אני חולה

חחח

הזכרת לי, שיום שישי אני כזה מדברת עם חברה שלי בפון, ואז היא עושה לי כזה.. את יודעת ש*** בקטע של בנות? הייתי בשוק. היא הייתה חברה שלי בתיכון.|מבט חסר אונים|

aint mindless

New member
כן

אוהב לסביות.

aint mindless

New member
אה שכחתי..

הידיד ההומו של סילי שלא הומו.. נו, טוב, אתה יוצא דופן..

aint mindless

New member
הנה-

קיפודנית - אכיניצאה - Echinacea הצמח הכי פופולרי בעולם, עם המון מחקרים. אכינצאה היא צמח ארסי! משתמשים בשורש ובעלווה, תלוי בסוג האכינצאה. ישנם עשרות סוגים, אך רק חלק מהם הינם בעלי פעילות רפואית ידועה. יש 3 זנים פעילים של אכינצאה: Angustifolia, Purpurea, Palida אכינצאה אנגוסטיפוליה הינה בעלת פעילות רפואית החזקה ביותר מבין הזנים. משתמשים בשורש הצמח. אכינצאה פורפוראה הבאה בתור מבחינת חוזק, ובה משתמשים בעלווה (גבעולים ותפרחת) וגם בשורשים. פעילות הכי חזקה נמצאה לצורת מיצוי אלכוהולי של הצמח (טינקטורה) ולא לצמח בצורתו היבשה. צמח אנטי בקטריאלי (חיידקים) ואנטי וירלי (וירוסים). נמצאה גם כעוזרת נגד פטריות - אנטי פטרייתית. האכינצאה ממריצה את מערכת החיסון ופועלת באופן מיידי. יש לה אפקט של "הוצאה מבפנים החוצה". כלומר, אפשר להרגיש רע יותר לפני שמרגישים טוב יותר. חשובים מאוד המינונים הנלקחים. הרבה פעמים כשלוקחים אכינצאה מתחילים לתת יותר שתן, למרות שאין לה השפעה משתנת. זאת בגלל שהיא מוציאה רעלים מהתאים לדם ואז הגוף מגיב בהשתנה מרובה כדי להתנקות מרעלים. מתאימה למחלות זיהומיות, מחלות חום - נזלת, שפעת, התקררות, דלקות גרון, דלקות אוזניים וסינוסיטיס, דלקת ריאות, ברונכיטיס, דלקות בדרכי השתן, פטריה בואגינה, דלקות מעיים, קרון וקוליטיס. מתאימה לכל מצב דלקתי בגוף. גם EBV וסרטן (שנוי במחלוקת). למרות הארסיות שלה, היא לא רעילה, ולכן תתאים לרוב המקרים. במינון עודף עלולה לגרום לבחילות.

יאמייקה

New member
מה אני אמורה לעשות עם המידע הזה?

אני מציעה לך "גוגל מוגל"- אחד הדברים היותר מגעילים שטעמתי בחיי.... אבל עוזר בטרוף!!!

יאמייקה

New member
אויייי הצחקת אותי!!!

ככה זה נקרא, למה? לא יודעת! אבל יש עוד משהו שקצת יותר נורמאלי ועוזר כאילו לא היה. וויסקי לימון דבש לערבב הכל ביחד ולשתות (ולישון).

למעלה