אני חולה

מותר לי

New member
אני חולה ../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

הכל התחיל בעבודה שהקאתי והקאתי והקאתי..... בלי סוף! לא הספקתי להכנס לבית, הקאתי בחצר... נכנסתי, וטסתי לשירותים... להקיא...
כמעט נחנקתי, כי כבר לא היה לי מה להוציא, אבל הגוף שלי- תסמכו עליו, כבר מצא מה
והאחות המעצבנת הזאת: "הרופא לא נמצא, זה לא חירום, תבואי מחר"
הלכתי לישון, קמתי לפני חצי שעה, ושתיתי שלוק אחד קטן של קולה... אני לא אהיה כאן כל כך, כי הראש שלי עוד שניה מתפוצץ, מה שמגביר את הבחילות, אבל פעם ביום אני יעשה גיחונת קצרצרה
לילה טוב ושקט!!

טל205

New member
תרגישי טוב

מי מאתנו לא חש את ההרגשה המזופתת הזו.. מקווה שזה רק וירוס קטנטן שיעבור לך. רפואה שלימה, תרגישי טוב.

Natalila

New member
חחח אני יודעת שאת בת../images/Emo122.gif

שימי לב שהי' שלי התבלבלו להם

מותר לי

New member
הבדיחה הזאת מוצתה יותר מידי ../images/Emo4.gif

ואם הייתי מספיק חזקה הייתי מרביצה כאן לכמה אנשים עם מבט ממזרי: "את בהריון?"
הרי זה כל כך שקוף! מקיאה=הריון! כי ממה עוד אפשר להקיא? אז נכון שהבחילות היו בערב, ונכון שלפני כן הייתי חזקה כמו שור, ונכון שהראש שלי הולך להתפוצץ עוד שניה, ונכון שאין לי תיאבון לכלום, ובטח שלא הגעתי לרמות של חמוצים עם שוקולד... אבל הקאתי! אז מי האבא?
ואחרי שהרשתי לעצמי להוציא עליך את כל העצבים של היום ואתמול (בעיקר אתמול, נכנסה לחדר מנוחה מישהי וצעקה: "גלי! מה את ישנה! גלי! קומי מיד! גלי! מה את תופסת לך ספה שלמה! גלי! כולם טחנו היום עבודה ואת נחה בסבבה שלך!" בד"כ אנחנו צוחקות על זה, ואני יודעת שגם אתמול זה היה בצחוק, אבל... רבאאק! עוד שניה הראש שלי מתפוצץ, והדבר האחרון שבא לא לשמוע זה צעקות!)
למה את לא עונה לטלפון???

משיייי

New member
תשתי הרבה מים

אתמול חברה שלי עם אותו סיפור והרופא אמר שכניראה יתייבשה תרגישי טוב

מותר לי

New member
תודה, משי!

זה לא כנראה, זה בטוח התייבשות (לפני חצי שנה היה לי בדיוק אותו סיפור וסיימתי אותו עם 3 אינפוזיות
) דווקא השתדלתי מאד לשתות, אבל לא שתיתי נכון, הייתי שותה שלש כוסות מים ברצף, והכי נכון זה לשתות קצת לעיתים קרובות (חצי כוס כל 5-10 דקות, למשל...) ואתמול בלי קשר היה חום מהגיהנום, וגם אם הייתי שותה כמו גמל (ולא הייתי רחוקה מזה...) חמש דקות בשמש והכל התאדה... עכשיו אני נחה המון (מה נחה! מה!
), שותה קולה בשלוקים, אכלתי קצת אבטיח, ועוד מעט מכינה אורז... אולי מחר אלך לרופא כי היום לא היה רכב...

Dolphinea

New member
חמודית תרגישי טוב מהר... ../images/Emo24.gif

חשוב מאוד לנוח המון ולשתות המון .... רפואה שלמה

למעלה