אני חולה???

אני חולה???

אני אוהב כמעט את כל ענקי הפרוג של שנות השבעים, אפילו אוהב מאוד... אבל משום מה ל-elp לא התחברתי...וגם לפינק פלויד..אבל לאלו יש המון מעריצי פרוג שאני מכיר שלא הצליחו להתחבר למוזיקה שלהן, כך שאני שלם עם כך... אבל לעומת זאת (וכאן מחלתי) אני לא מצליח לסבול אל "סופט מאשין"! ואת וויאט לבדו אני מאוד מאוד אוהב! זה יכול להתיישב? או שאני חולה?

טעם הוא טעם...אבל אני אוהב את וויאט

והוא יוצא "סופט מאשין"...אז רציתי לדעת אם זה שאני אוהב את וויאט זה אומר שאני אמור לאהוב גם את ספט מאשין... בבקשה, בלי קלישאות

מורנא007

New member
ברור שלא

יש שירים בהם הוא בא לידי ביטוי באופן בולט כמו So Boot If at All, Save Yourself אולי תאהב את Hatfield and the North? או את Matching Mole? בשתי הלהקות הנ"ל היה לו תפקיד חשוב.

begone

New member
גם אני לא משתגע על סופט מאשין

תנסה את National Health, להקה יותר מפותחת, לדעתי. יש להם שני אלבומי אולפן מצויינים משלהי שנות השבעים. הראשון מקסים וכוללת זמרת נפלאה, והשני אפילו יותר מוצלח אבל בלי זמרת

Rubycon

New member
I dunno if you're sick

But maybe I'm sick for not understanding how you've thought of the possibility of being sick just because you like Wyatt and don't like Soft Machine.

חוסר הבנה, אני מניח...

וזו בדיוק הסיבה שבגללה פניתי אליכם, כותבי הפורום, בכדי שתגידו לי אם המצב יתכן... מתשובתך הבנתי שכן, אז אני שמח...

חברי הפורום מבינים במוסיקה

אבל בפעם הבאה שאתה חושב שאתה חולה, אולי כדאי שתיגש לרופא המשפחה שלך?

למעלה