אני חייבת להגיד ש

infatuation

New member
אני חייבת להגיד ש

knees of my bees זה פשוט שיר חמווווווד אני פשוט מאוהבת בו! וגם eight easy steps ממש חמוד בכלל הדיסק מתוק לאללה..

Alisan

New member
חבריה

עצרונה את המריבה אלאניס במצעד של גלגלץ הפכה לראשונה - אראייי. עזבו תויכוחים העם הצביע אלאניס.

infatuation

New member
לא התכוונתי להעלות ויכוח

פשוט רק היום יצא לי באמת לשמוע את כל הדיסק והבעתי דעה...

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif זה בסדר. שרשרתי את ההודעה שלו

אלייך כי זה באמת נהיה טירוף שכל אדם שני שקונה את האלבום נכנס אחוז אמוק לפורום כדי לכתוב את דעתו בהודעה חדשה. אנשים, שרשרו את ההודעות שלכם שמכילות דעות לגבי האלבום או שירים ממנו! נהיה קשה לעקוב אחרי כל ההודעות פתאום.

BaBa LiVe

New member
ההודעה החמישית שלי על KNEES

אני מת על השיר הזה! והמוזיקה שלו! והצילים המדהימים שלו! והמילים הכ"כ חמודות! והיכולת שלה לכתוב כ"כ אמיתי..וישיר עליו... לדעתי...זה צריך להיות סינגל אחרי 8ES ואחרי זה SCC השיר! 4 סינגלים ואם בא לה...אז גם את OIT אבל אחרון!

סליחה? ומה עם EXCUSES המעולה?

וSPINLESS? אני חושב שSPINLESS מראה הקרבה עצמית של אלאניס על מה היא מוכנה לוותר בשביל אהוב ליבה...שיר גם חמוד.

Rוית

New member
דווקא SPINLESS לדעתי

הוא לא שיר ויתור עצמי כמו שיר ציני להחריד.. אני אוהבת את זה, אלאניס צינית היא אלאניס כייפית ומצחיקה

SPINLESS

איך ששמעתי אותו ידעתי שזהו הנה השיר שלי בדיסק! כמו שרוית אמרה אני גם חושב שזה השיר הכי ציני שאלאניס כתבה ובגלל הוא כזה גדול! אני גם נורא אוהב את diptm ממש שיר טוב! בקשר לסינגלים: היא חייבת להוציא את 8es פשוט חייבת! שלא תוציא את oit ממש לא התלהבתי מהשיר הזה

gggrrr

New member
oit

הפתיע אותי לטובה לפני ששמעתי אותו בדיסק חשבתי אהה נחמד אבל אחרי ששמעתי אותו אני חושב שהוא מצויין אל תדאג 8es זה הסינגל הבא אבל ביחד עם oit

avivs

New member
לפי דעתי

OIT זה בין הכי חלשים בדיסק ובקריירה של אלאניס בכלל. זה ו Not all me. השיר הזה כל הזמן מזכיר לי את מישל בראנ'ץ. זה ממש לא שיר ברמה גבוה, משום בחינה שהיא. אבל siptm זה להיט בטוח. עם קליפ טוב (לשם שינוי) יכול לצאת מזה משהו טוב.

avivs

New member
לגמרי!

יש לי את הדיסק האחרון שלה. ממה שהבנתי, המעריצים הכבדים שלה היו בהלם. אין שום סימן לג'ול הישנה. אלאניס השתנתה, אבל משהו מהעבר בהחלט נשאר, אצל ג'ול זה כמו פיצול אישיות.

גם אני לא אהבתי את NOT ALL ME

חוץ מההתחלה שלו לפני שהיא מתחילה לשיר מזכיר לי מן אווירה קרה כזאת...

BaBa LiVe

New member
חוץ מהפתיח של NOT ALL ME

שהוא כזה ארוויזיוני הזוי כזה (אבל יפה) הוא לא ממש משהו... השיר שאני פחות אוהב בדיסק...כלומר! היחידי שאני מדלג עליו באלגנטיות... גם את excuses בהופעות היא שרה הרבה הרבה הרבה יותר יפה...ובדיסק הוא נשמע ממש פחות טוב!

למעלה