אני חושב

אני חושב

פיספסתי. בחורות טובות מהסיגנון שלי אין. לא חסר לי משהו בחיים, הכל יש. רק אשה אין. ואני לא כזה מבוגר סה״כ 22. היום המחשבות שיש לי הם כרגע לא להתחתן לחכות עוד קצת, ולמצוא בחורה גרושה ברמה שנפלה לידים לא טובות (גבר דפוק.) וליבנות איתה יחד חיים חדשים..חכם,לא?

בועz

New member
תראה,

למה אתה חושב ככה? 22 - לא גיל מבוגר!! אני בן 24... זה שיש לי טיפה שערות לבנות זה לא עושה אותי מבוגר. הציעו לי בחורה בת 25 גרוסה עם ילד.. שעובדת בשירותי בית הסוהר..רוצה? חח

חעחע

באמת מזמן לא הבנתי היכן נעלמו הגברים החכמים רווח לי עכשיו

קליט

New member
ממש לא

יתכן ובאמת קשה לך למצוא כי אתה עובד וכו` . בחורה (וכנראה גם בחור) עד גיל 20 - אין לה הרבה דרישות, מגיל 20 הדרישות עולות וגוברות, בגיל 27 יש לה כבר רשימת מכולת ענקית של רצונות + שיקלול כל היתרונות של כל הבחורים שהיא ראתה אותן עד כה . . אז כדאי לך להמשיך ~עכשיו~ לחפש, כי בשנים הבאות היא ואתה תבררו יותר, וישאר יותר "בררה" . . ושלא תמשיך לאכול בעתיד יותר קש ויותר וחצץ . כרגע אתה יכול למצוא אותה מהר, ומשהו מעולה, ולסגור מהר ענין . בהצלחה !

קליט

New member
ארטי, לא הבנתי מה שכתבת

אשמח אם תבהירי את עצמך . תודה רבה

אני חושבת

שזה קצת יומרני מצידך לכתוב "אני חושב" כשאתה בקושי מסוגל לרצות לחשוב. הפעולה הזו כבדה עליך. ובעניין הנישואים, אחינו רד מזה. מסכנה האישה, גם ככה אכלה מרורים מבעל ראשון, אתה לא חסר לה.

למעלה