אני חושב ש...

bear lovin momo

New member
אני חושב ש...../images/Emo153.gif

כל מי שמחפש רק סטוצים ולא חושב על קשר רציני אפילו בעתיד המאוד מאוד רחוק... הוא פשוט לא מהעולם הזה... אפילו בעולם ההומו-לסבי... מה אתם חושבים?????

ז י ק ו

New member
מומו..

אני רוצה להתייחס לשני דברים שהעלת כאן בהודעה שלך:
על זוגיות באופן אישי עד שאתה לא חווה זוגיות אחת לפחות אתה לא יודע עד כמה אתה רוצה את זה. יש כאלו אנשים שאין להם זמן להשקיע בזוגיות ולכן הם מעדיפים סטוצים ומאידך יש כאלה שלא בטוחים שהעתיד שלהם יראה ויבנה עם גבר. אני אישית חושב שאם מישהו מחפש כ"כ הרבה הוא בחיים לא ימצא. כמו כן בשביל זוגיות חייבים לדעת גם להתפשר ולא לחכות למוצר מוגמר. קשה לי לשפוט אנשים שלא חושבים על זוגיות כעל אנשים שלא מהעולם הזה כמו שכינית אותם. זה רק עיניין של בחירה!
לגביך, bear lovin momo נשמע לי הזוי מה שכתבת.. בפרופיל שלך יש תמונה של איבר מינך, ובהתערטלות מושלמת... (לי אישית אין בעיה עם ההתערטלות אלא להיפך) אבל איך אתה חושב שתוכל למצוא זוגיות עם פרופיל כזה? הבעל המיוחל יבוא אליך ויבחר בך לפי איברך החשוף? אם אני כגבר פנוי הייתי רואה את הפרופיל שלך, היה לי קשה להתייחס אליך כמישהו רציני לזוגיות, אלא רק לסטוץ. אם אתה באמת מחפש זוגיות, אולי תראה את הפנימיות שלך ולא את מה שבולט אצלך. ושוב אני אומר, זו דעתי האישית.. אשמח לשמוע את תגובתך.

stefan10

New member
אני מצטרף לדברי זיקו

מצד אחד אתה מחפש זוגיות ומצד שני מראה משהו אחר....חומר למחשבה..

ומה רע בסטוצים?

שניכם צודקים, אני בעד סטוצים ואני אפילו חי מזה ואני חושב כמוך זיקו שהפרופיל של מומו מביא לו רק סטוצים וזיונים ולא זוגיות ואהבה. אבל אני גם בעד מומו שאין כמו זוגיות אבל עד שאני אחכה לזוגיות אני אמות.

למעלה