אני חולה אהבה ...

מייק 48

New member
אני חולה אהבה ...

בנות אהובות ומתוקות, בנים אוהבים ויקרים, אני כנראה חולה אהבה... זה הפורום הזה, האנשים הנפלאים והאוהבים... אני בזמן האחרון הרשיתי לעצמי להתמכר לאהבה... אני לא מרשה לעצמי להתמכר לשום דבר אחר !!! רק היא מצליחה לחדור את חומת המגן שלי... היא נכנסת בשקט ובעורמה, עובדת על הזקיפים השומרים (עאלק שומרים... נוחרים !!!) ומשתלטת לאט על כל פינה... משחקת אותה: ``עברתי במקרה בסביבה ונכנסתי רק לרגע לראות מה העניינים``... אבל רגע הוא זמן בלתי מוגבל ואז היא נשארת בתואנות ותרוצים מוזרים... נשארת רגע, ועוד רגע, ועוד ולא רוצה לעזוב... עכשיו לך תוציא אותה מהבית - זה חסר סיכוי... בקיצור, אהובים שלי, אני לא יכול לעשות כלום נגדה ואם אני ככה וכזה - בבקשה תדעו שאני לא אשם - זאת היא, האהבה !!! עכשיו בוקר ואני מקוה ומתפלל שהבוקר הזה יביא איתו יותר דברים טובים ושיפור במצב. שיביא לכן אור וחיוך ואהבה היום ובכל יום !!! אוהב אתכן מאד מאד, מלאכיות קסומות שולח לכן חיבוקים ונשיקות כבשתן את ליבי ונפשי אני שלכן באהבה מייק

t@gel

New member
ציפור קטנה לחשה לי סוד...

בעצם לא ציפור... דבורה...מוכר לך? נפגשתם, שרתם, עשיתם חיים... אני מאושרת כל כך לשמוע... בפעם הבאה גם אני רוצה... :) מתמכרת אליך...תגל.

פו

New member
למייק - גם אני מרגישה כמוך

זהו מקום נפלא, ממכר, מחזיר אהמון אהבה

מייק 48

New member
מודיעין מפואר יש לך...

אהובה מתוקה שלי, בפעם הבאה אני אוסף אותך בדרך... יש מקום גם כאן , ליד הים, קרוב אלייך... והגיטרה איתי באוטו, כולל ספרי שירים... אכן היה לי נפלא כל כך... אין לי כרגע מילים לתאר... רק אומר שאם קודם הייתי מוצף... עכשיו טבעתי לגמרי בים האהבה... אוהב אותך מאד מלאכית יקרה שלך בהערצה מייק

t@gel

New member
אני מאושרת מייק...

ובקשר לפעם הבאה... it`s a date ;-)

תקראו גם לי, טוב?

מזמן לא חשתי כל כך חיה. מייק - המון המון תודה, על הכל. ותגלי - את הבטחת לי פגישה...אני מחכה...(הסטופר ביד). אוהבת את שניכם כל כך מאיה

תרנגולת

New member
תהנו המון!!

ואני.. אני אשאר לי פה לבד.. אסבול.. כמו שאני רגילה לסבול.. לבד.. בודדה.. בבית הקר והחשוך והריק. עם הכאב שלי אני אשאר בזמן שתהנו לכם.. באמת. תהנו המון.. (מנסה לדבר פולנית.. :) ) (סתם)

למעלה