אני חולה

אני חולה

ומרגישה כמי שמקל הפומפה נתקע היישר בין אחוריה. בא לי לריב, להתעצבן, לקלל. הרופא אמר שזה יעזור לי להבריא. נו! אני ומלכת אנגליה לא אוהבות לחכות.

Free Lancer

New member
הגעתי ../images/Emo9.gif

זהו, אני מצטרף אפשר להירגע

קפת

New member
לברונטית, ולכל הספיחים

שחורדינית יקרה, דווקא מהיכרותי הקצרה איתך, סברתי שתחושת הפומפה באחוריך תיטיב עימך. איפה טעיתי? ולכל שוחרי התהילה, מגלומני וואנבי : אף אחד פה לא יעביר את המסדר לדום לכבודכם. נהפוכו, אנחנו נשתדל להעביר אתכם מסדר היום. אז נא להרגיע עם ההודעות החדשות. לא ברור לכם? קראו את הודעת מנהלת הפורום (שזו אני) או צלצלו לדודו ממקור ראשון. הוא דווקא הפנים מצוין. הוא גם יודע להסביר אותנו. אני שוקלת למנותותו כדובר הפורום. או שלא.

קפת

New member
סתמי

כולם הכנסתי מתחתיך. שלמקל פומפה לא יהיה משעמם, ושאת ומלכת אנגליה תרגישו מה זה להיות למעלה. קחי אקמול וצלצלי אלי מחר. או שלא.

שאחותך תסתום

לא ראיתי שווידאת שזה מתאים לי שיזדנבו תחתיי נושאים נוספים. אני ומלכת אנגליה לא אוהבות להיות סתם "למעלה", אנחנו אוהבות להיות בלתי מושגות ובזכות עצמנו. ולמרות זאת, אני שומרת לך סמוכטות ירוקות בצנצנת. שלא תגידי שלא מעריכים את העבודה שלך כאן.

קפת

New member
את ממש קדושה

לא זכיתי למחווה כזו מאז עפו עלי נתזי פטר חמור, שהשתעל ממרומי האולימפוס, כשבדיוק עברתי לי לתומי בשדה לבושה שימלה אביבית ושקפקפה ובידי זר פרחי שדה רעננים. רק הערה קטנה יש לי להעיר לך: אני לא צריכה לוודא כלום, וזה ממש מעניין לי את התחת מה מתאים לך ומה לא. הרשיני להזכירך שזו את שתפקידה לשמח אותי ולהשרות שלווה על רוחי היגעה. את אולי חולה (זה מצב קיומי, הייתי מהמרת, אם הייתי מהמרת) ושורצת במיטה, אבל אני לא ויומי עומד להיות ארוך ומתיש. אז תסתמי. או שלא.

את לא עקבית

מצד אחד את אומרת שאני קדושה ומזכה אותך במחווה שזמן רב לא זכית לה, מצד שני התחת שלך לא ממש מתעניין מה מתאים לי ומה לא. גברת קפקפת, שיטת המקל והגזר עובדת רק עם חמורים. הג'אסטות ההומניטריות שלך לא עושות עליי רושם ואם יומך עומד להיות ארוך ומתיש, אז כנראה שיש עוד כמה שהן לא מרשימות באופן מיוחד. לכי, תחשבי ותחזרי אליי אולי בפעם הבאה זה יצליח. ואני בינתיים אלך למדוד חום. עם הפומפה.

d u n e

New member
א. אף אחד לא ידבר ככה על הנושא שלי

ב. נושאים שלי הם ת-מ-י-ד עם תגובות

יוו... אני לא מאמין

מאמי,כל הבוקר אני מחפש את הפומפה את מוכנה להחזיר אותה למקום ?

אל תתן לה רעיונות

ניא דווקא התלוננה שמקל הפומפה עובר מישבן לישבן. קפריזה מותק אל תשכחי להוציא את המקל שמחר בבוקר לא תהי לי חולה כמו הברונטית.

אופנבך

New member
תההי בריאה

יש לי חמור שקורים לו צדוק וסורל לפעמים מביא לצריף שלי כל מיני חברות שלו שנראות חולות ומזיעות ואז הוא נותן להם לרכב קצת על צדוק (אבל הפוך הם רוכבות עליו מהצד של הבטן) ואז הם יוצאות מיכאן מחייכות כמו מפגרות. רוצה סיבוב על צדוק?

opoli

New member
משרד הסעד

אבל כבר חצות ממילא, הגיע הזמן לעבור לפומפיה

למעלה