אני חייבת לשאול

לירונת

New member
אני חייבת לשאול

אומנם לסדרה היו רק 4 עונות, ומשדרים אותה בבי.בי.סי פריים, אבל למה יס לא קנו את זיווגים
זאת סדרה כזאת מצויינת
נכון שכבר אין לה עונות לחדש, אבל את למי אכפת
היא מצחיקה, שנונה ונכונה
יש למי לפנות בעניין

אולי כי הזכויות עדיין אצל ערוץ 1

ויש הרבה סדרות שהם לא משדרים,זה לא רק זיווגים ובכלל עכשיו הרסו את הצפיה עם מיקס של סדרות רפות שכל אולי בעתיד יבוא שיפור

לירונת

New member
יש להם המון סדרות ריאליטי, וזה הדבר

הכי משעמם שהטלוויזיה אי פעם המציאה. חוץ מ"לא מלאכיות", נשארו ליס סדרות רכש בריטיות בכלל
ולא ידעתי שלערוץ 1 יש הזכויות. הם שידרו את זה פעם בכלל
><

כן ערוץ 1 שידר

וחוץ מ"מוז" ישתבח שמו ו"על בנים ועל בנות" האוסטרלית שהיא בוא נגיד חצי בריטית.. לא עולה לי שום דבר אחר לראש.. אבל אם תשאלי את הגולש gadgad0 שמוכר ברשת כ"אחד שמבין", הוא יספר לך שממש בשעות אלו ראש מחלקת הרכש של יס משוטט לו ברחבי לונדון ובין ביקור במסעדה בקובנט גארדן וקניית אצבע חשיש בסוהו הוא גם תר אחר סדרות רכש בריטיות. אבל אם תשאלי אותי כל סדרה טובה ככל שתהיה צריכה להיות משודרת בערוץ טוב עם מכנה משותף בין התוכניות והשיבוץ הנוכחי של הסדרות באופן אקראי בין ערוצי יס סטארס לא עושה חשק לצפות.

gadgad0

New member
הסדרה משודרת (עם תרגום לעברית)

בבי בי סי פריים.

לירונת

New member
כן, אני יודעת...

כתבתי את זה בהודעה שלי
אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת, וגיליתי שהיא משודרת בבי.בי.סי פריים רק לפני איזה שבוע. ונשארו רק עוד 3 פרקים. רציתי לדעת אם יש איזשהו סיכוי בעתיד שיס ייקנו את הזכויות (מערוץ 1
) וישדרו את הסדרה (ואם לא, איפה אפשר לקנות את הדיוידי שלה
) הבי.בי.סי פריים, הוא בכלל ערוץ בניהול ישראלי או בניהול בריטי?

assafTV

New member
הערוץ הוא בריטי למהדרין

כל הפרוגרמינג וכל האריזה נעשים בחו"ל כאשר לפיד הלוויני לאזורנו מוצמד תרגום עברי. ביס לא נוהגים לרכוש סדרות שנטחנו שוב ושוב הן בערוץ 1, הן ב-BBC PRIME ואפילו בסטאר וורלד. הסדרה שודרה בערוצים הללו מספר פעמים, עם תרגום לעברית, כך שאין סיבה לרכוש אותה. ב-yes מאמינים ברכש חדש וטרי ולא במשהו ממוחזר. כרגע על המסך מרצדות מתוצרת בריטניה "ניצבים" המופתית, "לא מלאכיות" ו"דוקטור הו" המשובחת. את הדוקטור תחליף סדרת הבת "טורצ'ווד" המשובחת אף היא וסדרות נוספות יצטרפו אליהן במהלך השנה. עוד דבר, לבוא ולומר שכל הלוח הוא ריאליטי זה עיוות קיצוני, שלא לומר הבל מוחלט. גם לא מובנת לי הנהייה העיוורת אחר הבריטים. לא כל דבר עם מבטא בריטי הוא אוטומטית איכותי יותר. ב-yes רוכשים סדרות טובות וכאלו באות בכל המבטאים. "העשב של השכן" ו"הסופרנוס" הן סדרות מופת והן מייד אין אמריקה. האנשים ב-yes מוכיחים לכם כבר למעלה משש שנים שהם יודעים לעשות את העבודה. לבוא ולשדר משהו ממוחזר ששודר אפילו בערוץ 1 וירד מהמסך זה בגידה בצופים. ב-yes יעלו רכש בריטי משובח, חדש וטרי במהלך 2007. כך זה תמיד ב-yes, חושבים קדימה, לא שנות אור אחורה.

לירונת

New member
*מרימה ידיים* טוב שלא הרגת אותי../images/Emo70.gif

>< קודם כל, לא אמרתי שכל הלוח הוא ריאליטי- אמרתי שיש ליס המון סדרות ריאליטי, ושאני אישית חושבת שזה משעמם. אני בעד גיוון. יש המון סדרות אמריקאיות מצויינות שאני רואה, וכשיש סדרות בריטיות מעולות, אנ'לא רואה סיבה לא לראות גם אותן. [אני גם לא אומרת ש"כל דבר עם מבטא בריטי הוא אוטומטית איכותי ביותר", אבל אי אפשר לומר שסדרות תוצרת בריטניה לא הוכיחו את עצמן בעבר]. ויודע מה
אם "זיווגים" שודרה כבר מספר פעמים גם בערוץ 1 וגם בבי.בי.סי. פריים לפי מה שאתה אומר, רוב הסיכויים שהן תשודר שוב. אני רק אצטרך לשים לב, כדי לא להתחיל לצפות בסדרה 6 פרקים לפני הסוף.

assafTV

New member
יש מגוון סדרות ריאליטי

אלא שרק הסדרות הגדולות בז'אנר נמצאות בפריים טיים וגם אז אחוז סדרות הריאליטי בלוח בטל בשישים לעומת הדרמות והקומדיות. יש בעיני סדרות ריאליטי שמרגשות לא פחות מסדרות דרמה, אבל איש איש וטעמו.

אסף יש נתוני צפיה

לאחר עליית הערוצים החדשים? המהלך העלה את הרייטינג? הוריד? ללא שינוי?

gadgad0

New member
מה, כותב נאומיו של אולמרט החל

לנסח עבורך את ההודעות ("ישנה שביעות רצון מהמהלך")? אם כך - אתה צריך לכתוב את הנוסח המלא: "ישנה שביעות רצון מהמהלך, שזכה לברכתה של מזכירת המדינה האמריקאית הגברת קונדוליסה רייס והממונה על קשרי-החוץ באיחוד האירופי מר חאבייר סולאנה. אני סמוך ובטוח שהקהיליה הבינלאומית תסמוך את ידה על החלטת הממשלה להימנע מפתיחת משא-ומתן עם הרשות הפלשתינאית עד שתאמץ את נוסחת הקוורטט" וכו'. אה, וחג שמח אסף. ובנוסח של כותב הנאומים של אולמרט: "בשמי ובשם משפחתי הנני לאחל חג שמח לכל בית-ישראל בארץ ובתפוצות".

assafTV

New member
היא טובה

היא פונה גם לקהל ש"דוקטור הו" לא מדברת אליו והיא סדרת מד"ב/מתח טובה מאד ואחד הדברים הכי גיי-פרנדלי על המסך.

gadgad0

New member
שים לב: כתבתי "מ-ע-ו-ל-ה"

כשבין אות לאות יש מקף מפריד קטן, המסמל את זיקפתי למקרא ההודעה על טורצ'ווד. ככה זה - יש אנשים שטלוויזיה טובה וגיי פרנדלי גורמים להם לזיקפה. אנשים אחרים מגיעים לזיקפה באמצעות דיון עם "מכור לסיינפלד" ו-"דרק בואטנג" על משחקים בליגה הספרדית...

למעלה