אני חוזרת....

01ניב

New member
אני חוזרת....../images/Emo10.gif

בנות נפלאות, אני הייתי פה כמעט יום יום ואף עברתי איתכן את המעבר לתפוז אך לא נטשתי, הייתי פעילה ב- IOL עד שהחלטתי לקחת הפסקה... להזכירכן, אני פוליצסטית, (בת 26) ללא בעיות זרע, לאחר 4 חודשי איקאקלומין, צילום רחם תקין, והפסקה של כחצי שנה מהטיפול הקונבנציונלי וטיפול משלים של דיקור סיני,הייתי זקוקה להפסקה הזאת כי לא עמדתי במתח הטיפולים בבי"ח,(ואני כבר מתחילה לבכות..) אז אומנם אכן המחזור הסתדר אצלי, ואף הושגו כמה ביוצים אך לא ההריון המיוחל ואני קיוויתי שאוכל לספר לכולם שגם פוליצסטיות יכולות להיכנס להריון בלי טיפולים קונוונציונלים, אך נגמרה לי כבר הסבלנות ואני מתחילה טיפול (כנראה זריקות+הזרעות) ביום רביעי הקרוב יום לפני יום ההולדת שלי, לא עצוב בעינכן?! אני מתחילה להילחץ מחדש, מה עושים עם הזריקות ? מי יתן לי אותם ? מה אם שישי שבת ? האם יש מספיק סיכויים להיכנס להריון מהזרעות ? פוחדת שזה יקח זמן רב ,מיליון שאלות והמון פרפרים בבטן, באותה הזדמנות אני רוצה לומר שאתן נפלאות והפורום הזה שנועם עומדת בראשו הרבה יותר ידידותי מקודמו (מבחינה טכנית), ותודה מראש על מילות העידוד. ניב

עמית@

New member
הי ניב

אני דווקא זוכרת אותך (אם קראת לעצמך ניב גם ביואל) כדאי מאוד ללמוד להזריק לבד או שבן הזוג ילמד, זה חוסך זמן ועצבים ומאוד מקל על כל העניין. יש סיכוי רב מאוד להכנס להריון מהזרעות (בעיקר אם אין בעיית זרע קשה) אין ספק שהפחד שזה יקח זמן משתק ומכעיס. מקווה שזה יקח כל כך מעט זמן שלא תתרגלי אלינו עמית

רוני@30

New member
הי ניב, בלי לחץ...

.. כי הוא בטח לא יעזור לנו... ברוכה השבה או ברוכה מחדש או ברוכה עוד פעם.
דווקא אפשר להסתכל על עניין היומולדת באופן חיובי - זה הופך את הטיפול לסוג של אירוע חגיגי וסמלי - תתחילי את גיל 26 עם תחילת תהליך ההריון שלך! (חוצמיזה, שיום רביעי זה גם יום ההולדת של אמא שלי, ככה שאוטומטית אני מפרגנת לך...).
ולגבי הזריקות - זה פחות מאיים ממה שאפשר לחשוב. אני הלכתי בפעמים הראשונות לאחיות - כדי להיות בטוחה שאני מקבלת אותן "כמו שצריך" וכדי שבעלי יראה ויפנים. מאז הוא מזריק לי - וזה הרבה פחות כואב, הרבה יותר אינטימי (שגם הוא ייקח חלק במאמץ!) והרבה יותר פשוט (בלי לרוץ לקופ"ח...). בכל מקרה - אם את מעדיפה שאחיות יזריקו לך, אז בשישישבת יש ממרמ"ים (או איך שלא קוראים לזה) שפתוחים ואם את תל אביבית אז אני מכירה אחות שמחלטרת בבית ומזריקה תמורת 30 ש"ח (בממר"מ אצלינו זה עולה 25 ש"ח). המון המון בהצלחה ! רוני

מרב.

New member
הי ניב,

נראה לפעמים מקריאה בפורום שכל אלו שפרשו להפסקה של טיפולים אלטרנטיביים חזרו בהריון, והייתי רוצה להאמין באגדה הזו, כיוון שאני חושבת על הפסקה שכזו רק כדי לחזור בהריון... אבל ניסים לא תמיד קורים, מצד שני- הריונות כן קורים, בהזרעות- יש לא מעט בנות שנכנסו להריון מהזרעה. זה לא עצוב להתחיל טיפול ביומולדת, זה יהיה מאוד מאוד שמח כשתהיי בהריון שבועיים אחרי תאריך יום ההולדת שלך!! לגבי הזריקות, מציעה שתלמדי את הבעל, או תלמדי להזריק לבד- על מנת לא להיות תלויה בקופות החולים ובאחיות. מאחלת הרבה הצלחה, מרב

עידית ד

New member
חבל ../images/Emo4.gif

כן עצוב בעיני גם אני בהפסקה אלטרנטיבית (אני מתחילה לשנוא את המילה הזו) וסיפורי הריון בהפסקות כאלו מעודדות אותי. אבל את כן עודדת אותי, כי הישג של מחזור סדיר וביוצים זה המון. והמטרה של הטיפולים הסינים (זו מילה יפה יותר מהאלטרנטיבי לא?!) שעברת הם בנוסף להתקדמות הפיזית בעיקר היתרוממות נפשית. אני היום כבר מחכה לתחילת הטיפולים (כמובן שמקווה יותר להכנס להריון בשלושת החודשים הקרובים) כי אני מרגישה שהנפש שלי יותר חזקה אז אני מקווה שאת באמת חזקה יותר אל תחששי מתחילת הטיפולים בהצלחה עידית

iris2210

New member
היי ניב../images/Emo13.gif

נמצאת באותו מצב כמוך ואני גם ביום רביעי צריכה לעבור הזרעה והזרעה נוספת ביום חמישי. הרבה בהצלחה.

יעל@

New member
היי ניב

טוב דבר ראשון בהצלחה עם הזריקות וכו´... והמלצתי ללמוד להזריק לבד, או שבן הזוג ילמד להזריק לך. זה באמת לא נורא, ומאוד נח כי אז את לא תלויה באף אחד. המון הצלחה, יעל

yaelhul

New member
היי ניב, מצטערת שנאלצת לחזור אלינו,

אבל שמחה שחזרת, כי אם כבר לעבור את זה - לפחות נעשה את זה ביחד. שמחתי לשמוע שהדיקור הצליח להשיג כמה ביוצים - הישג לא מבוטל לפוליציסטית, וטוב שעשית הפסקה, כי אם את לא עמדת בזה, לא בטוח שהגוף שלך היה מוכן לעמוד בזה. בכלל לא עצוב בעיני שהטיפול שלך יתחיל ממש לפני יום ההולדת. להיפך - אני הייתי רואה בזה התחלה חדשה לשנה החדשה ותקוונ לשנה טובה בהרבה. הזריקות הן החלק הפשוט של העניין. או שאת מוצאת אחות נחמדה וקרובה שיכולה להזריק לך כל השבוע (ויש כאלה שמזריקות גם בסופי שבוע), או שאת משכנעת את הבעל שזו תהיה תרומתו למאמץ המלחמתי, וכך גם הוא ירגיש שותף. מנסיון - הם עושים את הזריקות הכי בלתי מכאיבות, ואפילו עושים מסג´ אח"כ. חשוב שתלכו ביחד כמה פעמים כדי שהוא יראה איך האחות עושה את זה, אח"כ שיזריק בעצמו בנוכחות האחות פעם-פעמיים, ואח"כ אתם אדונים לעצמכם - אפשר לטייל ולחיות נורמלי (ואת זה אומרת מי שבעלה נטש את קורס החובשים כי המחטים היו יותר מדי בשבילו, ובסוף הזריק לה יום יום...). סיכויים להריון מהזרעות יש ויש. זה לא משנה כמה אחוזים כיוון שאם את בהריון - הרי זה 100% של אושר, ואני מקווה שזה יקרה לך לפני שתרגישי שחזרת אלינו בכלל. חזקי ואמצי חמודה יעל

נוג

New member
לניב ../images/Emo24.gif

עצוב שזה לא הצליח, אבל יש בכל מצב גם קמצוץ של תקווה והבטחה חדשה. מקווה שזה לא יהיה תהליך ארוך ומיגע ועם קצת עזרה (זריקות הזרעות) תגשימי במהרה את המשאלה. ברבה הרבה הצלחה הפעם נוג

נועם@בת

New member
welcome back ניב

אם הושגו כמה ביוצים זה אומר שהטיפול האלטרנטיבי שיפר את מצב הגוך שלך, ומן הסתם הציב אותך בעמדת פתיחה טובה יותר. אני במקומך - למרות הלחץ - הייתי נותנת לטיפול הזה צ´אנס נוסף. בעיקר כשאת רואה שיש תוצאות. ברגע זה אני מתלבטת אם לחזור לטיפול אחרי הפסקה של תשעה חודשיפ, או לגנוב עוד חודש להתחיל בדיקור סיני (ואני כמעט כפול ממך בגיל
) בכל מקרה, ההחלטה היא שלך, והגוף הוא שלך. את הזריקות את מקבלת בקופת חולים מהאחות ובששי שבת יש מר"מ או שעושים סידור פרטי עם האחות מהקופה. בכל קופה יש את הכללים שלה. הכי הכי מומלץ זה לקחת את בן הזוג איתך, שילמד איך להזריק. במידה ואת מקבלת חומר שניתן להזריק אותו תת-עורי, את יכולה ללמוד להזריק לעצמך. תאמיני לי שזה לא נורא כמו שזה נשמע. שיהיה בהצלחה נועם

01ניב

New member
נועם יקירתי,

תמיד אני אוהבת לשמוע את הצעותיך החכמות, ועכשיו בלבלת אותי לגמרי, כי מבחינתי עוד חודש בלי טיפול הוא רווח ותמיד חיפשתי תירוצים לדחות את הטיפול והמירוץ הזה. אבל מצד שני אני לא יודעת מתי זה יגיע והאם זה יעזור, כשאני שואלת את האנשים סביבי הם ממליצים לי לחזור לטיפולים אבל אף אחד לא יודע מה זה בדיוק לעבור את אותם טיפולים. יכול להיות שאני צריכה להוריד קצת לחץ, שלא מוהיל לי כלל. תודה לך יקירתי, ותודה לכל הבנות האדירות שענו לי . ניב

למעלה