אני חייבת לצרוח...!

אני חייבת לצרוח...!

שילכו ל!@$@$#E כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוקנתי עכשיו את הארון שלי כדי לסדר אותו... 98% מהבגדים כבר לא עולים עליי. דייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! מישהי רוצה להיות חברה שלי?
(מצטערת על ההתפרצות באמצע הדיון ככה, כן אני לא ממש כותבת פה אבל אין לי עם מי לדבר עכשיו ובא לי למות)

אז הם לא עולים

כזה נורא? תמיד יש אלטרנטיבות..במקום להיכנס לדיכאון .. צאי,קרעי את העיר ותחליפי מלתחה.. ועם זה לא יעודד קבלי
וזכרי שאלו הן צרות של עשירים.. יש דברים הרבה יותר גרועים (תמיד אפשר להוריד כמה ק"ג) בלי פאניקה

ברוכה הבאה !../images/Emo24.gif

לא צריך להתעצב למרות שאני מכירה את ההרגשה וזה באיזשו מקום מבאס קצת אבל ...תסתכלי על היתרון של זה עכשיו את יכולה ללכת ולקנות מלא בגדים ! ! ! אל תתבאסי, תישארי כאן, אנחנו נדאג לשפר לך את במצברוח!

הלוואי

לצערי אני צריכה חיבוק אמיתי באופן דחוף... אני מחכה לזה כל החיים שלי בערך. כל כך כואב לי עכשיו שאני לא מסוגלת לבכות. הסתכלתי על תמונות שלי מבי"ס יסודי והבנתי כמה החברה שגדלתי בה "תרמה" לאיך שהחיים שלי נראים עכשיו... אם היה לי קצת יותר ביטחון עצמי אז החיים שלי היו נראים אחרת לגמרי. פחות או יותר כל החברות והידידים שלי נטשו אותי לאחרונה... אני בתקופה הכי איומה בחיים שלי ואני מרגישה כל כך לבד. מצטערת, זה לא באמת מעניין אתכם אני יודעת פשוט הייתי חייבת להוציא את זה ולצערי אין לי עם מי לדבר. טעות, אני כן מסוגלת לבכות...

זה בסדר

את מוזמנת להוציא הכל.. ואני שולחת לך אינספור חיבוקים.. תמיד אפשר לקשקש מעבר במסרים אני אשמח להקשיב ולעזור

ממשיכה וכותבת לך...

אל תשקעי בזה ש"זו התקופה הכי רעה שלך " במקום לחפש מה לא טוב נסי למצוא מה כן טוב אפילו שברגעים כאלו זה מאוד מאוד קשה... בלי קשר מניסיון שלי שכשיש לי כאלו מצבים של "דאון " אני מפילה הכל על המראה החיצוני שלי , על זה שאני שמנה... אבל תנסי לראות אולי זה משו אחר .? אולי זה משו שקשור לאופי? משו שאת משדרת? אני לא מכירה אותך ולכן אני לא יודעת אבל שבי ותחשבי.... בכל מקרה, שולחת לך חיבוק חם חם מכל הלב (באמת אבל..) מבינה אותך מאוד מאוד... ואת לא היחידה... מזמינה אותך שוב להישאר איתנו

snopkeen

New member
איזה מזל שאני לא מסדר ת'ארון

98% מהדברים שיש בארון בגדים שלי גם לא עולים עליי, פשוט כי הם לא בגדים, חוטים של מחשבים וכאלה... ככה זה גברים.

שמעתי שאפשר לעשות לבגדים הרחבה זאת אומרת ללכת

ללכת לתופרת והרחיב אותם למידה שרוצים,אני חושבת שזה מהש עירית קפלן מהאלופה עושה.............ותשמעי אם את מרגישה כל כך רע אם עצמך ואם זה שהעלית במשקל זה לא סוף העולם אפשר קצת לשנות אצ זה ולהוריד קצת משקל,פשוט תאכלי דברים בריאים יותר ופחות שומן וסוכרים,ומסודר יותר,ואולי גם קצת כושר,

solee

New member
למה אנשים חושבים שזה כל כך פשוט ???

את לא חושבת שאם זה באמת היה ככה, "פשוט תאכלי...", אז כל השמנים ממזמן כבר היו רזים ??? אוף זה מעצבן.....

מאמי לא אמרתי שבהכרח את צריכה לרדת במשקל....

אני כולה אומרתש את צריכה לעשות מה שיגרום לך להרגיש טוב אם עצמך,כי בתכלסס זה הכי חשוב,זה לא משנה אם את רזה שמנה או מלאה,מידה 38 מידה 44 או מידה 60,ברגה שאת מרגישה אם עצמך טוב את מסודרת........לא אמרתי שאת צריכה לרדת,אני כולה הצעתי שאולי נגיד אם יש משהו בחנויות שלא במידה שלך אז תקני ותעשי הרחבה..שמעתי שזה מה שעירית קפלן עושה,זה נורא חכם לדעתי ובאמת האי מתלבשת ממש בסטייל...ובקשר למשקל אני ממש לא מטיפה לךש את צריכה להוריד,ממש לא,פשוט מההודעה שלך זה היה נראה כאילו את מרגישה לא טוב אם זה שעלית במשקל ורוצה להוריד קצת אז נתתי עצה זה ממש לא היה בגדר הטפה.....אבל גם בעיקרון יש חנויות של מעצבים שמייצרים עד מידה 68 אפילו

למעלה