אני חייבת להשויץ

ligo

New member
אני חייבת להשויץ../images/Emo99.gif

היינו היום בטיפת חלב לביקורת של 3 חודשים, ומאי שלנו שוקלת 5020!!! היא עברה מהאחוזון ה-10 ל-50 (והיא עשתה את זה בשבוע שעבר- יומיים של קפיצת גדילה=יומיים של ציצי וחוסר שינה...) ולרגל המאורע היא החליטה להשתין עליי...והיו לנו תוכניות לאח"כ. לא עזר ליובל ולאחות שאמרו שפיפי זה כמו מים- בשבילי פיפי זה פיפי, לכן חזרנו הביתה להתלבש מחדש. אני תמיד שמה בתיק בגדים ספייר בשבילה, אני צריכה עכשיו לקחת גם בשבילי
ואם כבר פתחתי הודעה- בביקור הראשון שלנו בטיפת חלב אמרו לנו לשנות כל שבועיים את הכיוון של העריסה כדי לעודד הוזזת הראש לשני הצדדים. נראה לי דבילי לשאול, אבל בכל זאת- אין יותר צורך לסובב, נכון? היא כבר מרימה ת´ראש ומסתובבת לכל הכיוונים אז זה מיותר, לא? ועוד הצעה- היה כאן שרשור עם ספרים ממולצים. אולי נעשה גם המלצות לדיסקים לילדים? מתחיל להימאס עליי הדיסקים שיש לנו. צריך לחדש ת´מלאי. אז מה מומלץ? ותודה להוריי שהביאוני עד הלום

אחח.. שומעים את הנחת עד כאן ../images/Emo99.gif

כל הכבוד למאי ולאמא שלה
נראה לי שמיותר כבר לסובב את העריסה. לגבי דיסקים - תומר אוהב בעיקר מוסיקה קלאסית וגם את הכבש ה-16
וכתבתי לך הודעה למטה בשרשור ה"בלי בגדים" ובה הזמנה אז תעני...

ligo

New member
קבעתי עם מאיה ליום חמישי בבוקר

מתאים? אבל תצטרכי לבוא לרחובות כי למאיה אין רכב בבקרים

וואו! כל הכבוד!

כנראה שיש לך שם שמנת ולא חלב! הגברת שלך גדלה מהר ומתפתחת. אוטוטו שיר והיא יריבו על הבובות...

איזה כף לכם שאתם באחוזונים...

אני עדיין מחכה שניכנס לגרף - בינתיים זה עוד לא קרה. הכל נשמע מצוין, לסובב את העריסה נראה לי מיותר. דיסקים: אני משמיעה המון קלאסיים, את "שמור לך חלום קטן" (שירים עבריים שמתאימים גם כשירי ערש) ואת "חלום קטן" (קלאסיקות בצלילי תיבת נגינה). בשבוע שעבר קניתי את "הכבש הששה-עשר", אבל עוד לא הספקנו להאזין לו. יש לי גם דיסקים של שירי ילדים שנראה לי מוקדם מדי להשמיע, ויש לי עוד דיסק של מוסיקה מאוד קצבית שקניתי לפני כמה שנים (!) בשביל התינוק שיהיה לי. גם את זה אני שומרת לעוד קצת.

למעלה