אני חייבת לשאול

אני חייבת לשאול

ואני מאוד מצטערת אם אני מראה בורות יותר מהרגיל, אבל... כשאנו הישראלים אומרים שם, למשל שקד (חיחיחי כן כן זה שמי), אז יש אנשים שאומרים\מכנים אותי שקדי ולא שקד, וכך זה גם עם שמות רבים לאו דווקא רק עם שמי. האות י' שאנשים מוסיפים לשמות מבטאת את השייכות-שקד שלי, לינורי-לינור שלי, סמי-סם שלי, גם אם אנשים סתם מוסיפים לשם את האות י' מבלי קשר לשייכות ,אלא רק לתת כינוי , עדיין זה הפירוש להוספת ה-י' לשם. וזאת שאלתי----> בעל טבעי (או גם במציאות אצל דוברי האנגלית), כשדין קורא לסם -סמי, מה הפירוש אצל דוברי האנגלית הוספת ה-י' לשם?

אממ אני מניחה שזה אותו פירוש..

אבל שקדי יכולת גם לכתוב את ההודעה הזאת בהמשך לשרשור הקודם שלך..לא צריך הודעה חדשה על כל דבר

אותו פירוש?

זה לא נשמע לי הגיוני, אה... בעצם אולי כן , אם המילה האמיתית אמורה להיות שקד שלי - ובאנגלית זה אמור להיות my sam אז בטח לקחו בשתי השפות את האות י'\ y' והוסיפו לשם, לא? איזה מותק, סורי שפתחתי הודעה חדשה

WatchMeWatchYou

New member
אותו פירוש

אני לא חושבת שמישהו קורא לך שקדי בניסיון להגיד שאת שלו, זה פשוט שם חיבה נחמד כזה שנותנים. באנגלית זה עובד אותו דבר. יש שמות שאפשר להוסיף להם את הצליל הזה, ויש שמות שיוסיפו להם מילה נוספת. למשל Nancy Pants או Anna Banana. סמי למשל זה שם נפוץ בחו"ל, שבדרך כלל ישמש ילד קטן שקוראים לו סם. (על אותו עיקרון יושב השם בילי שמקורו ויליאם- לא תראי הרבה ילדים שקוראים להם ויליאם אלא ויל או ביל\בילי, פשוט כי זה הרבה יותר חמוד...). וואי, חפרתי
ואגב, אני מסכימה עם דנה על פתיחת הודעות. בעיקר אם זה אוף טופיק..

כן אבל..

בת'כלס הפירוש האמיתי להוספת י' הוא כן בכדי להגיד שמישהו שלו, גם אם אנו ביום יום לא חושבים על פירוש זה. אני חושבת שהבאת 2 דוגמאות שונות (מבלי לפגוע, כן?
) . השם ויל נגזר מהשם ויליאם, ז"א שהשם ויל הוא קיצור לויליאם. אני חושבת שלאנשים אשר שמם ויליאם , אחרים לא קוראים להם ויל משום שזה יותר חמוד, אלא אני חושבת שמשום שויל זה קיצור לוליאם, ז"א שאין צורך להגיד את השם המלא. זה כמו השם יעקב-את לא תראי אנשים ברחוב שאומרים את השם יעקב,את תראי שהם יגידו קובי במקום, וזה לא בגלל שהשם קובי חמוד יותר, אלא בגלל שזה קיצור ליעקב, ובתעודת זהות של האנשים הללו יהיה כתוב להם יעקב בשם. יכול להיות שאנשים אומרים סמי במקום סם בגלל שזה חמוד יותר, אבל זה שונה מהדוגמא שאת נתת לויל וויליאם. אל תדאגי- לא חפרת [[= סורי על זה שפתחתי הודעה חדשה

WatchMeWatchYou

New member
זה מה שאני עושה כשנמאס לי לכתוב עבודות...

ויש הרבה עבודות לכתוב עכשיו

‫../images/Emo244.gifלאחר בירורים לגבי כנס בארץ.. ../images/Emo239.gif

(אני מעתיקה ת'הודעה כי היא בשרשור למטה ואף אחד לא מגיב!) אז כנס בארץ כמו שעושים לעל טבעי בחו"ל לא הולך לקרות..זה עולה מלא מלא כסף.. אז חשבנו (אני וורד) על משהו יותר הגיוני וצנוע..שהשחקנים פשוט יבואו לקדם את הסידרה! יו נואו..כמו שמדי פעם שחקנים מחו"ל באים לפה, בעיקר אלה מארגנטינה ומופיעים בכמה תוכניות בפריים טיים מטיילים קצת וזהו..למה שלא ירצו לעשות את זה? במיוחד אם עונה 7 תהיה האחרונה בהחלט.. אז צריך להמשיך עם הרעיון של עצומה חדשה + הקבוצה בפייס להבאתם לארץ שכבר קיימת! מה דעתכם פיפל??

WatchMeWatchYou

New member
אני לא באמת צריכה להגיד מה דעתי בנושא, נכון?

למרות שאני לא בפורום הרבה עכשיו, אתם יודעים מה אני חושבת על כנס\ביקור\קידום של הסדרה - הוצאתי המון כסף כדי לראות אותם באוסטרליה, אז ברור שאני רוצה אותם בארץ!! אני מוכנה לעזור בכל מה שקשור לנסיון להביא אותם לארץ, גם אם אני כבר די מיואשת מכל העניין..

בכל זאת רציתי לראות מה דעתך..

כי בכל זאת את מהיחידות שהיית בכנס ואת יודעת מה הגודל של דבר כזה..וגם היית שותפה למכתב ליס.. האמת ש-ורד היא זו שמנסה לקדם ת'עניין ושאלה חברה שלה בצרפת וזה..אני פשוט כותבת במקומה כי הפורום לא עולה לה..

היית בכנס שלהם באוסטרליה!?

ברצינות? יואו איזה כיףףףףף לך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי היה הכנס? איך היה? נהנית במיוחד? גם במציאות ג'נסן וג'ארד מושלמים כמו בסדרה ובתמונות?

WatchMeWatchYou

New member
כן, הייתי בכנס

זה היה כבר כל כך מזמן..
באפריל 2009 (איך שהזמן טס!) היה מדהים, נהניתי מאוד. חברות שלי שגרות באוסטרליה כבר היו מאז בעוד כמה כנסים שלהם, ואני כל כך הייתי שמחה לחזור לעוד כנס. חח. גם במציאות הם מדהימים, אולי אפילו יותר מאשר בתמונות. למרות שהכנס פשוט הכיר לי את מישה האמיתי, וכמה שהוא מדהים. את מוזמנת לקרוא את השרשור שנכתב פה בעקבות (לפחות ניסיתי להעביר את הדברים כמו שהם היו, כי לא היה לי מחשב שם בכל הזדמנות שרציתי, ואם כבר היה לי מחשב אז לא היה עברית וזה די עיצבן אותי..) בכל מקרה, תכנסי ל"הודעות נבחרות" בראש העמוד, ותמצאי שם את השרשור - אם זה מעניין אותך

veredsj

New member
מי מוכן לשלוח מכתב...

ליס או/ו לחברה שאחראית על הסדרה בשביל לברר איתם אם הדבר אפשרי,ואם כן מה עלינו לעשות?

למעלה