אני חייבת לציין...

הילוש...

New member
אני חייבת לציין...

לפי תגובות של אנשים יקרים כאן, יש לאנשים מאין נטייה לחשוב שהאלבום של מדונה "מוזיקה" היה כישלון וזו תקופה של נפילה למדונה. אז ין לי מושג מדוע אנשים חושבים ככה. מוזיקה הוא לא כישלון להיפך מוזיקה הסעיר את העולם וכבש בהמון ארצות את פסגות המצעדים הן במכירות סינגלים, והן במכירות האלבום. מדונה הופיע בפראסי הגראמי וזכתה לביקורות נלהבות. מדונה זכתה בפרס זמרת השנה בטקס פרסי המוזיקה של MTV הן האמריקאי והן האירופאי. האלבום "מוזיקה" מכר עד כה קרוב ל 12 מליון עותקים ורבים ממבקרי המוזיקה בעולם טענו כי זה האלבום הכי טוב של מדונה. הסינגל מוזיקה הפך להיות אחד הסינגלים הכי נמכרים של מדונה בכל הזמנים שלא לדבר על זה שהוא כבש את פסגת המצעד האמריקאי, הבריטי, והאירופאי. בכפוף לאלבום יצאה מדונה לסיבוב הופעות עולמי שהצלחתו הפכה את מדונה לאחת הנשים העשירות בעולם. אז איפה אתם רואים כשלון? איפה אתם רואים נפילה? התקופה של מוזיקה היתה למדונה תקופה ענקית ועצומה והטענות של אנשים על פרישה מיותרות ומגוכחות. כל עוד מדונה ב- TOP אין לה שום סיבה לפרוש. היא עושה מוזיקה ואנשים אוהבים את זה. היא מצליחה היא מוכרת והיא עדיין מ"ס 1 בתחום כבר יותר מ 20 שנה. אז כל המספידים אנא ממכם הפסיקו לרשום שטיות , התקופה היחידה של מדונה שהיתה באמת נפילה זו היתה התקופה של 92 אם האלבום אירוטיקה שנמכר במעט מאוד והסינגלים לא היו הצלחה עצומה. אבל חוץ מהשנה הקשה הזו שהיתה למדונה היא רק הולכת ומשתבחת עם השנים ומתמקצעת כיוצרת וזמרת. אז למדונה שלנו יש עוד המון תכניות לעתיד. אם זה סרט חדש. אלבום חדש. מחזה תיאטרון חדש. וסינגל שיהווה את הפסקול של הסרט החדש של גי´מס בונד. מדונה מצליחה ועוד תמשיך להצליח כי היא פשוט הכי טובה בתחום. אז לפני שאתם ממהרים לרשום שטיות אנא לפחות תתבססו בעובדות ואל תרשמו שטיות. אוהבת. הילו´ש. מדונה: ..."מסכן הוא האיש שהנאתו תלויה ברשותו של האחר..."

למעלה