אני חולה על מכושפות

הוגו

New member
אני חולה על מכושפות

אני חולה עליהם כול החדר שלי מלא בתמונות פוסטרים הכול אני מת עליהם איך אתם הרגשתם שאמרו שפרו מתה? אני ממש נורא אני לא חושב שאני מסוגל לראות את הפרק הראשון בעונה ה 4 ויש לך אתר אחר חוץ מ קאזה כי זה ממש ממש ממש איטי לי וזה ממש מעצבן

charmed Phoebe

New member
ושוב אני מנצלת שירשור כדי לומר

שסגרתי את האתר שלי! אני בטוחה שרובכם אפילו לא שמעתם עליו אבל הכתובת הייתה ולמעשה עדיין www.charmedagain.up.co.il אני חושבת אולי לפתוח אתר חדש וטוב יותר במקומו אבל אני לא רואה סיבה בינתיים
בכל מקרה רציתי סתם שתדעו אם בכל זאת (מה הסיכויים שזה יקרה?) מישהו הכיר את האתר שלי ואהב אותו שאתר איננו ואולי במקמו יעלה חדש. שלכם פיבי הממורמרת.

SaberTooth

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה סגרת את האתר
הוא היה כל כך טוב

Woogyman

New member
טוב אנשים זה כבר לא מצחיק

תפסיקו לסגור אתרים! (אמר האיש שסגר את האתר שלו אחרי יומיים) גם אם אתם לא מעדכנים, תשאירו פתוח. זה חבל. יש לסדרה כל כך הרבה אתרים, וזה חשוב. זה מראה לכולם שיש לסדרה צופים ושיש טעם להמשיך לשדר אותה. למה אתם חושבים ששמו שידורים חוזרים? יש רייטינג, מה שאומר שגם יש גולשים. פשוט תפרסמו יותר את האתרים אם אין לכם מספיק גולשים לדעתכם. אבל למה לסגור?! למה?!

As I Am

New member
Speaking of websites... ../images/Emo103.gif

מתי אתה מעלה את האתר? ^_^

Woogyman

New member
אני מקווה שהיום או מחר

מקסימום תחילת שבוע הבא.

charmed Phoebe

New member
או.קיי אני מפסיקה!../images/Emo13.gif

קיבלתי הודעה מגולש באתר שנורא ביקש שהאתר לא ייסגר או לפחות שתעלה בקרוב גירסה חדשה! וזה גרם לי לחשוב שאולי בכל זאת יש אנשים שנכנסים לאתר
ולכבודם החלטתי שהאתר ייפתח מחדש במהירות האפשרית בצורה הרבה יותר טובה מהקודם!

Woogyman

New member
ברוך השם יום יום

אני קורא פה לאנשים לפתוח אתרים כמה שיותר מהר! (והכותרת הייתה צינית, אני לא אחד שדוחף "ברוך השם" לכל מקום :)

למעלה