אני חייבת להגיד....

אני חייבת להגיד....

שיותר כיף לי לכתוב עכשיו שאני יודעת לשייך פנים לאנשים: את המתוקיות המדהימה של סיוון אפשר לקרוא אבל גם לראות תאמינו או לא. את הלב הענק והרותח של מאיה שמוכן להתפרץ ולהציף בחום אם רק נצטרך (בלי שנבקש). את האהבה שבן מפזר סביבו ועוטף את כולם איתה. את השלווה והרוגע והכח שניבטים מכל תו בפניו של דויד. את היופי הפנימי והאינטלגנציה שמוקרנים (אם היא תרצה או לא) מכל כולה של מיכל. איך אומר השיר:"לא האמנתי שכך אפשר לאהוב ופתאום נדבקתי או, כמה זה טוב" (טוב אז שיניתי קצת לצורך העניין) אוהבת את מי שהיה ואת מי שלא היה יום נפלא מלא חיוכים טל

מעגלים

New member
טל את ממש מדביקה את כולם באהבה

רציתי גם לומר לך שקראתי את מה שכתבת באתר שהמלצת עליו ואת פשוט מדהימה. יש בך עוצמה ותכונה מופלאה לרגש במילים. אני רוצה לשלוח לך
ולהגיד לך תודה

מעגלים

New member
טל את ממש מדביקה באהבה שלך

רציתי גם לומר לך שקראתי את מה שכתבת באתר שהמלצת עליו,ואת פשוט מדהימה ביכולת שלך להביע במילים את מה שמעבר למילים ,ריגשת אותי מאד..תודה שולח לך
גדול תודה משה

מעגלים

New member
אופס!חשבתי שההודעה הראשונה לא נקלטה

לא נורא קיבלת חיבוק כפול

כתבת נורא יפה ונורא מדוייק, טלוש. ../images/Emo25.gif

אני מסכים עם כל מלה. מאיה באמת מצויידת בלב ענק ורותח שמוכן להתפרץ ולהציף בחום אם רק נצטרך - בלי שנבקש. מכל תו בפניו של דויד אכן ניבטים שלווה רוגע וכח. מיכל אכן מקרינה מכל תא ותא בגופה יופי פנימי ואינטליגנציה. סיון אמנם מקרינה באופן שלא ניתן לפספס מתוקיות מדהימה. ואפילו אני מוכן להודות שכנראה אני מפזר סביבי אהבה ועוטף את כולם איתה. אבל מה הבעיה? שכחנו מישהו? כן! את טלוש... את טלוש המדהימה, שאם תרצה ואם לא, היא:
רואה אל תוך לבם של אנשים;
מכילה כמויות אינסופיות של אהבה, נתינה ורוך;
מגעה מרפא, חיבוקה ממסטל והנוכחות שלה גורמת לאדם לקפץ על מקומו באושר;
אכפתית וטהורה במידה פנומנלית. ראיתם פעם איך נראות אכפתיות וטוהר פנומנליים??? אוהב, מעריץ ומשתאה, בן

למעלה