אני חייבת לשאול אתכם.. (דחוף)

האם אתה מכיר פסק הלכה שבו נאסר חיטוט באף בשבת?

לדעתי מעולם לא היה כזה פסק. רק המצאה של התקשורת.

פורטי40

New member
אז אתה מאשים את הבחורה. בזה שהבחור רימה אותה.

מביש, שאתה חושב שהקורבן (האשה התמימה שלא ידעה לאן היא נכנסת , עם בעל הומו) אשם(ה).
אמות המידה של המוסר שלך דורשות בחינה יסודית והסתכלות עצמית עמוקה.

פורטי40

New member
אני מקווה מאד שאתה לא תוליך בחורה שולל,

ואם תרצה להתחתן איתה, תאמר לה מראש את האמת, שאתה נמשך לגברים הרבה יותר מאשר לנשים. כך היא תוכל להחליט אם היא מוכנה להינשא לגבר בעייתי כזה, ולא אתה תחליט בשבילה.

אאאאאמן!

פורטי40

New member
טאטוא אל מתחת לשטיח ונטיעת תקוות שווא רק מוליכים למבוי סתום

זה הוכח מאות פעמים, הכרתי עשרות אנשים שחשבו כמוך ו"נדפקו", והסיפור של הבחורה פה הוא עוד הוכחה, שאצל דתיים שמטאטאים את הבעיה מתחת לשטיח, חושבים שהבעיה תיפתר מעצמה, וממציאים סיפורים על "אהבה", זה ייגמר בבכי במקרה הטוב. בדרך כלל גרוע מבכי.
איך אפשר לעמוד נוכח שני אנשים שסובלים כל כך ולהאשים אותה ואותו? הקהילה שדחפה אותם לנישואי שווא היא האשמה.
איך אפשר להמשיך למכור שוב ושוב את הסחורה העבישה והישנה הזאת, ש"הכל יסתדר אם רק תהיה מספיק אהבה"? שטות גמורה. יוכלה להיות ידידות בין הומו לאישה, הבנה, ריעות, חיבה. אבל
אין אהבה בין הומו לאישה.

אני דווקא אהבתי את הכינוי. נאה למי שחולל אותו

ודבריו חצובים בסלע. קהילה שלא מקבלת הומוסקסואליות, שלא תתפלא שנוצרים אצלה כאלו עיוותים. גם אם היא חרדלית/חרדית. זה לא מוצדק, וגם שם חובת הבחור לספר!

אני חייבת לשאול אתכם.. (דחוף)

קראתי את הכתבה הזו ואני באמת לא מבינה..
מה המניע לבחור כזה לעשות את זה לבחורה תמימה שלא יודעת כלום?
מה המניע של הרבנים להסתיר?
יש איזו דרך לדעת לפני?

http://bit.ly/1y3FzW8

תשובה ושאלה אלייך

מה בדיוק מביא אותך לשאול? וממה נובעת הדחיפוּת?
הניחוש שלי הוא שהבחור באמת ובתמים נמשך אל הבחורה, במקביל להימשכות שלו לגברים. הוא מאמין שנישואין עם חברתו יחזקו אצלו את הצד שמסוגל לאהוב נשים, אולי אפילו שיפסיק להימשך לגברי, ושגם אם לא יתפקד עד הסוף כגבר 'רגיל' לכל דבר, עדיין יהיו נישואין מוצלחים, כולל יחסי מין. ולמה הוא הסתיר? כי חשש, אולי בצדק, שהבחורה לא תרצה להתחתן איתו אם היא תדע על היסוד של משיכה לגברים במקביל למשיכתו לנשים.

זה לא משהו שזכותו להסתיר.

זה לא כמו להסתיר תחביב מוזר או להסתיר שהורדת שיער בלייזר.
יש רמה של דברים שפשוט אסור להסתיר. זה ממש פשע בעיניי...

אני חושב שזה פשע

רק כאשר מדובר בבחור שבא מחברה דתית מקבלת כמו הדתיים לייט או חוגי הרב שרלו. אם אתה שם אין הצדקה שתתחתן בעודך בארון. אבל כאשר מדובר בחברה החרדית או החרד"לית הנוקשה, אז מאחר שהחברות האלו לא מכירות בלגיטימיות של הומוסקסואליות, הרי שלבחור צעיר שמשתייך אליהן אין אופציה לצאת מהארון ונכפים עליו חיי סתר ונישואים עם אישה.

ייתכן, אבל

אם באמת הוא חשב שהקשר איתה יגרום להחלשת המשיכה שלו לגברים, אז לפחות אפשר להבין אותו. יש גם תקופות בחיים של אדם. לפעמים אדם יכול לחשוב שהנה זה עבר לי. ואז יש פחות מה לספר, אם כי כמובן שגם על משיכה שהיתה פעם ועברה, או על 'חטאי נעורים' כאלה ואחרים יש בהחלט מקום לספר לבת הזוג.

רiאיש

New member
אם הוא שקרן טוב - אי אפשר לדעת

רבנים רבים פוסקים כי בחור הומו שבוחר לשאת אישה צריך לספר לה לפני החתונה
ראי כאן את הרב אבינר http://goo.gl/WT4ldM
וכאן הרב שרלו http://goo.gl/Pwh5LU

כמו כל שקר שבן זוג לעתיד מסתיר כמעט בלתי אפשרי לדעת, צריך להיות ערים ואם קיים חשש לשאול אותו ישירות ולחקור בעדינות חברים, בכל מקרה אם הוא שקרן טוב ובאמת רוצה להסתיר - לא יהיה ניתן לדעת.
לכן כדאי לחתום על הסכם קדם נישואין \ הסכם לכבוד הדדי - שיבטיח שבן\בת הזוג לא יעכב את הגט
את ההסכם ניתן למצוא כאן http://kdam.info/files/MazalTov.doc
מה זה ההסכם ואישור מרבנים ניתן למצוא כאן http://goo.gl/BfB43B

לא בהכרח יש דרך לדעת לפני

זה טבעי שהבחור רצה חיים נורמטיביים ומקובלים בחברה הדתית. גם בפורום היו לנו כאלו. הניסיון אומר שבדרך כלל הסיפור מתפוצץ כי הסבל הכרוך בחיי שקר הוא גדול מדי. האם יש דרך לדעת מראש? לפעמים הנטייה המינית זועקת אך לעתים קרובות היא לא.
ככל שזה יהיה יותר לגיטימי ומקובל להיות הומו בחברה הדתית כך ייקטן מספר הבחורות שיחטפו מכה אנושה שכזו. תמיד יהיו דו מיניים אבל הומואים מוחלטים שמתחתנים רק בגלל לחץ חברתי, כמו שהיה הבחור בסיפור, כבר יהיו מעט.

פורטי40

New member
אפקט הבומרנג. קהילה שמכאיבה לעצמה

בחוגים דתיים רבים "אסור להיות הומו". אז מה הבחור ההומו יכול לעשות? הוא חייב להמשיך בתלם כאילו הוא לא הומו. הוא יוצא עם בחורה, משכנע את עצמו לא רק שהוא אוהב אותה, אלא שהוא גם נמשך אליה גופנית. כולם מרוצים, לכאורה. החתן-כלה מלאו את חובתם כלפי הקהילה והמשפחה - נשואים , ועוד מעט יהיו ילדים, המחותנים גאים בחתן/כלה שלהם, והכל טוב ויפה, לכאורה. הבומרנג נזרק לאויר,להביו החדים סובבים במהירות. מאוחר מדי מכדי לעצרו.
הבומרנג חוזר (זה טבעו): הבחור אינו מסוגל ליחסים אירוטים עם אישה. בהתחלה רק היא והוא יודעים שמשהו השתבש נוראית. אבל היא אינה מסוגלת יותר, גם הוא לא. ואז הבומרג מכה: לא רק בזוג הצעיר, אלא גם בהוריהם, בחבריהם ובילדיהם התמימים (אם כבר נולדו) ובכל הקהילה כולה , זו שלא איפשרה לבחור לחיות את חייו באופן טבעי: עם בחיר ליבו.

תשובה מתוך מאמר

אני מאוד ממליץ לך ולכולם לקרוא את המאמר "נישואים מעורבים - האם זה אפשרי?" (אני גיליתי אותו רק עכשיו)
להלן קטעים מרלבנטיים מתוכו (למרות שכולו מאמר מאלף)

"[...]אבל על פי ניסיוני בשלושים השנה האחרונות, אלה גברים ונשים שבאמת אוהבים את בני זוגם. הם מתאהבים בהם, הם מביאים ילדים לעולם, הם נמצאים בהתרגשות הרומנטית הכימית, ואז, כשהשנים חולפות, ההתרגשות מתנדפת והזהות ההומוסקסואלית שלהם מתחילה להופיע. זה לא שהם רוצים לגרום נזק.
[...]
בתסריט אחר, אדם משתנה במשך הנישואים. עבדתי עם אישה שתפסה את עצמה כהטרוסקסואלית כשנישאה, אבל פיתחה נטייה הומוסקסואלית מאוחר יותר. קורה שאנשים מתאהבים באדם בן אותו המין, למרות שאינם מוכנים לקרוא לעצמם הומוסקסואלים בעקבות כך.
[...]

ישנן סיבות רבות לכך שאדם הטרוסקסואלי נכנס לקשר עם נטייה מינית מעורבת. אחד המחקרים קובע שנשים לסביות בנישואים מעורבים כאלה נמשכות לפעמים לגברים הומוסקסואלים ומחליטות להינשא להם. רק לעיתים נדירות סטרייטים מתחתנים עם הומוסקסואלים בטעות. ישנן נשים הטרוסקסואליות שבעיניהן גברים הומוסקסואלים הם פחות שיפוטיים וגמישים יותר, ואילו אחרות מחפשות באופן בלתי מודע שותפות שאין בה להט מיני, כי הן עצמן אינן מעוניינות יותר מדי במין.

[...]

המשבר שבגילוי שבן הזוג הוא הומוסקסואל עלול לגרום לבן הזוג השני לחוש דחוי מינית ולפגוע בביטחון העצמי המיני שלו או שלה. שאלות כמו "מה עשיתי שגרם לזה?" או "האם אינני גברי/נשית דיי, מה שמוביל פעמים רבות לדימוי עצמי נמוך ולספקות עצמיים רבים. ישנה תחושה של אמון שנהרס לאחר הגילוי שבן או בת הזוג חיו בשקר, והרבה בלבול לגבי השאלה האם הנישואים יכולים להימשך במציאות החדשה הזאת. אפילו אם בני הזוג עדיין מאוהבים וישנה אמפתיה, בן הזוג ההטרוסקסואל צריך להתמודד עם רגשות זעם, מרירות, פחד, הלם, ייאוש, חורבן, דחייה, פגיעה וכעס. לא משנה מה, ההרגשה היא של חוסר נאמנות, ועל בן הזוג להתמודד עם בושה, סודיות וחוסר קבלה מצד החברה והמשפחה.
[...]
אל תבודדו את עצמכם. משפחתכם מצויה במשבר. חפשו קבוצת תמיכה או עזרה מקצועית. החליטו עם מה שניכם יכולים לחיות ועם מה אינכם יכולים. ישנם אנשים שיכולים להתעלם מהעדפות מיניות וישנם שאינם יכולים. אל תניחו בהכרח שנישואיכם הסתיימו. ישנם קשרים הומו-הטרוסקסואלים מאושרים."

http://goo.gl/XvTSql

למעלה