אני חייבת להבין

אני חייבת להבין

מה זה פוסט. למה פוסט. מה שאתם פותחים כאן אילו הודעות, לא פוסטים. פוסט זה "אחרי" אפילו אני יודעת את זה באנגלית. אז זו בושה לכתוב "הודעה"? היכן העברית שלכם? אם אני יכולה להביט במילון ולהשתדל אז גם אתם יכולים. פוסט זו גם מילה של אומואים ופקאצות שצובעות כוכבים מכסף על ציפרני אצבעות הרגליים ומעשנות סיגריות דקיקות כדי להראות חכמות. איכס על הפרצוף הפוסטי שלכם. עברי - דבר עברית. בוקר טוב ישראל. נסראללה יא מנייאק ערבי מזיע הלוואי היום יהיה היום האחרון שלך תחת השמיים יא כלב. נשיקות לכולם.

מה מה קרה? לך מותר לקרוא לנסראללה

מנייאק ולנו אסןר להשתמש במילה "פוסט"? יאללה יאללה לכי לפוסטה ותקני כמה בולים לגבר שלך.

VCube

New member
סווטה, בקשה

לי אלייך: בהמשך לבירורים הפילולוגיים על מקורות הפוסט והבלוג, אולי תאמרי לי מה זה "ספוילר" ומה זה 'נצל"ש'? כנראה שנרדמתי בשיעור כשנתנו את החומר הזה, ורק עכשו אני מתגבר על הבושה. את (כמעט) הסיכוי האחרון לידיעה שלי... אפילו נתנו בהם סימנים

ספויילר אפילו אני יודעת

זה כשאתה מסגיר בתגובתך איזה פנץ' שהיה בתגובה המקורית, ומקלקל. בנת? נצל"ש אין לי מושג.

קפת

New member
נצל"ש

זו קלקלה אוזבקית עתיקה שפירושה "אם תקרא לאחותי זונה אני אחתוך לגמל שלך את הריסים".

VCube

New member
אתלזאגשא"ה?

לא מסתדר. זו שאלה רצינית הפעם...

קפת

New member
תרגם את זה לאוזבקית

זה קצר יותר, כי אחות וזונה זו בעצם אותה מלה. גם גמל וריסים.

VCube

New member
אף כי שורשיי

מהרי טורקמניסטאן שהיא כידוע שכנה קרובה של אוזבקיסטן, ולמרות שאמאמא שלי בקרה בצעירותה בבוכרה היפה (משם סומק הלחיים הידוע שעובר מדור לדור במשפחתנו), ידיעותיי באוזבקית עתיקה נופלים אף מידיעותיו של גונג דזה (ראבאק, מה זה השם הזה?) בעסקי סרטנים. לפיכך נודה לך (אני והילדים הרועדים שנמצאים אצלנו במקלט, כבר מאז ה-14 ביולי) אם תנסי למצוא עבורנו הסבר אחר ומספק יותר. אגב, ניסיתי אצל אחותי, קראתי לה זונה והיא חייכה הבת זונה. חרא מסקרה היא שמה על הגמל שלה...

VCube

New member
סווטה

את מגלה בינה יוצאת דופן המוגדשת שבעתיים נוכח הרקע הקשה שבו צמחת וממנו עלית. לאור הישג מרשים זה, אודה לך אם תמשיכי ותשכילי אותי גם בכמה דוגמיות ספוילריות שאבין את המושג עד תום. אגב, הניסיון של קפת להסביר לנו מה זה נצל"ש הוא פאתטי, נכון?

קוביה יקרה {V}

נצל"ש משמעו ניצול שרשור, עאלק. נגיד סווטלנה פתחה פה באיזו שרשור, ואתה עשית נצל"ש בשאלה שלך על פירוש "ספויילר" ו"נצל"ש". הבנת?! לגבי הניק המדהים והגאוני שלי, אתה מוזמן לפצח את ראשך העבה ממקורות כורדיסטאניים יותר מאשר טורקמניסטאניים [למרות שאב'שלי אומר שהטורקים והכורדים אותו החרא] לרדת לפשרו, ואם לא תצליח לא נורא, תמיד תוכל לנצלש באיזה מקום.

למעלה