אני חוזר ושואל...

טורקי

New member
אני חוזר ושואל...

עקב המוטיבציה הגבוהה שלכם לעזור לאנשים בפורום הזה אשאל שוב: מישהוא מכיר אתרים או חדריי מירק (לא עמוסים) טובים להורדת פרקים של דראגון בול זי? אני מחפת את הסאגה cell games תודה...

king kazabubu

New member
תקשיב בפעם השביעית שאני אומר

אתרים שנותנים להוריד פרקים אינם חוקיים.... ולכן לא יפורסמו פה. תנסה תוכנות שיתוף כמו קאזה.

טורקי

New member
אה באמת?!

ומה אם כל הקישורים שאתה מפרסם פה לאתרים שניתן להוריד מהם פרקים בדף הקישורים שלך?! הם כן חוקיים? וחוץ מזה מותר לך להוריד את הפרק אם אתה : א) לא מפיץ אותו בצורה מסחרית ב) מוחק אותו תוך 24 שעות... אז תפסיק להעמיד פנים שאתה מוסרי כדיי לטייח דברים וחוץ מזה אני בטוח שגם אתה מוריד פרקים אז מי אתה שטטיף לי מוסר? ועוד דבר אני עוקב אחריי הפורום הזה כבר זמן מה ולא ראיתי ולו פעם אחת שגינית הורדה של פרקים (בטח שלא 7 פעמים) ופעם הבאה אם אתה כלכך רוצה שאנשים לא ישאלו על זה אתה תמיד יכול לכתוב את זה במקום בולט וקבוע בפורום.

אתה טיפש, בנאדם

קצת הבנת הנקרא, באמת. הוא לא אמר שהוא נגד הורדות, הוא אמר שאסור לפרסם אתרים כאן (וגם זה הוא לא אמר שהוא נגד, אלא אמר שאסור).

טורקי

New member
איזה טיפוס משעשע...

אתה מסיים משפט ב"בנאדם" וקורא לי טיפש? וחוץ מזה הוא אמר שאסור לפרסם את האתרים האלה כאן והוא בעצמו מפרסם אותם בדף הקישורים שלו... ואגב בתגובה על ההודעה על קאזה: קאזה חוקית משום שהיא לא שומרת את החומר שמועבר בה על שרתים (בניגוד לנפסטר שנסגרה) אלה משמשת ככלי שדרכו אפשר לחלוק קבצים אם אנשים אחרים...

טורקי

New member
הקשר הוא ...

שאתה נכנס לוויכוח שלא קשור אלייך וקורא לי טיפש תוך כדיי שימיש בשפה נבובה... אתה לא מוצא את זה אירוני?

טורקי

New member
שימיש=שימוש

אכן הודעה מיותרת שנועדה למנוע בילבוליי שכל נוספים

טורקי

New member
ואם כבר מדברים על הבנת הנקרא...

למה שלא תקרא שוב את התגובה שלי לקינק קאזבובו... לא אמרתי שהוא כתב שהוא נגד הורדות אמרתי שהוא מעמיד פנים שהוא כן...

king kazabubu

New member
עוד דבר שאני שונא,

שמעוותים לי את הניק.... אם אתם לא יודעים לקרוא אותו, אל תכתבו אותו.

טורקי

New member
צודק... my bad

קינג קאזבובו king kazabubu בואו כולנו וניכנס לדקויות...

king kazabubu

New member
תקשיב לי טוב

קודם כל אל תתקוף אותי. דבר שני אין בקישורים שלי בשום מקום אתר שאפשר דרכו להוריד פרקים. יש מידע, יש קליפים ויש עוד דברים דומים. פרקים מלאים אין. ולא יעזור מה שתגיד. דבר שני, קאזה תוכנה חוקית כיום וכבר שמעת הרי שכנראה יוציאו תביעה נגדם וגם אותה יוציאו מחוץ לחוק במוקדם או במאוחר. דבר אחרון, על פי התקנון אסור לי לפרסם פה שום אתר שמאפשר הורדת פרקים. כשתהיה מנהל בתפוז תבוא להגיד לי שאני מטייח וכו'. ואם יש לך בעיות עם זה אתה מוזמן להתלונן בפורום משוב. ואני המנהל של הפורום שיטיף לך מוסר. אני זה שמעביר לפורום את החוקים הגבוהים, ואני זה שאחראי על הסדר והליגליות של הפורום הזה אתה מבין אותי? ואגב, כדאי שתדע משהו, גם לפרסם קישור שממנו אפשר להוריד את התכנה קאזה גם אסור לי לפרסם אם אני זוכר נכון. וכמה זמן אתה עוקב אחרי מהלך הפורום? שבוע? שבועיים?? אתה מבין שזה כלום לעומת כל הפעמים ששאלו את אותה שאלה ובכל פעם עניתי את אותה תשובה? איך אני שונא כאלו שבאים בתקיפה... זה משגע אותי.

טורקי

New member
מה אומר לך המשפט הבא? :

dbz divx וhttp://www.dbzdivx.com מומלץ שלכם! יש שם פרקים להורדה אם אתם רוצים. גם תמונות וכו´ תהנו זה משפט שהודבק בדף הקישורים שיש בפורום שלך (קישור שני אני מאמין) ואגב אני חושב שכדאי שתתחיל להבין שגם אם אתה מנהל הפורום הזה אתה עדיין לא אלוהים... והחוקים הגבוהים והסטנדרטים שאתה מקנה כביכול הם למעשה לא שלך אלא הוראות שניתנו לך ע"י הנהלת תפוז... כמו כן כדאי שתהייה פתוח יותר לביקורות משום שאתה לא יכול לצפות למתוח על מישהוא ביקורת ולצפות שהוא לא יגיב... אני בסה"כ ביקשתי כאן קצת עזרה ואתה הוא זה שבא ותקף אותי אז אל תתחיל להתחסד... הוד מעלתו ועוד דבר אתה תענה לכל בנאדם בבוד המגיע לו, טתה הריי בעצמך אמרת שכבר שבועיים לא הגבת על הודעה כזו כך שאני לא אמור לנחש זאת... וגם אם כן זכותי לשאול פה איזה שאלות שאני רוצה (דבר קטן שקוראים לו חופש הדיבור) מבלי שיתנפלו עליי מכל עבר כל צדיקיי האומות!

Taker Sucks

New member
עכשיו אתה כותב שטויות

מומלץ שלכם! יש שם קטעים להורדה אם אתם רוצים. גם תמונות וכו´ תהנו : זה מה שרשום על DBZDIVX - קטעים לא פרקים. ונכון החוקים הם לא שלו הם וקנו לו י"י הנהלת תפוז , מנהל בתפוז וכמשתמש יש לו אחריות לשמור עליהם. זה כמו שאני יגיד לך לא לרצוח, ותגיד לי שזה לא חוק שלי זה חוק של המדינה... עוד דבר... אולי תבדוק לפני שאתה מתקיף, זה שהוא לא רשם הודעה כזאת במשך שבועיים זה לא נותן לך זכות להתקיף אותו. ודבר אחרון - תפוז זה אתר פרטי, ואם מנהל שמומנה ע"י האתר אומר לו לרשום משהו וזה מתואם עם התקנון של תפוז , אז אתה צריך להקשיב.

Hwoarang

New member
אוקיי חברה נראה לי שמצאנו פה טרול!

*אזהרה - יש לנו פה טרול במסווה של טורקי!*

URNFS

New member
אפשר לחשוב איזו אוירה טובה יש פה...

באמת,95% אחוז מהפורום זה רק התווכחות על למה העברית גרועה\טובה או למה יפנית\אנגלית טובה יותר,נראה כאילו כולם פה רק מנסים להראות שהם יודעים יותר מכולם,יושבים כמו טורפים בחשיכה,מחכים שמישהו יגיד את המילה "מקיטה" כדי שהם יוכלו לרדת עליו.זו אווירה,זו?

king kazabubu

New member
אני ממש לא מסכים איתך

רוב הזמן הפורום די שקט ורגוע. זה שיש ויכוחים זה נורמלי לחלוטין. תאמין לי שאני יודע מה זה עכירת הפורום. דבר שני, הויכוחים פה, כשהם רציניים ולא סתמיים דווקא נושאי שיחה דיי מעניינים.

Evil Beast

New member
כנראה שכחת את עניין הניוביז והותיקי

ם שאולי נשכח.. אבל העכיר את האווירה.. אני מקווה שהמפגש יסדר את העניין

למעלה