אני חוצפה! רק הגעתי לפורום ובא לי לעשות סקר... מה שלושת הביצועים הכי הכי לפי דעתכם שהיו בהופעה?
י ילדונת ערביה New member 5/10/07 #1 אני חוצפה! רק הגעתי לפורום ובא לי לעשות סקר... מה שלושת הביצועים הכי הכי לפי דעתכם שהיו בהופעה?
R R h o n e New member 5/10/07 #2 רעפים, אני בא אליה, קאנה וואחדה רעפים כי שינו אותו והוא יפה בכל מצב. אני בא אליה כי אחרי הרבה זמן אין מצב שזה לא יהיה משו. קאנה וואחדה כי זה יפה בכל הופעה, בכל סוג, בכל גרסה ובכל זמן
רעפים, אני בא אליה, קאנה וואחדה רעפים כי שינו אותו והוא יפה בכל מצב. אני בא אליה כי אחרי הרבה זמן אין מצב שזה לא יהיה משו. קאנה וואחדה כי זה יפה בכל הופעה, בכל סוג, בכל גרסה ובכל זמן
O orev 21 New member 6/10/07 #8 הבחירה שלי 1. תגידי שטוב 2. קאנה וואחדה 3. השיר מהגן לאו דווקא לפי הסדר הזה....
A anakinskywalker New member 5/10/07 #4 כבר כתבתי, אבל .... 1.רציתי לראות 2.ידיים למעלה 3.פרפרים 4.דברים בלחש 5.קאנה וואחדה
C cowgirl Ms New member 5/10/07 #6 וואו, קשה. האביבי הנצחי, פרפרים [התאורה על רן, השקט, פשוט וואו...] למאיה יש אקדח.
א איימן בדואי ציוני New member 6/10/07 #7 תגידי חצופה, את היית בהופעה? אהה את היית איתי 1. מאיה 2. האביב הנצחי 3. ידיים למעלה (ולאו דווקא לפי הסדר הזה)
תגידי חצופה, את היית בהופעה? אהה את היית איתי 1. מאיה 2. האביב הנצחי 3. ידיים למעלה (ולאו דווקא לפי הסדר הזה)