אני חיה בשקר?

תגובה

אנשים חושבים שדברים כאלו קורים לאנשים או לא איטליגנטים במיוחד או לאנשים שנחספים עם הרגשות שלהם ופועלים על פיהם מה שאת מתארת כל כך אני !!!! אדם שחושב אפילו יתר על המידה על מה שנעשה ומצילחה לקרוא מהלכים טרם הם קורים ויודעת במה אני משתמשת על מנת לכסות ובמה אני מתרצת, ואף קוראת לכך תירוץ , זה רק אומר שלכל אחת זה קורה ויקרה אולי מהפחד להיות לבד ואולי כי אנחנו נשים ואנחנו שונות מהם . אני לא יכולה לעזור אולי רק בכך שאומר אני כ"כ מבינה ולא נראה לי שיש עצה שלא חשבת עליה והיא לא חכמה מספיק, מדובר בכוח וזה חסר לנו . ולעיתים הכוח דוקא בא מהצד השני, אצלי קרה שהוא נידה אותי ורק כך יכולתי להתרחק בזכותו , היום אני יודעת שהדבר הטוב שהוא עשה זה שהוא עזב אותי

r e v i

New member
הערכה עצמית נמוכה

אני מאוד מזדהה איתך הלוואי ויינו יותר חזקות

הייתי במצב שלך

היי אני ממש מבינה אותך אני היתי במצב שלך ולצערי עד שלא ניפגעתי עד חשק למוות לא ידעתי איך לצאת מזה, אני רוצה לבקש מימך דבר אחד, לא משנה מה יגידו לך תעשי מה שאת חושבת לנכון כל עוד נפשך בך אבל תבטיחי לעצמך שגם כשתיפגעי תהיה מספיק חזקה להגיד אוולה טעיתי ואני מודעת לטעיות שלי אבל אף גבר בעולם לא יגרום לי להרגיש רע כי אני מלכה לעצמי ולא שיפכה של איש אף אדם בעולם לא שווה דימעה מלוחה אחת שלך,אני אומנם לא מכירה אותך אבל בהחלט מבינה שאת אישה לעינין ולא ניראה לי שיש מצב שמישהו ישפיל אותך או יגרום לך לצער מה שאני עשיתי באותה תקופה אחרי שנפלתי חזק ומעדתי הגעתי למסקנה כשאני יחייך אל החיים אז החיים יחיכו אליי תאמצי את המשפט הזה ותהפכי למוטו בחיים שלך והחיים יראו הרבה יותר יפים מילה של טלי המלאכית. אושר פנימי נמצא בך תמיד ברגע שתידעי למצוא את האושר הפנימי את כבר תיראי שגם האושר החיצוני יצטרף עם תירצי או לא תירצי בהצלחה מתוקה מקווה שעזרתי לך השמח לשמוע מה קורה איתך.ביי בנתיים

איל באש

New member
ברוכה הבאה טלילה המלאכית../images/Emo23.gif

מאוד מסכים עם "כשאני יחייך אל החיים אז החיים יחיכו אליי תודה

דגיגונת../images/Emo4.gif

לפעמים למרות שאנחנו יודעים בוודאות את המצב קשה לנו לשחרר וללכת בגלל כל מיני סיבות שקשה לנו אפילו לשים עליהן את היד. לפעמים הראש חושב ורואה את האמת וללב כל כך קשה לבצע ואנחנו ממשיכים לזרום למרות כל הקשיים ולמרות כל התיסכולים והאכבים שבדרך. לשמחתך את מצליחה לראות את התמונה בשלמותה ויודעת את כל הפלוסים והמינוסים שלה את רואה את האמת. אז קחי אויר הרבה מאוד אויר וכוחות ותמשיכי הלאה נתקי את עצמך אבל בצורה חדה למרות הכאב,זה לא יהיה קל בכלל הקושי הוא עצום אבל אני בטוחה שתתגברי. אז שיהיה בהצלחה. "כל הערב דיברנו מילים חדות כסכין מילים נודדות מפיך אל תוך פי ובלילה לפני שנירדמנו כיבית את האור ציפורים נודדות זו לימין זו לשמאל",,,,
שירן.

איזה כיף לי שיש פה כ"כ הרבה חברים

קראתי כל מילה שלכם ואני שמחה מאד שיש בכם כנות והמון רגש והזדהות איתי, שאבתי מכל אחד מכם את הדברים שמתאימים לי ויש המון... תודה תודה תודה.......

sovlanit

New member
דגיגה,ברכותי

דברייך נמצאים בשער של תפוז.... וואלה,כל הכבוד

למעלה