אני חייבת לדבר

פולי50

New member
אני חייבת לדבר

שלום רב! מי ראש מיתנצלת על שגיות כתיב. בתוחה שתבינו אותיכך. אני מדריכה לאירובי ועיצוב הגוף. ראיתי פורום אימון אישי חשבתי, זה קשור לגוף וזה משה מענין אותי. אבל זה כשור לתרבות הנפש. עים אני קבר פו, אז אני חייבת לדבר על מה שקורה איתי היום. שנים רבות אני מתאמנת. בשנט 2004 סוף סוף למדיתי וקבלתי תעודה . ותמיד רציתי ללמד אנשים בכול הגילעים. רציתי שאנשים יבינו את החשיבות של האימון הגופני. עבדיתי מדריכה שכירה בסטודיו פרטי קטן וחלמתי על שלי..צברתי סחום מסוים לקחתי הלוואת בבנק והינה החלום הידגשם! אבל זה רק חצי דרך. שנה שלמה של פירסומים והרבה סבלנות.קדי לממן את הסטודיו היתחלתי לעבוד במשק בית.אבל רק אחזבות , אחזבות ועוד אעזבות.אין לי תקציב יותר, אין לי כוח. בה לי רק ליבקוד ולהיתבודד.כניראה לא פותחים עשקים חדשים בגילי. אבל גם זה לא הסוף. ניסיתי להיתקבל במקומות אחרים שוב כמדריכה שכירה, וזה גם לא היצליח לי ובעלי מנדנד ל -"אמרתי לך , על תעשי, לא הקשבת לי. עכשו את אוכלת ." אני מיום ליום בדיקעון . יחול ליהיות שזה השפהה של גיל? אני צריחה אימון אישי? יש לי חובות רבות בבנק. אין לי תיקווה. לא מתחילים בחדש בגיל 50.

artinfo

New member
לא צריך להיות מאמן אישי כדי לענות

שלום רב פולי אני אמנם לא מאמן אישי אמנם יש לי עיסוקים ועסקים שונים. קשה לשמוע על דחיה בתחומים שונים בחיים. ובמיוחד שמדובר על דחייה בגלל הגיל . הכי חשוב בעסקים זה לפעול מתוך השכל ולא הפחד (החרדות) . אנשים דווקא מחפשים מאמני כושר אישיים ולכן אני חושב שאת צריכה הדרכה עסקית כיצד להעצים את העסק שכבר בנית אותו במו ידיך והשקעת את מירב כספך בו . הדכדוך והרצון להתבודד לא יעזרו לך בכלום , את זקוקה לזריקת אדרנלין כדי להחזיר אותך למסלול . ודווקא אני חושב שבגיל 50 אפשר לעשות נפלאות . לפני שפותחים עסק יש לשאול את השאות הנכונות 1. מי חתך האוכלוסיה שאני מעוניינת להדריך 2. מיקום גיאוגרפי 3. הוצאות הכנסות ורווחים וכמובן שישנם עוד .. טיפ : אני ממליץ לעניין את האוכלוסיה המבוגרת , שנמצאים בגיל שלך . תחשבי כמה יש כמוך עוד בבית שרוצים לצאת ורק לחפש חברה . תתני להם את מה שהם רוצים .

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
כוח

הי פולי היקרה, היה לך חלום - לעסוק באימון גופני. אני שומעת שזה חשוב לך ונכון עבורך. אני גם שומעת שאת לא מקבלת הרבה עידוד בדרך הזו. וקשה לך. אבל זו אינה התשובה. גם בגילך פותחים עסקים, אם מאמינים בזה, ואם מוצאים את העסק הנכון לפתוח. את זקוקה למישהו שילווה אותך ויאמין בך. לצערנו, בעלך מהווה תמיכה שלילית במקום חיובית. האם יש מישהו אחר בחייך שמאמין בך ויכול לתמוך בך? תוכלי להעזר גם במאמן אישי. כן, אפשר להתחיל מחדש גם בגיל 50. אל תוותרי על מה שחשוב לך, כי אז באמת ישאר לך רק לבכות.

אודליה74

New member
פולי יקרה

בגיל 50 לפתוח עסק זה משהו שדורש אומץ רב אשר ראוי להערכה ולהערצה! אני בסך הכל בת 34, פתחתי את הקליניקה שלי בגיל 30, וגם היא ראתה ועדיין רואה מורדות ועליות רבות. בכל פעם שקצת חסר כסף, אני כמוך, ישר רצה "החוצה" לחפש עבודה בשוק העבודה של השכירים. למזלי
, אני לא מתקבלת לשום דבר, כי רואים היכן הלב שלי והמרץ שלי נמצאים. כלומר, בכל פעם מחדש היקום מראה לי היכן מקומי (בלעשות הבדל ויופי בחייהם של אנשים) . עשיתי עבודה רבה בלמצוא את יעודי ולכן כל מהמורה/בעיה בדרך כבר אינן ניראות לי כסוף העולם, אלא רק כעוד משהו לעבור בדרך. המלצתי אליך היא כזו: קחי לך דף נייר ועט ורישמי את חזונך להלן כמה שאלות מכוונות: 1. היכן את רוצה להיות בעוד 5 שנים (לפרט בכל התחומים-קריירה, משפחה, זוגיות, מגורים, בריאות, כסף, חברה וכו'..) 2. למה את רוצה להיות שם? 3. מה ידרש ממך על מנת להיות שם? 4. מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להיות שם (לכי מהכי רחוק בזמן אל עבר העכשיו, הפעולה הכי קרובה) תזקקי מתוך הדברים את ה"למה"? מה נותן לך ולעולם העובדה שאת עוסקת במה שאת טובה בו ואוהבת? לאחר שתגיעי למסקנה, רישמי על דף נייר גדול ותלי את זה במקום שאת תראי את זה הרבה. יעודך בחיים יתחיל לחלחל בך, ותמריץ חדש להצליח יזרום בגופך
מאחלת לך הצלחה מרובה!!!! אודליה כהן-גרין

למעלה