אני חולה...

רובידה

New member
אני חולה...../images/Emo5.gif

מאז הסדנא של תמר (שאני לא יודעת איך עברתי אותה) נפלתי למשכב תרתי משמע (אפילו התעלפתי). ביטלתי את כל השיעורים שלי ואסור לי לנשק את ילדיי ואני מאוד עצובה
ובכל זאת, על 4 הגעתי הבוקר ל"הרצאה" של אביגייל קלין בקניון ליד הבית. יש לה מופע מדליק שהוא בעצם סטנד אפ קומדי לריקודי בטן והיא חמודה להפליא ורוקדת נפלא. נהניתי מאוד. היא דיברה שם על תלאותיה כרקדנית בטן צעירה, על כמויות הגאווה שהיתה צריכה לבלוע בתחילת דרכה, על ההתמודדות שלה עם הסטיגמות ואיך בכלל הגיעה אשכנזיה מפתח תקווה לרקוד ריקודי בטן. מומלץ וקל לעיכול גם לאלו שלא אוהבים ריקודי בטן.

lydiamai

New member
ואת הקטע שסיפרתי לכם עם הדולרים

במכנסיים - נתנה? היא בכלל מאוד מצחיקה.

ayelet 24

New member
בתור תלמידה שלה אני מזדהה איתך

אביגייל פשוט מקסימה. ראשית, היא רוקדת מדהים. לפעמים כשמסתיים שיעור היא רוקדת לנו קצת לפי המוזה והיא פשוט מדהימה
שנית, בשיעור היא כ"כ מצחיקה אותנו שלא רק שהשיעור גם ככה מטעין אותנו באנרגיה טובה אלא גם היא עצמה עוד עם כל האנרגיות שלה, השמחה והצחוק יותר מטעינה אותנו ומסיחה את דעתנו. ת-ע-נ-ו-ג
ועם זאת יש לציין שגם תמר מדהימה ומקסימה וגם אותה אני מאוד אוהבת. איילת שאוהבת את כולם

קולולו

New member
החלמה מהירה../images/Emo39.gifורעיון למקום לפסטיב

אני די חדשה בכל העולם הזה של ריקודי בטן אבל ממש מאוהבת וחשבתי על הרעיון לפסטיבל/סדנה/סמינר/חאפלה....(איך לקרוא לזה?)שעלה פה לפני כמה עמודים. אני מאד בעניין ומכיוון שאני גרה במין כפר נוער/אכסנייה/בי"ס שדה בדרום חשבתי שאולי אפשר לעשות את זה כאן....נכון, זה בדרום הדי רחוק (בערך שעה מב"ש)אבל יש פה אכסנייה נחמדה, חדרי לימוד לשיעורים, חדר-אוכל, בריכה...זה לא יקר ובעיקר יש פה אוירה של מדבר, חאן שמארח חאפלות בדואיות ורוח נעימה ומקררת בערבים.ויש פה קבוצה קטנה ואמיצה של אוהבי ריקודי בטן. עוד לא בררתי כלום בתכלס' אבל אם יש עניין אני יכולה להתחיל לברר. מה אתן אומרות?

רובידה

New member
תודה רבה למברכות../images/Emo25.gif

קולולו- אשמח לשמוע יותר פרטים על המקום המדברי שלך. אני באופן אישי מאוהבת במדבר ולדעתי האוירה בו מתאימה לריקודי בטן. את יכולה גם לשלוח לי מסר אישי. תודה

קולולו

New member
../images/Emo124.gif רובידה, לא הולך לי

לשלוח לך מסר אישי.
בכל מקרה, אני מתכוונת לניצנה שזה מין כפר נוער שמארח קבוצות נוער וקבוצות בכלל.בערך שעה נסיעה מב"ש ו3 דקות נסיעה ממצרים... יש פה אכסניה נחמדה ולא יקרה, בריכה והמון אפשרויות טיול והרפתקאות גם לבעל ולילדים. חדרי הלימוד ממוזגים אבל בלי מראות(אולי זו בעיה..)והחאן נמצא 10 דקות נסיעה מכאן והוא מארח חאפלות בסגנון בדואי. עוד לא בדקתי שום דבר לעומק כי רציתי לראות עם יש בכלל ענין. לדעתי התאריכים הכי טובים יהיו מאמצע מאי עד אמצע יוני, אולי איזה סופ"ש ארוך...טוב, ככל שאני יותר מדברת על זה ככה יותר בא לי שזה יקרה אז נראה לי שאני פשוט אתחיל לברר תאריכים כדי לדעת יותר ואם המיקום (מבחינת מרחק ובכלל נראה לך ולשאר הבנות)נתחיל לתכנן...ביי.

tlingit

New member
אני חושבת שכדאי שקולול רזלה ולידיה

יתחילו לברר כל אחת במקום שהיא חשבה עליו, כדי שנתחיל לקבל מושג על מחירים, אפשרויות ותאריכים פנויים. רזלה הציעה את חוף דור-טנטורה (המלון של נחשולים או בית ההארחה של דור) אז יהיה נחמד אם תוכלי גם לבדוק שם אותם נושאים. וגם לידיה אמרה שיש לה רעיון: ספרי לנו, אולי גם תוכלי לבדוק אצלם ולהביא את הפרטים ואם יש לעוד בנות רעיונות למקומות שאפשר לקיים בהם כינוס ריקודי בטן - ספרו והציעו

lydiamai

New member
אני חשבתי על המלון שבקיבוץ שפיים.

הם מארחים הרבה סדנאות - והמחירים שלהם מאוד סבירים. כמו כן יש להם בית תרבות - מרוחק מהמלון - שבו אפשר לעשות מסיבת ריקודים - ללא כל קשר למלון (מטעמי שבת) גם בשישי בערב, וגם במהלך השבת. זה מלון צנוע - והעלויות שלו סבירות ביותר. אבל לפני שפונים אליהם לקבלת מחיר, כדאי לדעת בכמה אנשים מדובר, וכמה חדרים (שהרי אפשר לחלוק חדרים), ותקופה בשנה......

tlingit

New member
מה נראה לכן? על כמה אנשים כדאי לשאו

לידיה צודקת, צריך פרטים מדוייקים יותר כדי לשאול (ובעצם גם כדי שנוכל להשוות יותר טוב בין ההצעות השונות) אז מה דעתכן? מתי בערך כדאי לעשות את הכינוס ריקודי בטן? כמה אנשים נראה לכן שירצו להשתתף? אנחנו מדברים על סופ"ש? על אמצע שבוע? כמה זמן: יומיים -כלומר ערב אחד או שלושה ימים - כלומר שני ערבים?

lydiamai

New member
אפשר סוף שבוע בתחילת מאי.

הם - הבעלים, החברים והילדים למיניהם ילכו לפארק המים, ואנחנו נרקודה. זה נכון לגבי שפיים כמובן, שבו השהיה במלון מקנה כניסה חופשית לפארק המים. איך אני - אה? אה?

olgi

New member
"../images/Emo35.gif quand et ou"

מתי? נראה לי אביב - זמן האידאלי - לא קר, ולא חם. לא קרוב מדי, כדי שהיה מספיק זמן לפרסום. משהוא כמו אפריל-מאי. כמה אנשים? אפשר להעריך את המספר לפי כמה דברים: 1. לפי מספר בנות שהשתתפו בסדנאות האחרונות. תמר ופיפי תוכלו לעזור במספרים. 2. צריך לפרסם מודעה כאן בפורום וגם במקומות אחרים (אני אוכל לתלות הודעה בסהרה סיטי, לדוגמא), ולבקש בה להרשם מראש. 3. לפרסם סקר: מי ישתתף ומי לא כמה זמן? לפני שמעריכים כמה זמן, צריך 1. לראות איזה דברים יכולים להיות בפסטיבל כזה: סדנאות, הופעות, מסיבות משוטפות וכו. תנו רעיונות, אני לא ממש יודעת. 2. מי מין רקדניות והמורות תוכל להשתתף. 3. כמה עולמות יש במקום שבו רוצים לארגן פסטיבל. יכול להיות שאפשר יהיה להעביר במקביל כמה סדנאות. מכל זה ניתן יהיה לבנות לוח זמנים של פסטיבל, ולהעריך את הזמן. נראה לי שדוגמה טובה יכול להיות פסטיבל של מוסיקה אירית, שהיה בסינמטק ונמשך כשבוע. אני חושבת שהופעות היו רק בערבים, היו כמה הופעות במקביל, חלקם בתשלום וחלקם לא. אוכל בכול פינה, כמובן. זהו. אני אהיה שם, בוודאי.

רזלה

New member
חזרתי חברותי../images/Emo24.gif

קרס לי המחשב,
ורק עכשו התקנתי אותו מחדש... אני עדיין בעניין בירורים על חוף דור - מקווה שיהיו לי תשובות בתוך מספר ימים, וכשרובידה תקום ממשכבה, אולי נצליח לארגן פגישה. ואני מאוד שמחה שמתארגנת קבוצה לדהב, אני עדיין זוממת לנסוע. יעל

tlingit

New member
הנה משלוח../images/Emo184.gifדחוף שתבריאי מהר../images/Emo70.gif

נשמע ממש לא סימפטי
לפחות אנחנו כן יכולות לחבק אותך וירטואלית אז הנה לך
כמה חיבוקים
עד שתבריאי
וגם
שישמור עלייך עד שתבריאי מקווה שיעבור לך כמה שיותר מהר ובקלות

באלאדיה

New member
נשיקות ומרק עוף ../images/Emo184.gif

אני חושבת שאנחנו קצת לא בכושר, גם לי נתפס השבוע הגב... אני חושדת שהסדנה קשורה לזה... אבל לא הייתי מוותרת עליה בעד שום הון. את אביגייל ראיתי מזמן עם המופע הזה (נשמע לי אותו דבר) בסטודיו של עידו תדמור במופע משולב עם אורלי פורטל וסיגל, היה באמת מצחיק והיא חמודה, ויודעת להתנהל עם מקל באופן מדהים (זה מה שאני זוכרת). אגב - מה קרה ליוזמה הזו של מופעים משולבים כל חודש בסטודיו של עידו תדמור? מישהו יודע? תרגישי טוב ממה

למעלה