אני חושבת שמספיק !!!

LILI1602

New member
אני חושבת שמספיק !!!

די, הגזמתן !! אתן רק בהתחלה!! כל המתח שלכן רק יביא אתכן לפורום "פוריות" אני מדברת מנסיון !!! הייתי נשואה שנתיים וחצי והתעסקתי כל היום באיך להכנס להריון, מתי וכו', לא הייתה לי בעייה והרופא החליט לתת לי כדורים וכו'. לבסוף הריתי באופן ספונטני מה שאני בטוחה שגרם לאיחור הזה הוא המתח. אתן מתעסקות כל היום בזה , תנו לזה לבוא לבד !! המתח שלכן לא יביא לכן שום תועלת ! אני יודעת שזה קשה, אני לקחתי פסק זמן והריתי בחודש לאחר מכן. מקווה שתקבלו את עצתי !!! לי

sipor

New member
צודקת ב- 1000% !!!

האמת אני נכנסת להציץ כל פעם ללא כוונות להיכנס להריון..לא עדין.. ואני רק ממה שכותבים פה בלחץ... ומתחילה להטריד אותי המחשבה מה יקרה אם לא הצליח. הכל נראה פה כל כך מסובך , לבדוק זקיקים, לבלוע כדורים, לעשות זאת כמה חודשים לפני... ועוד ועוד... פחד איימים.. ואני עדין לא רוצה.. המחשבה שעוברת לי בראש כל פעם שאני נכנסת לפה.. שזה לא טוב שזה רק מפחיד ויכול לגרום לכל מה שאמרת.. למרות שהקריאה מפתה..

smagi

New member
לילי לפעמים כשמדברים על זה

עם אנשים לא מוכרים המתח רק יורד וזה גורם לשכוח את הלחץ. ואני רק דוגמא אחת לזה.

פוקית27

New member
לפי מיטב ידיעתי רוב הבנות ש-

נמצאות או מגיעו לפורום מנסות כבר כמה זמן והלחץ כבר קיים. הפורום הזה מבחינתי כן חשוב מכמה סיבות: הראשונה -הבנות פה מבינות לליבי בצורה כזו שאף אחד אחר לא מסוגל לה(הן באות מאותו "מקום") השניה -לעומת כל אלו שכל הזמן נכנסות סביבי להריון ואילו אצלי זה הולך קצת יותר לאט,הבנות פה במצבי וזה מוריד ממני המון לחץ,אני יודעת שהכל בסוף יסתדר. השלישית -אני שואבת המון עידוד ומקבלת חיזוקים כל אימת שאני צריכה אותם ואת זה לא מוצאים בכל מקום.

פּוֹנְג

New member
תרגעי. קחי כוס מיץ אשכוליות ../images/Emo72.gif

מאחלת לך להגיע ישירות לפורום הריון ולידה. או יותר טוב ישר לפורום להיות הורים, כי גם הריון הוא לפעמים מלחיץ

אפרסקה

New member
סיפור, מכל הלב, אני ממליצה לך לא

"להתמכר" לפורום, באם את מרגישה שהוא גורם לך מתח. הלואי ולא תזדקקי לו! אך עלייך להבין שרוב המשתתפות בו מנסות כבר כמה זמן להכנס להריון ללא הצלחה, והבדיקות והכדורים הם בדרך כלל בהמלצת רופא. אנחנו לא הולכות לזקיקים סתם כי מתחשק לנו! תאמיני לי שזה לא כיף. אני ממליצה לך להתעסק בדברים יותר נעימים, לא להלחיץ את עצמך, ומאחלת לך מכל הלב להכנס להריון בזמן בו תרגישי מוכנה, בקלות ובכיף.

פּוֹנְג

New member
לילי שלום רב.

הפורום הזה הוא לא שלב חובה בכניסה להריון. כל אחת כותבת פה מה שמציק לה. כל אחת יכולה לקרוא עלפי הצורך שלה. אבל קריאה וכתיבה והתעסקות בנושא מסויים היא אינה אמצעי מניעה. ודיבורים/קיטורים ובכיות אינם גורמים לאי פוריות. עם כל המשתמע מכך. ברכות לך על ההריון כל הכבוד לך על הסבלנות ועל היכולת להחליט לא להיות במתח. ויחד עם זאת לבוא ולשפוט אחרות על כך שהן הגזימו - אינה דרך להביע דעה. אני מאחלת לך שגם ההריונות הבאים שלך יבוא לך ללא מתחים ולא תצטרכי את הדיבורים המיותרים האלו לדעתך בפורום, זה או אחרים.

אפרסקה

New member
כוונתך ודאי טובה אך הנימה לא ממש

נכון, יש פה המון התעסקות בנושא. נכון, לפעמים זה נראה אובססיבי. אך מכיוון שרובנו זקוקות לתמיכה ואוזן קשבת, אני חושבת שעדיף בפורום זה, על המרקם ההומגני שלו (כולנו באותה צרה) ועל האנונימיות שבו, מאשר לקטר כל הזמן לבעל/חברה/אמא או מי שלא יהיה. רוב המשתתפות פה לא התחילו לנסות אתמול, הצטברו משקעים ופחדים וזו הדרך לאוורר. ואולי תתרמי לנו מניסיונך - כיצד הפחתת את המתח והלחץ? כמה זמן לקח וכיצד התמודדת? כך אולי דברייך יוכלו אכן לעזור ולעודד, ולא רק להיות ביקורתיים. תודה!

מעיןבר

New member
שלום LILI

הפורום הזה נפתח כדי לספק מענה לאנשים המצויים בסיטואציה מסויימת ומרגישים צורך לקבל מידע ולחלוק את חוויותיהם. הגיוני שלא כולם חשים כך ולא לכולם זה מתאים, אבל אני לא מבינה למה להעביר ביקורת על אנשים שאת לא מכירה. לעניין הלחץ - יופי שלך ההרגעות הצליחה, אבל מה לעשות שלחץ הוא לא הגורם לבעיות פוריות. האם גם מי שחולה בשפעת/סוכרת/דלקת פרקים/פסוריאזיס תשלחי להרגע במקום לחפש פתרונות לבעיותיו? לחץ הוא חלק מובנה בתהליך ונשים נכנסות להריון למרות הלחץ (אני במהלך שנה לחוצה מאוד הצלחתי להיכנס להריון 3 פעמים, רק מה לעשות שפעמיים ההריון נפל?). ללחץ השפעה מוגדרת מאוד - הוא גורם לדחיית הביוץ, כאשר לומדים לזהות את הביוץ ולתזמן קיום יחסים נכון ההשפעות של הלחץ הופכות למזעריות. חוצמזה - אני רואה בפורום הזה מקום "לשחרר קיטור" - לי לא היה מקום כזה בעברית ובמשך יותר משנה עשיתי זאת באנגלית וזה מה שהחזיק אותי שפויה. מאחלת לך שתרגישי טוב בהריונך ותהני מההורות.

m i c h a l y

New member
לילי

אני מצטרפת להבעת המחאה שכתבו ידידותי לפורום. ומוסיפה בשפה פחות עדינה - לא מוצא חן לך, אל תבואי! ביקורת אני תמיד מוכנה לקבל, אבל רק כזו שאני יכולה ללמוד ממנה. ממך למדתי איך להיות גסת רוח. מיכל.

28קטנה

New member
הי לילי 1602 !../images/Emo65.gif

קודם כל ברכות על הרעיון המקורי! גם את ניסית פעם להכנס להריון פעם, וכנראה שהצלחת, אז כנראה שאת מבינה שאם צועקים עליך להרגע זה לא ממש עוזר למי שצועקים עליו. אבל אולי אם כבר נכנסת לכאן תסתכלי למעלה משמאל -יש פרסומת לטרמפולינה רוטטת אולי זה יעזור לך?

למעלה