אני חייבת לשאול...

mymai1986

New member
אני חייבת לשאול...

מה אם אני לא רוצה להיות כזאת? מה אם אני רוצה להיות כמו כולם ולהמשך לאנשים אחרים? אני רוצה למצוא מישהו שאני יאהב כמו שכל החברות שלי מתארות! אני רוצה את ההרגשה הזו גם כן! זה לא פייר. זה כאילו לקחו ממני משהו. משהו שעשוי להיות ניפלא ומדהים ואני פשוט לא מרגישה אותו. זה פשוט לא פייר אם זה ככה ואם אני צריכה לחיות עם זה ולקבל את זה. נמאס לי להיות שונה מכולם...

דווקא בי

אנשים נורא מקנאים. הם אומרים שהמשיכה הזו הרבה פעמים מפריעה להם בדרך לאהוב באמת, מקלקלת הכל. לאהוב אפשר בהחלט, גם את א-מינית. ברומנטיקה ויחסים רומנטיים יש הרבה יותר ממיניות. "לקחו ממך" את המשיכה, אבל לא את היכולת לאהוב, בשום פנים ואופן. לקחו ממך משהו שלאחרים הוא אולי נפלא ומדהים - אבל בין השאר גורם להרבה צרות. זו החלטה שלך, אם לראות את זה בחיוב או לא. כאמור, לאהוב את תמיד יכולה. פשוט באהבה הזו לא תהיה שום משיכה ושום מיניות, היא טהורה נטו.

p019

New member
מסכימה עם ילדת הסוכר

כן, לפעמים זה נמעס. וכן, למרות שאנחנו יכולים לאהוב - קשה למצוא מישהו כזה שגם יהיה א-מיני. זה מה יש ועם זה צריך להתמודד. קבלי
ו
לשיפור המצברוח.

דם דם

New member
אני חושב...

אבל אל תתפסי אותי במילה לפני כמה זמן קראתי בעיתון מקומי אצלנו על איזה רופא מבית החולים בעירי שחקר "לעומק" את עניין האסקסואלים. הוא אומר שעם טיפול פסיכולוגי ועם טיפול הורמונלי אפשר לגרום לבנאדם להיות יותר מיני. כי הוסבר שם משהו על הורמונים וכול זה שבין היתר אחראים על היצר ועלהחשק וכול זה. ככה שאם באמת יום אחד תרצי להיות יותר מינית (אני לא יודע עד כמה זה באמת יכול להפוך מישהו למא-מיני למיני ב100%) אני מניח שאפשר לטפל בזה בצורה חלקית אפילו. אבל....אל תתפסי אותי במילה. זו סתם הייתה כתבה בעיתון.

נטע523

New member
יש לך אולי קישור לכתבה?

זה מעניין באמת...דרך אגב קראתם איזהשהם מחקרים על אמיניות? זה נורא מעניין אותי אבל אין לי כוח לקרוא כלכך הרבה
למישו יש איזה תקציר טוב בשבילי?

דם דם

New member
הכתבה פורסמה

בעיתון מקומי בבאר שבע. הייתה התייחסות טיפה מזלזלת לנושא שכן זה לא קיבל יותר מעמוד. אבל אם אני לא טועה קראתי איפה שהוא כאן על זה. שאיזה פרופסור או דוקטור מבית החולים סורוקה בבאר שבע החליט לחקור את הנושא והוא טוען שלדעתו הוא מצא "מרפא" לא-מינים. עד כמה שזיכרוני טוב הוא אמר משהו על לקיחת הורמונים מסויימים ועל טיפול פסיכולוגי שבו "מלמדים את הגבר איך לנגוע בעצמו ולאהוב את תחושת הסקס" זה היו המילים שלו בערך.

דם דם

New member
דרך אגב...

בקישורים יש כאן כול מיני כתבות שפורסמו בוואללה,YNET,NRG ועוד כול מיני הכתבות בחלקן מקוממות. אותי במיוחד הרגיז שכול מיני דוקטורים למינהם מעלים השערות על א-מיניות ומחליטים כמעט נחרצות שאנחנו א-מינים בגלל "חרדת ביצוע" או כפי שאחת מהן כיתנה זאת "אימפוטנציה נפשית או רגשית". בקיצור הם משוכנעים שהכול זה בראש שלנו ומספיק לבלבל את המוח והיידה למיטה. מה שעוד מרגיז זה התגובות לכתבות שהטוקבקיסטים שם לא הכי נאורים ומקלים עלינו. כול אחד חושב שהוא פרשן ויודע יותר טוב מאיתנו מה קורה ושבעצם אנחנו סתם עושים את עצמנו וכל זה. אוממ...מידי פעם כשאני חושב "לצאת מהארון" בצורה המונית ולהודיע לעולם שאני א-מיני אני נכנס לכתבות האלה ורואה עד כמה העולם סתום ואטום וחוזר חזרה "לארון".

נטע523

New member
אתה צודק לגמרי!!!

חחח חרדת ביצוע איזה שטויות... לא ייאמן כמה אנשים יכולים להיות בורים.

הם מחפשים עשרת אלפים סיבות.

אם זה לא בגלל שאתה הומו מודחק, זה בגלל טראומה בילדות. אם זה לא טראומה בילדות, זה בגלל חוסר איזון הורמונלי. אם זה לא חוסר איזון הורמונלי, זה מעצור פסיכולוגי. אם זה לא מעצור פסיכולוגי, זה בגלל חוסר נסיון בחיים. אם זה לא חוסר נסיון בחיים, זה בגלל היחס של החברה לסקס. ואם זה לא בגלל היחס של החברה לסקס, זה בגלל שאתה הומו מודחק. קשה לאנשים לקבל דברים שהם לא הכירו קודם, תשאל את הקהילה הגאה. וטוקבקיסטים גם בכתבות אחרות מתלהמים ואומרים את הדברים הכי מטומטמים שיש. הם גם גזענים, שוביניסטיים ובטוחים שהם מצחיקים נורא. הם לא מייצגים את כל האנשים בארץ.

דם דם

New member
שיחפשו לא על חשבוני

סיפרתי לקומץ אנשים על היותי א-מיני וכולם סובבו אותי כפי שתארת אולי אני הומו מודחק או שבעיה הורמונלית או חוסר ניסיון או שאני נגעל מסקס או משהו פסיכולוגי לא משנה כמה פעמים נסיתי להגיד להם במילים הכי פשוטות שאני לא אוהב סקס. הם פשוט לא רצו לשמוע. אז אני כבר ויתרתי לנסות להסביר לעולם.

mymai1986

New member
אבל אני לא רוצה! אני לא חולה!

זה מבאס ללכת לרופאים ואז לא יודעת, לקחת כדורים או לעבור טיפול כאילו אני חולה... אני לא חולה! אני בריאה בגוף ובנפש ובגלל זה, זה הכי מטריד כי אין שום דבר שיכל או יכול לגרום לחוסר הרגשה שלי!

דם דם

New member
זו גם התפיסה שלי

שאני לא חולה משום מה אותם רופאים ומדענים מתעקשים להכיר בנו כחולים או חולי נפש אומממ....מזכיר לי בשנות ה80 באמריקה. ככה חשבו בהתחלה על הומוסקסואליות שהיא מחלה. למעשה יש עדיין אנשים שחושבים שזו מחלה. נו אולי גם אנחנו יום אחד נצא אל האור ולא יגידו שאנחנו חולים.

p019

New member
יש ארבה סקסולוגים שלא חושבים שזו מחלה

על תתמקדו באנשים האטומים באוכלוסיה

גם לאנשים עם איזון הורמונלי בריא לגמרי?

אני חושדת שהם יצאו מנקודת הנחה שא-מיניות כוללת איזון הורמונלי נמוך, שגורם לחוסר החשק המיני או לפחות מאפשר אותו. אולי ההגדרה הרפואית לא-מיניות שונה מההגדרה לשלנו, אם כי זה לא סביר, כי החברים האמריקאים שלנו היו מגלים את זה מזמן.

דם דם

New member
בגלל זה אמרתי

אותו רופא שקראתי אודותיו חקר את הנושא לעומק והוספתי מרכאות. אותו דוקטור נראה שעשה עבודת מחק חפוזה או חובבנית. אין לי מושג על סמך מה הוא התבסס וגם לא אמרו סתם היה בקושי עמוד בעיתון שהוא קשקש את האדיאולוגיה שלו.

זה שמישהו אסקסואל לא אומר שהוא לא יכול לאהוב

ואם החברות שלך חושבות שסקס זה אהבה ואהבה זה סקס, ואין באהבה דבר מלבד סקס, הבעיה היא לא בך. אם תתאהבי במישהו שלא רוצה סקס, זה יגרום לך להרגיש טוב יותר?

snoopytush

New member
לעומת זאת אצלי

האנשים נתנו תגובות סבבה וגם אמרתי את זה מתוך תחושת כוח. אני לא חשה שום בושה על היותי אמינית וברגע שהגעתי למסקנה שני כזאת לא היתה לי בעיה להצהיר קבל עם ועדה. אומנם אני לא מרוצה מהמצב וזה עדיין קשה לי לצאת מהקונכיה ולפתח מערכות יחסים רומנטיות אבל חוץ מזה אין שום בעיה. פשוט תבואו מתוך תחושת כוח לגבי המצב שלכם ואז גם אם יקראו לכם חולי נפש בפרצוף זה לא יזיז לכם יותר מדי.אגב אני שוב אוסיף בהסתייגות מסויימת שלא קיבלתי תגובות כמו אלו שאתם מתארים בכלל. התגובה הכי "גרועה" הייתה שאנשים לא האמינו לי אבל לא היה אכפת לי כל כך.

mymai1986

New member
אבל איך אני אמורה להתאהב?

איך אני אמורה להתאהב אם אני בכלל לא מרגישה כלום? אני לא מרגישה כלום כלפי בנים או בנות. יש לי חברות מאוד טובות ויש לי חברות סתם ואני לא בן אדם אנטי-חברתי או משהו אבל פשוט אין לי משיכה. אז איך אני אמורה להתאהב בלי משיכה כלשהי? זה ניראה לי קשור אחד בשני, לא?

p019

New member
משיכה רגשית ומשיכה מינית הם דברים שונים

אפשר להימשך למישהו רגשית גם ללא משיכה מינית. זה קורא כל הזמן גם אצל מיניים. חברויות אפלטונות אם רגשות חזקים ללא שום דבר מיני. אולי לא כל חברות היא כזו - אבל ממה שאני ראיתי מסביבי - גם לא חסרים כאלו. זה אולי נשמע יותר פשוט כשיש משיכה מינית כי היא (כנראה) ארבה יותר ברורה ומהירה - ואחרכך נוצר הקשר הריגשי. בעוד שאם אין את הדבר המיני הזה - אז יכול להיות שאנשים שההינו יכולים להיקשר אליהם - אנחנו בכלל לא מנסים להכיר אותם. מצד שני - כבר היו סיפורים בפורום וכשביררתי מסביבי הסתבר שזה לפעמים קורה - שאנשים נמשחים מינית ורגשית לסוגים שונים של אנשים. תחשבו איזה מצב מחורבן זה
(
- ניסיון לא ליצחוק).

למעלה