מסניפה חמץ
New member
אני חיה ../images/Emo129.gif
לכל האנשים שהתפלאו לאן נעלמתי... הסבר לאן נעלמתי? המם... אין.
בכל מקרה.. הנה פרטים לגבי המבחן: היה זה יום שישי אחד... הפסדתי ביצפר בשבילו... קמתי בבוקר עם בחילה עזה, ומיד רצתי לחנות הספורט הקרובה אל ביתי וקניתי מגן שינים- כי הקודם היה קצת דפוק. הטעם היה נורא והעלה את רמת רצון ההקאה שלי ל-90% (בעלי הלב החלש מוזמנים לצאת מהודעה זו). מיהרתי לאכול משהו קטן- שגם אותו לא סיימתי ואצתי רצתי להתארגן לקראת המבחן. לחוצה הייתי עד מאוד. עליתי על מונית עם אימי ושתיים מחברותיי הטובות והגעתי לאולם המיוחל בחיפה הגדולה. הרוח הכתה בי והרסה לי את הפריזורה. נכנסתי לאולם ורק אז הבנתי עד כמה אני לחוצה. את ההמשך לא אפרט כי הוא לא מעניין ואגיע ישר לנקודה החשובה. המבחן עצמו. הפחד שיתק אותי מאוד. מאוד מאוד מאוד. הייתי הבנאדם היחיד שעשה מבחן לדאן 3. את הקיהון עשיתי עם הנבחנים לדאני 2. הקיון הלך בצורה נוראית- הסנסאיי המציא במקום את התרגילים ואפאחד לא הבין מה רוצה הוא מאיתנו. כבר בסופ הקיהון התחלתי להתנשם ולהתנשפ בצורה קולנית במיוחד, והופ- הגיע שלב הבעיטות. בשלב זה רוצים לבדוק האם הבעיטות גבוהות והאם שומר אתה על שיווי משקל. חלק זה הלך חלק. אז שאלו איזו קאטה בחרתי ואמרתי בקול רם "גי´ון". כן.. הקאטה הטובה שלי. את החלק של הקאטה אני כבר לא זוכרת מרוב הלחץ. כשסיימתי נתנו לי קאטה אחרת ושמה "אמ-פי". הקאטה שהייתי אמורה לבחור למבחן, אבל בסופ בחרתי בג´יון- מה שיצר שהייתי הכי טובה באמ-פי מכל השאר. לאחר הקאטה זימנו אותי לעשות עוד קיהון- כזה שמתאים לדאן 3. התרגילים היו קשים ומבלבלים. סיימתי הכל וישבתי בצדעד שקראו לי לעלות לקרב. לקחתי כפפות מאיזה ילד קטן, שמתי מגיני שיניים והלכתי. הקרב היה... בסדר.. אם כי הוא היה יכול להיות טוב יותר אם הייתי תוקפת יותר. כל זה קרה ביום שישי. כבר ביום ראשון ידעתי את התוצאה. לא עברתי. למה? מהירות. יש לי בעיה עם המהירות. רצף של תנועות בעיקר בקיהון. אני יודעת שהייתי די גרועה בקרב.. אבל הלחץ והפחד כ"כ שיתקו אותי. וזה מביא אותי למסקנה אחת- אכלת
שתה
.. לא.. זה לא מה שרציתי להגיד..
מה שרציתי להגיד הוא- שלא משנה מה יקרה לכם, איפה תהיו או מה תעשו. לעולם, אבל לעולם אל תתנו לפחד ולהתרגשות לשתק אתכם. את זה כבר ידעתי לפני המבחן.. פשוט לא ישמתי את זה מספיק. חוצמזה... אגש למבחן המקדים שנה הבאה.. הבעיה היא- ששנה הבאה יבחנו עוד אנשים לדאן 3.. נכון.. זו לא בדיוק בעיה.. אני פשוט די עצובה כי רציתי להישאר ברמה מעליהם.. כמו שתמיד הייתי... הם התחילו שנה אחריי.. וכ"כ רציתי להשאיר את המצב כמו שהיה.. עכשיו מאוחר מידי... אני כבר לא מיוחדת..
לכל האנשים שהתפלאו לאן נעלמתי... הסבר לאן נעלמתי? המם... אין.