אני חולה

בנצי0506

New member
אני חולה

יש לי בעייה , אני לא יודע אם אני במקום הנכון , אם אני לא במקום הנכון אנא הפנו אותי הבעייה שלי היא שאני מכור לאוננות. אני רציני אנא קחו אותי ברצינות. האם יש לזה פתרון? מישהו יודע מה לעשות?

רציניקן

New member
איזה קטע...בדיוק חשבתי על זה.

באמת! חשבתי על זה שמישהו ירשום שהוא מכור לאוננות.זה ממש אירוני... תשמע, אם אתה אכן מכור לזה אני מציע שתמצא דברים אחרים לעשות בחיי היומיום. צא מהבית ותהיה בחברה שלא תאפשר לך לבצע מעשי ידיים...

BurgerQueen

New member
זה נשמע לי רציני וקצת מוכר

גם אני יכולה לאונן לפעמים 6-5 פעמים רצוף בבוקר (שמובטלים יש זמן לכל דבר...). האמת זה בא בתקופות, לפעמים לא מאוננת ימים שלמים, ואז יום אחד מאוננת 5-6 פעמים רצוף ואחרי כשבועיים נחה וכו. האמת אני לא חושבת שאני מכורה, אבל גם לי לפעמים לא בא לסדר, לגהץ, לעשות דברים אחרים, רק לאונן ליד פורנו (או סתם). אני פשוט החבאתי כמה ימים את הסרטים שיש לי אבל זה לא עזר כי אז יש פנטזיות בראש. אין לי מושג מה לעשות. לחכות שזה יעבור כמה ימים, כי לא ייתכן שזה נמשך חודשים כל יום נכון? כמה פעמים ביום? זה פוגע ביחסים עם בת זוג (אם יש? אצלי זה בהחלט כן). אתה צריך גירוי חיצוני? כי אצלי זה ככה: אם יש לי מישהו שאני פוגשת (באינטנט לרוב) ומגרה אותי (לאו דווקא ממש מינית אלא גם פלירטוט קן) כבר אני מתחילה לאונן כמה שבועות. שהקשר נפסק, גם זה. אין לי פתרון, אבל זה ממש לא נשמע מצחיק כי זה פוגע בתפקוד היומי לא מעט. מצטערת שלא עזרתי. אם אתה רוצה אתה יכול לענות על שאלותיי. ביי

למעלה