אני חייבת לדעת...

פאיה4

New member
אני חייבת לדעת...

מה אתם חושבים על השיר האקס הטרי שלח לי....... [Monica Vasconcelos] It's that look in your eyes Telling me lies So many promises broken What can I do? What should I do? Try to love you just as you are 'cause I'm never going to change a thing about you Never ever going to change a thing about you Try to love you just as you are Should I leave, Should I stay Should I call it a day There's so much to say that's unspoken In your way you've been true But all I can do Try to love you just as you are 'cause I'm never going to change a thing about you No I'm never ever going to change a thing about you Try to love you just as you are [Robert Wyatt] It's that look in your eyes I know you despise me For not being stronger What can I do? What should I do? I've always loved you just as you are And I've never tried to change a thing Never tried to change a thing about you Always loved you just as you are Will you leave, will you stay? There may come a day When I'm weak and I'm stupid no longer In my way I've been true I've lived just for you I've always loved you just as you are I've never tried to change a thing Never tried to change a thing about you Always loved you just as you are

גניפר14

New member
מה זאת אומרת האקס הטרי שלך?

לא מזמן התגרשתם? את כותבת שאת רוצה לדעת? מה את רוצה לדעת? הרי התגרשתם אז מה זה מעניין אותך מה הוא חושב? אבל לפי דעתי הוא חולה עליך. הלוואי שלי ישלחו שיר כזה במיוחד המשפט האחרון קסם לי. איך התגרשת מבחור כזה? טוב כמובן לא מסרת שום פרטים רק שיר שהאקס שלח.

פאיה4

New member
אוקי

לא בדיוק התגרשנו....לא היינו נשואים. זה בחור שהיינו בני זוג ו...העניין הוא שיש ביננו אהבה מאוד גדולה. אבל כנראה שזה לא מספיק כי יש דברים שלאחרונה ממש התחילו להפריע. התחלנו להיות ביחד שבועיים אחרי שניפרדתי מאקס שהייתי איתו 4 שנים בערך...הכרנו עוד כשהייתי עם הקודם והיתה כימיה מדהימה ואז הוא גילה שיש לי חבר ונסוג. אחרי שנה בערך נפגשנו שוב והתחלנו לצאת והיה מדהים...מזה טוב לנו כשאנחנו ביחד ומסתדרים ואוהבים את אותם הדברים ממש פיקס סקס נהדר...אבל יש כמה בעיות. דבר ראשון הוא דיי קנאי. אני בחורה שרוב החבריםן שלה הם גברים והוא לא קיבל את זה טוב. ובגלל זה הקרבתי למענו והתרחקתי מהם... אבל העניין הוא שאני רקדנית , ועוד לא ממש הגשמתי את עצמי והחלטתי שאני חייבת לנסוע מיכאן בשביל זה והוא מאוד תמך אבל לא מיזמן הוא החליט שהוא רוצה לעבור לקיבוץ בצפון כי הוא עדיין אצל ההורים אחרי שהיה בהודו כמעט שנה ואז כשהיינו יחד גם טס לקנדה לחודשיים לעבוד (הזמין אותי לבוא אבל לא יכולתי) וכרגע הוא לא עובד ולא לומד והחליט לילמוד בצפון לשם כך לעבור והזמין אותי לגור שם. אבל...הסיפור מיסתבך כי בצפון בדירה אליה הוא עובר , חיי אח שלו שעכשיו טס להודו ובמיקרה האח הזה לא ממש מחבב אותי ובגלל זה בתקופה האחרונה היו המון זעזועים כי הוא רצה ליסוע אליו כל הזמן לצפון לסדר לעצמו את המגורים ולא יכולתי לבוא איתו....והיה קשה כי לא רציתי להיות בלעדיו כל הסופש וכל פעם מחדש הוא היה דופק קטעים שהוא נ וסע ואומר שיחזור מחר ובסוף מתקשר למחרת ונישאר יותר....ולי היה קשה והגבתי בהתאם וזה גרם להמון ריבים וגם בגלל האח ולבסוף....הוא החליט להפרד. ו....עכשיו הוא שולח לי שיר כזה....הוא אמר לי בתכלס שהוא לא יכול להיות הבן זוג שלי אבל ממש ביקש שלא אעלם ושנישאר בקשר אבל אני רוצה אותו רק כבנזוג! אז ניתקתי אותו מחיי....והוא אומר שהוא היה רוצה שניפגש בטיימינג אחר בחיים ונהיה שוב ביחד.....אבל למה סתם להאמין בזה? בכל מיקרה אני הרוסה ומנסה להתמודד והשיר הזה לא יוצא מימני.....הוא אומר שאני צריכה להגשים את החלומות שלי ולעשות את הדברים שלי..הוא כל הזמן היה אומר שאולי אני עוד לא מוכנה לקשר ושהוא רוצה קשר רציני ופתאום הוא בא עם הפרידה הזאת ואמר שלו לא מתאים הקשר....למה זה ככה?! סורי על ההתפרקות:.\

למעלה