אני חושבת שהבנתי

michelle2113

New member
אני חושבת שהבנתי

מקוה שזה בסדר לכתוב פה... הבנתי למה אני כל כך מפחדת להתחיל ללמוד ובגלל זה נתקעת עם כל החלטה לגבי לימודים ואיפה. אני פוחדת שבמשך X שנים אני לא אחיה בעצם ואהיה קבורה בלימודים. איך להפתר מהמחשבה הזאת שתוקעת אותי ככ?

איזה יופי שאת מזהה את המחשבה..

הי מישל, אני מבינה מדברייך שיש בך צד שרוצה ללמוד אך יש בך פחד גדול מההשפעה של ההחלטה על חייך. אני רואה בהבנה שלך ובזיהוי המחשבה שכתבת, כצעד ראשון ומאד חשוב בדרך לשינוי ולקבלת החלטה. את כותבת שהמחשבה שלך היא למודים= אין חיים. המשוואה הזו מאד מפחידה ובצדק. האם המשוואה הזו היא אמת מוחלטת? האם מדובר בוודאות באמת או שאולי יש מקום לאפשרות אחרת? מה ההשפעה של המשוואה הזו עליך מלבד העובדה שאינך מקבלת החלטה להתחיל ללמוד? אם המשוואה הנ"ל אינה אמת מוחלטת, איזה עוד אפשרויות קיימות? חפשי בסביבתך אנשים שלומדים ושיש להם בנוסף חיים מלאים בעיסוקים, בחברים, בתחביבים, בזמן פנוי לעצמם. אני בטוחה שתמצאי. נהדר שאת מזהה את המחשבה מאחורי הפחד להתחיל ללמוד! המחשבה הזו היא בסך הכל מחשבה, כמובן שיש לה כנראה סיבות מהעבר שלך או מנסיון חייהם של סובבים אותך אך ואת מוזמנת לבחון אותה, לחפש מסביבך הוכחות אחרות סותרות לה ולשנות אותה. בברכה אילת לבנון

למעלה