אני חולק עליכם...

אני חולק עליכם...

לפי דעתי,לגבי התוכנית בגלי צה"ל, היתה תוכנית זורמת מבחינת נושאי הדיבור מה שהיה עם עברי ועמיר היה טבעי לגמרי יכול להיות שעמיר טיפה לא היה מתון וקצת "התפזר" אך הרי ללא המעידות האלה אדם לא יתחזק במידותיו אלא הדברים שמחזקים כל אדם ואדם,לפי דעתי,היה בסדר גמור לא צריך להיתרגש משהיה היתה אווירה נעימה עם צחוקים,עמיר יוצר ענק ובלי דעותיו הוא לא יהיה זה הוא עסקת חבילה קבל את כולה או אל תקבל ביכלל.כך אני חושב.

revital110

New member
מסכימה.

עמיר בניון אינו מושלם, בדיוק כמו כל אחד מאיתנו. נכון, יש מי שחושב על עמיר בניון דברים שליליים מאוד, אבל יש רבים שחושבים דברים נפלאים. לאדם יש זכות לומר את דעותיו, גם אם הוא "דמות ציבורית". לכל אדם יש דעות לכאן ולכאן ועצם היותו אדם מפורסם לא אמורה למנוע ממנו להתבטא ולא משנה באיזה נושא. אני חושבת שאתה יכול לאהוב אומן בלי קשר לדעותיו בנושאים שונים, אני לא אמורה להסכים עם כל מה שאותו אומן אומר/חושב/מרגיש. אני אחליט מה טוב לי ומה לא, אבל בין זה לבין להגיד לו לסתום את הפה כי דעותיו נשמעות לחלק מהאנשים בוטות/מביכות/קיצוניות וכו', זה ממש לא לעניין. עמיר בניון הוא לפני הכל, אדם פרטי, בעל דעות, מחשבות, רגשות, רצונות ועוד ועוד וזכותו להגיד מה שהוא חושב מבלי "לפחד" שמה יאהבו אותו פחות. להיפך, אם זה היה המצב, זה היה הופך אותו לאדם צבוע, שחושב X ואומר Y. אני דווקא מאוד אוהבת את הצד הזה בעמיר בניון, זו האמת שלו ואיתה הוא הולך בלב שלם. זכותו!! עמיר, אל תשתנה

אף אדם לא מושלם,אבל אצלו זו לא מעידה,

כאשר אומרים על אדם לא מושלם בדרך כלל מתכוונים למעידה שלו,כאשר יש מעידה אומרים שהוא לא מושלם,אצל עמיר יש כוונה,הוא באמת רוצה לשנות,ולהביע את דעתו,הבעיה היא שלא כל אדם יודע לעשות זאת טוב,גם בתוכנית בגלי צה"ל וגם בתוכנית בערוץ 10 ,שם היה ניתן לראות שהמנחים או המראיינים באמת אוהבים את עמיר,ולא ניסו לנגח אותו,והוא דווקא עמד על להתנגח ולהתנצח איתם(אין לי ספק שאברי גלעד פשוט אוהב את עמיר ומי ששמע את הראיון,הוא כמעט ולא דיבר,הוא המון ניסה לכבות שריפות)אני יכול להבין את הכאב של עמיר ומאיפה בא הרצון להילחם בכוחות הרשע,אך כאמור לא כל אחד יודע,היה רצוי לטעמי שעמיר בן עיוון יתרכז במה שהוא מצויין,וזה מוזיקה.ואת המחאות יוכל להביע בשיריו ,דבר שעשה כמה פעמים לא רע בכלל

צודק המבקר,אך...

יכול ליהיות שאתה צודק בכך שאתה טוען שלעמיר יש סוג של בעיה "הבעיה היא שלא כל אדם יודע לעשות זאת טוב" ויכול ליהיות שלא,אפשר יהיה ללכת לאורך ההיסטוריה ובאמת להאזין לדבריו של עמיר ולצורת הגעתן ולאופן שבו עמיר בוחר להציג את דבריו ולראות שהיו מספר היתקלויות עם מראיניים אך לפי דעתי אין לנו את הסמכות לבוא ולהתערב במה שהאומן יבחר וגרוע מזה לשפוט אני חושב שוב פעם שאנחנו לא מבינים מהן כוונותיו של עמיר בכך שהוא מציג את עצמו כך ואנחנו צריכים להקשיב ליצירותיו המדהימות שאני בטוח שכל אחד פה ששומע את הבן אדם הזה מגיע אליו סוג של נחת רוח עוצר נשימה לכן אנו צריכים להאזין ברוגע ובאמת לקבל אותו כפי שהוא אם לא הוא לא היה עמיר זהו הבן אדם כפי שרויטל אומרת.

ליטל149

New member
לא היתה לי בעיה עם הבעת הדעות שלו, אך היתה לי

בעיה עם זה שבכל מהלך השיחה הוא כל הזמן נכנס לעיניינים ''כבדים'' יותר. וכל הזמן נתן ביקורת על נושאים שהועלו. אז בסדר, אם זה מה שהוא מרגיש וחושב. על הכיפאכ. אבל אני מרגישה בכללי שבזמן האחרון הוא הפך לקצת כועס כזה, קצת כבד, שקוע אי שם... זה מתבטא גם במוזיקה. השירים ששוחררו מהדיסק ''לדעת הכל'' מדהימים מבחינת לחן, כתיבה וביצוע. ואין ספק שמתבטא שם יכולות מדהימות של עמיר! אבל חסר בהם קצת זרימה, קצת קלילות, קצת יותר להיטים.... זו דעתי.=)

revital110

New member
זה בדיוק העניין. לא אמרתי שזו מעידה

להיפך, זה עמיר בניון ויש מי שמקבל את זה ומי שלא. אני חושבת שזה לא לעניין להגיד שעמיר בניון יתרכז במה שהוא מצויין ובכל השאר לסתום לו את הפה. הרי גם בשירי המחאה שהוא כתב היו מי שטענו שצריך לסתום לו את הפה. זו האמת שלו ואיתה הוא הולך ואני אישית מקבלת את זה באהבה, שוב, גם אם אני לא מסכימה עם כל דעותיו.

almooog

New member
חח אתם שוכחים שעמיר בן אדם..

וגם מותר קצת להתפזר ולזרום עם הדיבור בהומור..חחח הוא הרגל אתכם ליותר מדי צניעות

ליטל149

New member
למרות שהתאכזבתי מהתוכנית- מילים כדורבנות.

אהבתי את ה''עסקת חבילה''. צודק. תודה.

ליטל...

אין בעייה באמת בכיף לא לשכוח שמדובר בבן אדם שמצליח להרגיע את הנפשות לפחות מבחנתי...שמחתי לעזור שיהיה שבת שלום.

למעלה