אני חייבת לפרוק

kavkazit23

New member
אני חייבת לפרוק

אנא אל תכעסו עליי, אני אמנם לא גולשת קבועה בפורום אבל אני חייבת לפרוק, אני מעתיקה לכאן את מה שכתבתי היום בבלוג: שם הקטע: על סף דמעות והתמוטטות עצבים "שוב הפחד הזה מפני ההתפרצות הצפויה, הממשמשת ובאה. ואני עכשיו בתקופת מבחנים עמוסה. למה הוא לא נותן לי ללמוד באווירה נורמלית, בלי צעקות ואיומים? אני לא יכולה לישון בלילות מפחד הצעקות, פלא שאני נכשלת במבחנים? ואחר כך הוא עוד משווה אותי לאחייניות המפונקות שלו. מה הוא רוצה ממני? אני הרי לא הלכתי לצבא ואני לא עובדת בגללו- כי הוא לא מרשה לי, בעוד שהן עושות ככל העולה על רוחן והוא עוד משקר וממציא כל מיני תירוצים ללמה הן טובות ואני רעה. כשהיה לי מבחן פעם ב12 וחצי הוא העיר אותי ב-8 בבוקר ולא נתן לי לישון לפני המבחן. ואז בשבוע של מבחנים הוא לא הפסיק לצעוק ולהפריע לי, הוא גם הפריע לפני כן, אבל למה יום אחד לפני מבחן? ולמה כשאני לומדת הוא קורא לי לראות איתו טלוויזיה, ואם אני לא באה הוא בכוונה מגביה את הווליום ומתחיל להרעיש? באיזו זכות הוא עושה לי את זה? ואח"כ הוא עוד טוען שהוא מממן לי את הלימודים, הרי לא הרשית לי לעשות שום דבר אחר וגם הלכתי ללמוד למה שאתה בחרת!מה אתה רוצה? הוא עושה לי את זה בכוונה בשביל להוכיח שאני זבל. ואני לא יכולה לו. ככה זה בחברה הקווקזית, כל דאלים גבר. ערב טוב לכולם."

אנפה2

New member
מי זה ? אבא שלך ? חבר שלך?

בעל שלך?, למה את לא עוזבת אותו את הגבר הזה, למה את סמרטוט ריצפה שלו. אל תאשימי את העדה, תאשימי את עצמך שאת מוכנה לקבל את זה. אין שום סיבה שבימינו אלה תמצאי את עצמך תחת איומים של איזה זכר ששולט בך, ויהיה זה מי שיהיה.

kavkazit23

New member
אבא שלי

למה? הרבה סיבות או תירוצים, איך שלא יקראו לכך...

alona 9

New member
ערב טוב קווקזית..

עבדו אצלינו שתי בנות שירות ליאומי קווקזיות...היינו מאד מקורבות,ודווקא לא שמעתי מצידן תלונות מהסוג הזה על ההורים, אני יודעת שהוריהם מאד דאגו להן,וכשסיימו לעבוד בשעות החשיכה אחד מההורים היה מגיע במכוניתו לאסוף אותן... ניסינו להכיר לאחת מהן בחור נחמד אבל היא אמרה ,שאצלם מתחתנים עם בני העדה..ככה זה בחברה הקווקזית. לא פירטת מספיק על אביך,אולם האם יש אמא בתמונה?,אחים,אחיות נוספים? מדוע את חושבת שהוא מנסה להוכיח לך שאת זבל? מהכתוב הבנתי שהוא מעוניין שתלמדי ולא תעבדי, מגביר בכוונה את הווליום,מעיר אותך ולא נותן לך לישון... האם פנית לעובדת סוציאלית באיזור מגורייך?,אולי כדאי לנסות להתייעץ איתה, מבלי קשר לחברה הקווקזית,ההתנהגות של אביך חריגה.. ואיש לא כועס עלייך פה...ברוכה הבאה.

גלבועא

New member
ברור, לא מתאים לו שתלמדי

אבל הוא לא יכול "להילחם" כנגד זה בצורה רגילה, אז הוא מפריע לך. את יכולה לצאת מהבית?

למעלה