יעל בר-זוהר "טיפשה כמו סוליה"?
ממה ששמעתי עד היום מאנשים שנתקלו בה היא דווקא בחורה פיקחית ואינטליגנטית. בתיכון היא נחשבה לתלמידה לא רעה. אז אולי היא לא שיא החוכמה, אבל אני לא מאמינה שהיא טיפשה. טיפשות אי אפשר להסתיר, ראי מקרה סנדי בר (שעליה באמת סיפרו לי שהיא נעל וכל ראיון או הופעה טלויזיונית שלה רק מחזקים אצלי את התחושה הזו). בעניין המשחק - אני חושבת שהיא שחקנית סבירה, לא משהו מדהים. לרקוד, היא כאמור, יודעת. לגבי שירה - שמעתי אותה פעם שרה בהופעה לילדים (והיא אפילו הוציאה דיסק) והיא סבירה - היא יודעת לשיר, היא לא מזייפת והיא לוקחת שיעוי פיתוח קול כבר כמה שנים. כל זה לא הופך אותה לזמרת טובה כי קול טוב פשוט אין לה, ולא יעזור כלום. היא גם חייבת להפסיק לעשן - שומעים את זה חזק על הקול שלה. לגבי אנשים ש"לוקחים תפקידים למוכשרים" - את לא צריכה לכעוס עליהם, את צריכה לכעוס על המפיקים/במאים/מלהקים שלוקחים אותם להופיע ומעדיפים אותם על המוכשרים באמת! למה להאשים את יעל, שהציעו לה תפקיד מקסים והיא הסכימה? מי לא היה מסכים? תאשימי את מי שהציע לה את התפקיד. ממש אתמול ראיתי את יאיר לפיד (בוידאו) עם ההופעה של "מרי לו" ולא ממש נפלתי מהכסא. צביקה פיק כתב בזמנו לא מעט להיטי פופ מוצלחים, אבל הוא מעולם לא היה כוס התה שלי... אמיר פיי גוטמן מעצבן בכל קנה מידה (שר, מתנועע וגם הפוני שלו מכוער), יעלי נראית נפלא אבל שרה מאכזב, כצפוי... והגדולה מכולם היא אילנה אביטל, ששרה מצויין ונראתה נורמלי מזה זמן רב! השימלה החמיאה לה, היא לא נראתה פרתית מדי, והשיער שלה היה נורמלי! תודה לאל, הזוועה שהיתה לה על הראש בתקופה האחרונה היתה מראה לא אנושי. אבל, בסופו של דבר זה נראה דיי מטופש. אני לא חושבת שאני אטרח לשלם על זה כסף. שאלה שנותרה לסיום: בין השחקנים שהיו לבושים בתלבושות מנומרות היתה שחקנית אחת עם שיער אדום מתולתל. ייתכן שהיא היתה לפני שנים בצעירי ת"א? היא הזכירה לי מאד מישהי בשם רינת יילון (נדמה לי, אני לא סגורה על שם המשפחה). מישהו יודע אם זו אכן היתה היא, או מי זו היתה? תודה.