אני חייבת לשאול

Sakaki San

New member
אני חייבת לשאול

מה אתם אומרים על שיער במפשעה? כמה להוריד ואיפה ואיך חשבתי לעצמי שהכי טוב זה במכון יופי או משהו אבל עדיין, כמה להוריד?

sexyeli

New member
אני אישית מאוד אוהב...

שהבחורה תהיה חלקה... כי זה כי ללקק איבר חלק... יאמי!
אבל מאידח אני ממש אוהב לראות איבר נשי שהשיער שלו מעוצב... פס דק ויפה שממשיך מעל לחיבור שפתיי האיבר או איזה משולש הפוך קטן
זה נורא מדליק אותי! וזה מראה שהבחורה לא רק אסטטית אלא גם בעלת חוש יצירתיות... חחח...
בכל אופן קחי בחשבון שברגע שתסירי את כל השיער מהמפשעה יהיה לך קשה לגדל אותו חזרה... את תירצי שהיא תהיה חלקה כל הזמן.
צרפתי דוגמאות....

sexyeli

New member
הנה דוגמא נוספת....

והפעם למשולש הפוך... יש גילוחים מוצלחים יותר....אני יודע , גם אני ראיתי. אבל לי זה לא היה משנה בזמנו... העיקר שביליתי עם תיירת!

redrider

New member
תספורת כן. גילוח איכס

גם לבחורות אני מעדיף שיהיה קצת בתנאי שזה שמור בצורה יפה. גבר עם מפשעה מגולחת זה מכוער לדעתי.

לא לגעת../images/Emo88.gif

אתה גבר!..ריבונו של עולם.. אתם צריכים להיות שעירים (ולא בגב) עם כרס קטנטנה.

redrider

New member
בחורה כלבבי

מה יפה בגבר חלק לחלוטין? זה לא גברי בשיט. כמובן שכתפיים שעירות זה גועל נפש. תודה רבה לאבא שלי שלא הוריש לי את זה.

אני אוהב את ההגדרה "אתם צריכים"

זה מה ש*את* אוהבת, לא הגדרת סטנדרט... אני חלק, כמו שכבר ידוע פה - ומעולם לא קיבלתי תלונות. שבחים, לעומת זאת, היו לא מעט. ולא, זה לא נרקיסיזם. אין לי שום קרדיט לקחת על זה שאני חלק...

redrider

New member
שקל?

היא לא בדיוק כתבה לך מליס לך תעשה השתלת שער חזה. היא כתבה מנקודת מבט שלה. אם אתה חלק שיהיה לך לבריאות.

למעלה