בחו"ל אני לא אוהב להשתמש בפרטי האשראי שלי.
אז כבר כמה שנים שאני עובד עם כרטיס נטען דולרי של הדואר.
כשנסענו לאחרונה לתאילנד הטענתי אותו באלף דולרים ובאמת השתמשתי בו בדובאי וגם בבנגקוק.
למזלי הרב כשחזרנו המשכתי להשתמש בו לרכישות שונות עד שנותרו בכרטיס 117 דולרים
ולפתע מבלי שאקבל פירוט כלשהו מחברת האשראי, מישהו תוך יומיים ביצע 21 עסקאות קטנות של בין 8 ל12 דולר
וכך הם רוקנו לי את הכרטיס.
בצר לי פניתי לחברת האשראי אבל תחילה פשוט לא היה ניתן להשיג אותם..
היתה שם מזכירה אלקט' שביקשה שאשאיר מס טלפון והם יחזרו אלי
אבל לא היה ניתן להשאיר מספר טלפון, כי אחרי ההקלדה של מס' הטלפון המזכירה שוב ביקשה שאשאיר מס טלפון
ואחרי הקלדה נוספת, המזכירה אמרה שהמספר שהקלדתי הוא שגוי.
אחרי יומיים הצלחתי להשיג אותם והם ביקשו ממני למלא טופס הכחשת עסקה, " אבל לא ביצעתי שום עיסקה" צרחתי להם בטלפון.
הם שלחו לי פירוט עסקאות אבל בגלל הבלאגן שיש להם במחשבים לא מופיע לי מספר של העסקאות כך שאני לא יכול לפרט בדיוק במה מדובר.
בקיצור, נראה לי שהאקרים פרצו להם לתוך המחשב ורוקנו שם את הקופה.
עכשיו הם בכאוס מוחלט\ כי גם הבוקר הם ביקשו שאשאיר מספר טלפון בתא שלא ניתן להשאיר בו כלום.
איזה מזל שנשארתי רק עם מאד דולרים, אחרת היו מרוקנים אותי עד העצם.
אז כבר כמה שנים שאני עובד עם כרטיס נטען דולרי של הדואר.
כשנסענו לאחרונה לתאילנד הטענתי אותו באלף דולרים ובאמת השתמשתי בו בדובאי וגם בבנגקוק.
למזלי הרב כשחזרנו המשכתי להשתמש בו לרכישות שונות עד שנותרו בכרטיס 117 דולרים
ולפתע מבלי שאקבל פירוט כלשהו מחברת האשראי, מישהו תוך יומיים ביצע 21 עסקאות קטנות של בין 8 ל12 דולר
וכך הם רוקנו לי את הכרטיס.
בצר לי פניתי לחברת האשראי אבל תחילה פשוט לא היה ניתן להשיג אותם..
היתה שם מזכירה אלקט' שביקשה שאשאיר מס טלפון והם יחזרו אלי
אבל לא היה ניתן להשאיר מספר טלפון, כי אחרי ההקלדה של מס' הטלפון המזכירה שוב ביקשה שאשאיר מס טלפון
ואחרי הקלדה נוספת, המזכירה אמרה שהמספר שהקלדתי הוא שגוי.
אחרי יומיים הצלחתי להשיג אותם והם ביקשו ממני למלא טופס הכחשת עסקה, " אבל לא ביצעתי שום עיסקה" צרחתי להם בטלפון.
הם שלחו לי פירוט עסקאות אבל בגלל הבלאגן שיש להם במחשבים לא מופיע לי מספר של העסקאות כך שאני לא יכול לפרט בדיוק במה מדובר.
בקיצור, נראה לי שהאקרים פרצו להם לתוך המחשב ורוקנו שם את הקופה.
עכשיו הם בכאוס מוחלט\ כי גם הבוקר הם ביקשו שאשאיר מספר טלפון בתא שלא ניתן להשאיר בו כלום.
איזה מזל שנשארתי רק עם מאד דולרים, אחרת היו מרוקנים אותי עד העצם.