אני חייבת להשויץ../images/Emo99.gif
היינו היום בטיפת חלב לביקורת של 3 חודשים, ומאי שלנו שוקלת 5020!!! היא עברה מהאחוזון ה-10 ל-50 (והיא עשתה את זה בשבוע שעבר- יומיים של קפיצת גדילה=יומיים של ציצי וחוסר שינה...) ולרגל המאורע היא החליטה להשתין עליי...והיו לנו תוכניות לאח"כ. לא עזר ליובל ולאחות שאמרו שפיפי זה כמו מים- בשבילי פיפי זה פיפי, לכן חזרנו הביתה להתלבש מחדש. אני תמיד שמה בתיק בגדים ספייר בשבילה, אני צריכה עכשיו לקחת גם בשבילי
ואם כבר פתחתי הודעה- בביקור הראשון שלנו בטיפת חלב אמרו לנו לשנות כל שבועיים את הכיוון של העריסה כדי לעודד הוזזת הראש לשני הצדדים. נראה לי דבילי לשאול, אבל בכל זאת- אין יותר צורך לסובב, נכון? היא כבר מרימה ת´ראש ומסתובבת לכל הכיוונים אז זה מיותר, לא? ועוד הצעה- היה כאן שרשור עם ספרים ממולצים. אולי נעשה גם המלצות לדיסקים לילדים? מתחיל להימאס עליי הדיסקים שיש לנו. צריך לחדש ת´מלאי. אז מה מומלץ? ותודה להוריי שהביאוני עד הלום
היינו היום בטיפת חלב לביקורת של 3 חודשים, ומאי שלנו שוקלת 5020!!! היא עברה מהאחוזון ה-10 ל-50 (והיא עשתה את זה בשבוע שעבר- יומיים של קפיצת גדילה=יומיים של ציצי וחוסר שינה...) ולרגל המאורע היא החליטה להשתין עליי...והיו לנו תוכניות לאח"כ. לא עזר ליובל ולאחות שאמרו שפיפי זה כמו מים- בשבילי פיפי זה פיפי, לכן חזרנו הביתה להתלבש מחדש. אני תמיד שמה בתיק בגדים ספייר בשבילה, אני צריכה עכשיו לקחת גם בשבילי