אני חולה...

אריאלי18

New member
אני חולה...

פשוט חולה על המדהימה...הכוכבת שלי מספר אחת יעלי בר זוהר!

actress

New member
תסלח לי אבל אני חולקת עמך

היא לפי דעתי ******* היא רק דוגמנית והיא לא טובה בכלל! אני ממש ממש לא מחבבת אותה ולא מתלהבת מהמשחק שלה.

מסכימה אתך מיכל...

להפוך דוגמנית לזמרת זה חרא של רעיון. בייחוד אם אין לה את שני הכשרונות הללו...

אריאלי18

New member
מה לעשות....אין פרגון

קשה לפרגן הא...? היא הצליחה בגדול! היא לא שחקנית משהו בכלל אבל שרה לא רע מנחה מעולה ורקדנית סוף הדרך...שלא לדבר על הלוק שלה..ואם שכחתם לכו תסתכלו על הקטלוג של פוקס...היא כוסית עולם...ודרך אגב לפי דעתי אם היא היתה בחו"ל היא הייתה מצליחה לא פחות מבריטני ספירס, היא יותר יפה ויותר מוכשרת ממנה פי 19!!!

actress

New member
מה יש לפרגן לה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif דוגמנית שלא

יודעת כלום כלום מהחיים שלה וכולם מתלהבים ממנה מהיופי אז יופי זה לא הכל והיא לא מוכשרת בכלום. עושה סצנת בכי פה שם והופ התקבלה. ולא אני לא מקנאה בה יש הרבה יותר מוכשרים ממנה וכמו למשל ליאור מילר שהוא דוגמן וגם שיחק וכולן התלהבו ממנו בגלל היופי אז הוא לא מוכשר. וכל אותם דוגמנים שהופכים לשחקנים או זמרים זוהי חוצפה
ויש פה אולי כאלה שמכירים אותם אישית ועבדו איתם ויאמרו אחרת אבל בגלל אותם דוגמנים שמשחקים ושרים הם גונבים את הפרנסה לשחקנים האמיתים. ושאלו אותי למה שאני מתעצבנת מזה כי אני רוצה להיות שחקנית ואולי אני עדיין לא מקצועית כמו שאר השחקנים אבל דיברתי על המצב הזה עם חנה לסלאו וטוביה צפיר וטוביה אמר לי שאני צודקת אבל אני עוד קטנה לחשוב ככה והייתי בת 17 מזמן ועובדה ששחקן כמוהו גם חושב שעניין הדוגמנות גוזל סתם. לפי דעתי כל אלה שמופיעים במחזות זמר או תאטרון כמו למשל הדוגמנים האלה מיותר לחלוטין אולי ליהקו אותם בגלל הלוק אבל שחקן צריך ללהק בגלל המשחק שלו ולא בגלל לוק, וגם אם יש שחקן לא מי יודע מה יפה מי יודע אולי מסתתר אצלו אוצר של כישרון. ויש לי הרבה מה להרחיב פה אבל זה כבר לא כ"כ קשור לפורום הזה אלא יותר לפורום של "אומנויות הבמה" וזהו אני אמרתי את שלי ואמרתי הרבה כי זה ממש מעצבן

אתה יודע שאין לי בעיה לפרגן

כל עוד יש כישרון. היא כוסית, אני מודה, אבל דיברתי אתה פעם והיא טיפשה כמו סולייה, שלא לדבר על זה שהיא לא יודעת לשיר ולא יודעת לשחק. לרקוד אולי, וגם זה בחסד. חוץ מזה, איש איש וטעמו. בתור אחת שלומדת תיאטרון הרבה זמן ויודעת מה זה שחקן, אני לא מחשיבה אותה אפילו לבעלת פוטנציאל להיות שחקנית, שלא לדבר על כך ש, כמו שהיא בעצמה הודתה, יש לה קול של צפרדע. ולא יעזור כלום. אולי אם היא תיקח שיעורי משחק ופיתוח קול במשך עשר שנים, יחול שיפור. סליחה על הביקורת הבוטה, אבל אני לעולם לא אסלח למנחים\דוגמנים וכולי, שלוקחים ג´וב מאנשים פי אלף יותר כשרוניים.

trilliane

Well-known member
מנהל
יעל בר-זוהר "טיפשה כמו סוליה"?

ממה ששמעתי עד היום מאנשים שנתקלו בה היא דווקא בחורה פיקחית ואינטליגנטית. בתיכון היא נחשבה לתלמידה לא רעה. אז אולי היא לא שיא החוכמה, אבל אני לא מאמינה שהיא טיפשה. טיפשות אי אפשר להסתיר, ראי מקרה סנדי בר (שעליה באמת סיפרו לי שהיא נעל וכל ראיון או הופעה טלויזיונית שלה רק מחזקים אצלי את התחושה הזו). בעניין המשחק - אני חושבת שהיא שחקנית סבירה, לא משהו מדהים. לרקוד, היא כאמור, יודעת. לגבי שירה - שמעתי אותה פעם שרה בהופעה לילדים (והיא אפילו הוציאה דיסק) והיא סבירה - היא יודעת לשיר, היא לא מזייפת והיא לוקחת שיעוי פיתוח קול כבר כמה שנים. כל זה לא הופך אותה לזמרת טובה כי קול טוב פשוט אין לה, ולא יעזור כלום. היא גם חייבת להפסיק לעשן - שומעים את זה חזק על הקול שלה. לגבי אנשים ש"לוקחים תפקידים למוכשרים" - את לא צריכה לכעוס עליהם, את צריכה לכעוס על המפיקים/במאים/מלהקים שלוקחים אותם להופיע ומעדיפים אותם על המוכשרים באמת! למה להאשים את יעל, שהציעו לה תפקיד מקסים והיא הסכימה? מי לא היה מסכים? תאשימי את מי שהציע לה את התפקיד. ממש אתמול ראיתי את יאיר לפיד (בוידאו) עם ההופעה של "מרי לו" ולא ממש נפלתי מהכסא. צביקה פיק כתב בזמנו לא מעט להיטי פופ מוצלחים, אבל הוא מעולם לא היה כוס התה שלי... אמיר פיי גוטמן מעצבן בכל קנה מידה (שר, מתנועע וגם הפוני שלו מכוער), יעלי נראית נפלא אבל שרה מאכזב, כצפוי... והגדולה מכולם היא אילנה אביטל, ששרה מצויין ונראתה נורמלי מזה זמן רב! השימלה החמיאה לה, היא לא נראתה פרתית מדי, והשיער שלה היה נורמלי! תודה לאל, הזוועה שהיתה לה על הראש בתקופה האחרונה היתה מראה לא אנושי. אבל, בסופו של דבר זה נראה דיי מטופש. אני לא חושבת שאני אטרח לשלם על זה כסף. שאלה שנותרה לסיום: בין השחקנים שהיו לבושים בתלבושות מנומרות היתה שחקנית אחת עם שיער אדום מתולתל. ייתכן שהיא היתה לפני שנים בצעירי ת"א? היא הזכירה לי מאד מישהי בשם רינת יילון (נדמה לי, אני לא סגורה על שם המשפחה). מישהו יודע אם זו אכן היתה היא, או מי זו היתה? תודה.

אריאלי18

New member
יעלי מדהימה

היא לא טיפשה וכל הכבוד לה שהיא השיגה את המקום שהיא נמצאת בו עכשיו! ואל!!! תגידו שזה בגלל הציצים המדהימים שלה...אין מה לעשות מראה ויופי פותחים דלתות...ואני מאוד מעריך אותה! כן היא באמת חייבת להפסיק לעשן.

suzzie q

New member
תסלח לי...

לדעתי זה לא מכובד ולא יפה שבפורום כזה מדברים על הציצים של יעל בר זוהר והיופי יכול לפתוח דלתות עד מחר אבל חוסר הכשרון שובר אותן! אין לי שום דבר נגד הגב´ בר זוהר אבל אני באמת לא מבינה מה קשור זה לבין זה שאתה מציין איך שהיא נראתה בקטלוג של פוקס

כן, היא טיפשה

איתן אורבך, ההוא מהפרסומת של פוקס, הוא קרוב משפחה שלי, והייתי במסיבת יומולדת שלו. גם היא הייתה שם, והכירו בינינו, וקצת דיברתי אתה ו, מה לעשות, היא לא טיפשה כמו סנדי בר, אבל גם אצלה מאוד קשה להסתיר את זה. צר לי להרוס לכם את האשלייה. ונא לסגור את הנושא הזה. זה די חסר תועלת. כל אחד וטעמו, אתם רשאים לאהוב אותה כמה שאתם רוצים, אותי לא תצליחו לשכנע ואני לא אשכנע אתכם. קפיש?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שהוא היה נעלב... ../images/Emo8.gif

אם הוא היה רואה שכיום הוא "איתן אורבך מהפרסומת לפוקס". אהמממ... זה כמו שתכתבי "ריטה, נו, אתם יודעים, ההיא מהפרסומת לגולף"...

actress

New member
אבל יש הבדל עצום בינם לבין הדוגמנים

ושוב ראה יעל ב.ז שכל חור היא נדחפת
ולא אני לא מקנאה בה היא פשוט זוועה
לפי מה שכתוב פה כבר רואים למה אוהבים אותה אז יאללה יעלי חזרי לדוגמנות חזרה תעלי על הסוס והופל´ה הביתה. את החוליה החלשה, שלום

צודקת...../images/Emo13.gif

הוא שחיין, לא דוגמן במקור (למרות שהוא חתיך... האמת חייבת להיאמר), וזה באמת מעליב להגיד עליו ככה... אמרתי את זה כדי שיבינו על מי מדובר.

אריאלי18

New member
טוב ...קנאיות שכמותכן

די תפסיקו! האמת קשה לי להתווכח איתכן כי אין מה לעשות כל אחד ודעתו אבל להגיד שהיא זוועה וכאלה זה כבר גובל בקנאות! תודו שהייתן נותנות ה-כ-ל כדי להחליף אותה! אריאלי (כועס!)

actress

New member
איכסססס גוועלד לקנא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לקנא בלוליטה הצהובונת הזאת
היא גועל
היא פשוט איכס די די תפסיק כבר לא מקנאה בה ולא הייתי מתחלפת איתה ואם היו מציעים לי להיות היא איכססס ממש ממש לא
דוגמנית שלא יודעת כלום במשחק שיחקה ברמא"ג וסתם התפלרטטה יאכסה וגם לפני בשכנים של ציץ´ היא לא יודעת לשחק שתחזור לרכב על הסוס אל השקיעה. היא מגעילה ומבחילה. ודיי כבר לדבר עליה היא מעצבנת
|! היא לא מוכשרת בכלל ושלא תקרא שחקנית כי למי שקוראים שחקן זה לאנשים שהם בני אדם כמו ג´טה מונטה וליא קניג ועוד... אבל לדוגמן לקרוא שחקן
לאיפה הגענו
חס וחסה

אריאלוש מותק

איש איש וטעמו. בדבר אחד הייתי רוצה להתחלף אתה - לשחק את התפקיד הראשי במרי לו, שלא מגיע לה בגרוש. אבל לא הייתי מתחלפת אתה בעד כל הון שבעולם, גם אם היו אומרים לי שאמיר פיי גוטמן יזיין אותי בשביל זה (אתכם הסליחה...
). אני מרוצה להיות סתיו מישר, ומיכל מרוצה מלהיות מיכל, וכך צריך להיות. ואני מסכימה אם מיכל - לא הייתי מגזימה עד כדי כך וקוראת לבר זוהר שחקנית. יש לה עוד הרבה מה להשתפר כדי להיות גרועה במשחק. ו... מותק, זה הכל עניין של דעה. אתה רשאי להישאר עם דעתך, ואנחנו נישאר עם דעתנו. הרי לא נצליח לשכנע האחד את השני, אז בוא נפסיק עם זה. הנושא גמור וחתום. נעבור לנושא הבא.

KM-AIR

New member
מהכירות אישית

אני חייב לומר לכם שיעל לא טיפשה. יצא לנו לעבוד ביחד על איזהשהו פרוייקט. אמנם היא לא טובה באנגלית, אבל אין זה קשור לטיפשות. אני חושב שהיא הגיעה למה שהגיעה היום בגלל שהיא פושרית אמיתית, וזה מאד חשוב למי שרוצה להצליח בארץ בתחום הבידור, בגלל שהתחרות מאד גדולה... לגבי השירה שלה: אני חושב שחל שיפור רב, כי כמו שכבר צויין פה- היא לוקחת שיעורי פיתוח קול (או לקחה, זה לא משנה). אין זה אומר שעכשיו יש לה קול כמו של ריטה, אלא פשוט הקול שלה עכשיו יותר... יציב, אם אפשר להגדיר את זה כך. מה שעוד חשוב לגבי יעל- היא בסך הכל בחורה מאד נחמדה (בניגוד למשל, לאילנה אביטל שהיא ביץ´ אמתית, ולא ברור על מה) ומצחיקה. כייף לעבוד איתה וזה חשוב.

למעלה