אני חושש מאוד

eliasys

New member
אני חושש מאוד

שדבריה של בת עמי, אינם מבטאים רק את דעותיה, אלא דעותיו של ציבור שלם., ציבור שחושב שרק הוא צודק, ציבור שמוביל את עצמו ואותנו לתוהו ובוהו. זה מאוד מדאיג. וזה לא צריך להדאיג אותי יותר מאשר זה צריך להדאיג את היהודים. כתבתי באחת ההודעתו שלי, שלא בכדי נרצח ראש ממשלה בישראל. הדברים הם תולדה של שנים של בניית אידיולוגיה הרסנית. ואני לא מדבר כאן על צדק, אני לא אומר זאת על מנת להצדיק את העמדה הערבית. גם נגד ההתאבדויות הנבזיות הבעתי את דעתי בצורה הברורה ביותר. אך אל לנו לחשוב שקיצוניתו ותאבת מלחמה היא נחלתו של עם מסויים או קבוצה מסויימת. אל לנו להיות יפי נפש בעיני עצמנו. אנו צריכים להביט בעיניהם של האחרים, ועם אלומת האור הנכנסת בתוך עיניהם ניכנס לתאי המוח שלהם, ונבין מה הם חושבים, וממה הם סובלים. אני תמיד חשבתי, איך אני ארגיש אם יום אחד אוכל להיכנס למוחו של אדם ולדעת איך הוא מרגיש באמת, לא איך שהוא חושב, אלא איך הוא מרגיש. כי חשיבה בדרך כלל מבוטאת אך הרגשה היא נחלתו של הגוף האנושים וגם אם אדם מבטא את רגשותיו, עדיין אין אדם זולתו היכול להרגיש את מה שהוא מרגיש. אני מקווה שמילותי אלו ימצאו אוזן כשבת אצל כולנו, מכיוון ש כ ו ל נ ו בני אדם, ואף אחד מאיתנו לא מושלם.

קלייר

New member
כמה שאתה צודק/המחשבהמעבירה בי חלחלה

המחשבה מעבירה בי חלחלה ,שיש אנשים שחושבים כך, כולנו טועים ,אך צריך ללמוד מהטעיות ולתקנם כדי שלא נחזור על זה שוב ואני תקוה איתך אליאס יקר,שלא נראה עוד רצח כה מחריד

B.Shokor

New member
נהדר מאוד אליאס / מה יש חוץ מלסבול

נהדר מאוד אליאס, אבל מה יש בידינו לעשות חוץ מלסבול את כל ``הגזענים`` במדינה שלנו? מה יש בידינו לעשות חוץ מלנסות לשכנע אותם שדרכם אינה נכונה, זה מה שלפי דעתי אפשר לעשות ברגעים כאלה.

eliasys

New member
גם אני מסכים איתך

אבל לדעתי בקטע של בת עמי זה אבוד אני מוכן להתווכח ולשכנע אבל אם סמים טמפונים (רפואיים) באוזניים, אני לא מוכן לגעור ולהצטרד.

B.Shokor

New member
אני מבין אותך אליאס יקר, אבל מצד

שני אי-אפשר לעזוב בת-עמי עד שנראה תמונתה בטלוויזיה הורגת מישהו ערבי!

eliasys

New member
לא מדאיג אותי

אם היא תהרוג ערבי או יהודי מדאיג אותי אם היא תהרוג בכלל. אבל שוב אני אומר, אם אדם שם את הראש מתחת למיים או טומן אותו בחול, איך אני אמור להגיע אליו, הרי אני אינני צולל ואני מניח גם שאני לא בת יענה.

B.Shokor

New member
גם לי זה לא מעניין אם ההרוג היה

ערבי או יהודי, אך נראה לך שבחורה כמו בת-עמי תהרוג יהודי? בטח שלא, ולכן אמרתי שתהרוג ערבי.

eliasys

New member
שוקור מה קרה לך ידידי

היו דברים מעולם. שכחת את רצח רבין. אוף כמה שהזכרון שלנו חלש. אין הבדל שוקור בין רציחת ערבי לרציחת יהודי מנקודת מבטו של אדם קיצוני. כל מי שמסכן את האידיולוגיה שלו הוא מבחינתו ``ערבי`` (במובן המטפורי של המילה)

ליטל א מ

New member
מקווה שלא תהרגו אף אחד

לא יהודי ולא ערבי כי שנייהם בני אדם וכשיורד להם דם זה אותו דם

B.Shokor

New member
צודקת ליטל יקרה, הדם אף פעם לא הופך

למים, וחבל על כל האנשים שחושבים אחרת, ובמיוחד בני הנוער!.

קלייר

New member
יש להוציא את הטמפון/ולשים טיפות

ולשים טיפות אוזנים לניקוי,כי רק אנשים כבת-עמי ,יש לשנות את דעתה ולהראות לה ,שיש אפשרות אחרת לפני שמורידים את המסך על החיים היא כה צעירה ,עם מרירות של בת 80,זה ממש מפחיד

eliasys

New member
טמפונים/אטמים

סליחה על השימוש במילה טמפונים (למרות שזה מושג רפואי גרידא) אבל האטמים הוחדרו כל כך עמוק על ידי שטיפת מוח חריפה, שרק ניתוח כירוגי יוציא אותם משם. וניתוח כזה צריך להיעשות על ידי חינוך מהגיל הרך, אני בניגוד לדעותיכם כאן, קשה לי להאמים שאפשר לשנות אדם כל כך קיצוני. מה שחשוב הוא שנצעד הלאה על ידי חינוך הילדים שלנו לסובלנות והבנת האחר. זה מה שיביא את הגאולה.

קלייר

New member
סובלנות והקשבה/התחלה טובה

אתה צודק איש יקר,את מה שכבר נהרס קשה לבנות,יש לעקור מהשורש ולהתחיל לחנך מחדש לסובלנות והקשבה-זו התחלה טובה לדו-שיח

eliasys

New member
יופייייייייייייי

סוף סוף יש כאן מישהי שמבינה אותי. תגידי קלייר??? את פנויה מחר?? אפשר להזמין אותך לארוחת ערב?

ביילי_007

New member
אליאס, אני לא מאמין....

אליאס ידידי, איך אתה יכול להרים ידיים. אני מתערב איתך שבת-עמי זה לא מקרה אבוד, יום אחד היא תבין שאין ברירה אחרת - ותלך על דרך המלך.

יוסי26.5

New member
שוקור ידידי....

שוקור ידידי.... אתה שוב מתחיל להיות חד צדדי??? מה קרה לך??? אצל הערבים יש לא מעט כאלה גזענים... להזכיר לך??? אז תרגע קצת... תנשום עמוק... ורק אחר כך תכתוב...אם קשה לך המצב... אנחנו שרוצים שלום באמת..חורקים שיניים כל יום על כל הרוג שלנו...ואלה הרוגים ללא אש ו/או התגרות מצדנו.. אז באמת תפסיק עם הבול שיט... אולי הגיע זמן שאתם מה שנקרא השמאלנים במחנה הערבי תצאו לרחוב ותפגינו נגד עראפאת וחבר מרעיו ובכלל נגד הפנאטיות הערבית...מכל צורה שהיא בדיוק כמו שאנחנו עושים... אתה נותן הרגשה שיש צדק בכל יהודי שהרגו אותו... וזה כבר רחוק מדו-קיום... תתקן אותי אם טעיתי... מבלי להזכיר לי מה היהודים עשו לערבים... כי גם הערבים עשו מספיק..ואני לא מזכיר לך כל פעם שמישהו נהרג... תודה על העיון בהודעתי...

B.Shokor

New member
אחי יוסי:העולם הערבי הוא האשם מס` 1

יוסי יקר שלי, באמת כואב לי מאוד כשאני שומע מבן-אדם כמוך (שלפחות חשבתי שהוא מכיר אותי היטב) את כל מה שאמרת.. ושוב אני אומר: נכון שאני ערבי, אבל כשאני חושב על בעיית הסיכסוך הישראלית-פלסטינית אף פעם לא חושב בתור ערבי אלה בתור בן-אדם שהולך לפי ההיגיון. ביותר מההודעה אחת (חפש) אמרתי שגם העולם הערבי (כולו) אשם, וגם אמרתי שאם מדינת ישראל תכריז הפסקת אש ותסכים לחזור לשולחן המש ומתן בלי תנאים והרשות תתנגד, על המדינה לפוצץ כל משרדי הרשות ובראשם ערפאת.

יוסי26.5

New member
אתה חושש מאד !!!

אני מסכים איתך לחלוטין... ואת אשר אמרת , הוא הוא הסיבה מכל הכיוונים לאי השקט והלחימה המתמדת אצלנו ובמקומות שונים בעולם

ibra

New member
שמח לראות תגובות כאלה

איפה אתם הרוב הדומם? איפה כל האנשים הטובים שמוקיעים אלימות שרוצים שלום ודו קיום לצערי היום נשמעים רק הקיצונים אז בואו נצעק בקול גדול לא לגזענים כן לדו קיום ולא רק קלישאות אלה באמת אז חברה ירבו כמוכם וישר כח

למעלה