבה לך. לא מתאים לך, ופוגע בך? שילך לחפש. רוב הקשרים שלך בעבר היו מהסוג הזה? לכי את לחפש למה את נמשכת לגועל נפש של אנשים, ואיך את יכולה להתמודד עם זה.

אלדד26

New member
מסכים עם טל ועם הנוטה,

ורק רציתי להוסיף שאם את בעצמך לא הולכת עם אחרים, אז מה הטעם? את בעצם נותנת לו את החופש לעשות מה שהוא רוצה, כשלך אישית זה לא מתאים וזה לא נותן לך שום דבר. את סתם נפגעת, לדעתי. אני גם לא רואה אותו מתייצב רק עלייך. הוא גם פגע בך בעבר - ויפגע בך בעתיד. לטעמי את צריכה למצוא מישהו שיעריך אותך ויהיה רק שלך, ולא אחד כזה.

deyulia

New member
תעיפי אותו ומהר

סליחה על החריפות אבל אני פשוט מזועזעת, עד כמה בן אדם יכול לספוג השפלה שכזו, יש לי שאלה מה כל כך טוב לך איתו שאת מפחדת להיפרד ממנו, תצביעי על נקודה אחת לפחות שהוא נתן לך להרגיש טוב עם עצמך,ולא רץ אחר כך לשכב עם אחרות? תסלחי לי אבל את מזוכיסטית בפוטנציה.

crazykiki

New member
נוק נוק...

להתעורר שם!!! הוא משחק בך!!!!!!!!!!! אני לא ממש יכולה להבין איך את יכולה לסבול את זה.. אני לא הייתי מסוגלת.. מסכימה עם כל השאר.. ותעיפי אותו לכל הרוחות.. אני בטוחה שמגיע לך משהו יותר טוב.. מישהו שיתיחס אליך כמ שצריך !

voguemaster

New member
טל סיכמה את זה הכי טוב

אבל בואי נראה. "את רואה למה אני שוכב עם אחרות ? כי את מייבשת אותי.." את יודעת, גם אם הוא לא היה אומר שהוא חולה עלייך ורוצה אותך, רק מהדבר הנ"ל שהוא אמר לך שווה לך לגלגל אותו מכל המדרגות. מה ז"א ? כל פעם שהוא לא יקבל ממך מה שהוא רוצה ילך הילד וירעה בשדות אחרים ? למה מי מת ? תני לו איזה
ותגידי לו משהו כזה בפעם הבאה שהוא יגיד לך שאת מייבשת אותו: "נכון, ולאור מה שעשית לאחרונה גם לעולם לא תקבל אותי". ובזה אני מציע לך לסגור איתו את הפרק, להעיף את המפתח לשירותים או מה שלא תרצי. פשוט תתני לו בעיטה הגונה במקום שלא צומח בחזרה
אלי

תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo25.gif

חבריה תודה לכם!!!!!!!!!!! סיימתי איתו את הקשר, עוד לפני שראיתי את התגובות שלכם!!!!! ופתחתי את העניים שלי לבד, תודה לכולם, ודווקא למי שקראה לי מזוכיסטית, את שתדע לכם שאני כן בקטע של סאדו ומאזו, אבל אני לא מוכנה לאף אחד להביא לי לעשות דברים כאלה, נפרדתי ממנו!!!!!!!!!!!!!!!! וישלך להזדיין ויביא קבלה, הוא בן זונה, ועכשיו אני פנוייה. מישהו מעוניין?

גנובה???? אני ??? תודה!!!!!!!

למה אני גנובה?????????????????? הוא בן בן בן זונה, ועוד ניסה לשכנע אותי לא להפסיק איתו את הקשר..... יש לי מצב רוח מזה טוב יו בא לי ללכת ערומה ברחוב או משהו

ליאן.

New member
יהיה לך קר ../images/Emo13.gif

בהחלט יש לך מה לחגוג, יום עצמאות משל עצמך. ´בן זונה´ זו לא הדרך להתבטא בפורום הזה, קחי זאת בחשבון בפעם הבאה שתכתבי בפורום. ברוכה הבאה
ליאן.

על האש

New member
לחצתי עלייך ../images/Emo3.gif

מה אני מקבל פרס?
הקיצר טוב שעינייך "נפקחו" לפניי שקיבלת את כול התגובות הנכונות הללו. ועדיין קשה להאמין שהסכמת לדבר שכזה... בכול אופן מקווה שתמצאי את הטוב ביותר בשבילך כמו שאני מקווה שזה יקרה לי יום אחד. כי בהחלט מגיע לך משהו טוב יותר

למעלה