אני חדש!!!!

ארתה הולך למשחק?<

ליאור אתה הולך למשחק היום שרציתי כל כך לבוא אליו אבל אני יבוא שבוע הבא נגד מכבי ליאור אתה בא היום למשחק נגד אשקלון?

אני חדש!!!!

שלום לכולם אני חדש פה באתר של הפועל ב"ש בתפוז.אני assf באתר האוהדים ובהצלחה למשחק של ב"ש היום

HBSFC1

New member
אנלא יכול לבוא למשחק מסיבות אישיות

עקב לימודים יהיה לי קשה לנטוש יום שלם.. בכל מקרה אסף, שבוע הבא אנחנו פוגשים את הכח עמידר ר"ג ולא את מכבי ב"ש.. מכבי ב"ש אנחנו פוגשים כאמור לאחר המשחק מול הכח ואני יהיה שם! מקוה שיבוא גם קהל גדול מאלו שמוחאים בעיקר כי ההכנסות יהיו של מוטי אבוקסיס ולא של אלי ז'ינו.. זה יהיה מבחן גדול לאוהדי הקבוצה.

אהה

אה איציק אחי סבבה נראה לי שאני ילך גם נגד הכח וגם נגד מכבי אם לא יהיה לי איזה דבר חשוב לעשות!

HBSFC1

New member
אסף כנס

תלמד לשרשר אחשלי כדי שתוכל להגיב להודעה שאליה רצית להתייחס.. בכל תחתית הודעה שאתה קורא(כלומר לוחץ עלייה ואז היא נפתחת) רשום לך " + הוספת תגובה" וגם "הוספת תגובה מהירה" אם ככה תכניס הודעות ההקשר יהיה יותר מדוייק וככה לא יהיה באלגן בפורום! אם תיהיה בבעיה אחי אני פה אל תהסס לשאול

Lior Sarosi

New member
שאלת אותי אחי,.

אם שאלת אותי אז אני בא לכל המישחקי בית חוץ לא תמיד כי אני דתי אבל למישחקי בית כל שבת אני הולך

HBSFC1

New member
ברוך הבא ידידי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אתה נוסע למשחק היום אסף?

כנראה שלא..

לא יודע כנראה שלא כי כואבת לי רצח הרגל .. אבל אני ישמע את המשחק ברדיו שידורי המהפכה

HBSFC1

New member
בדרבי כולם באים!

לקראת הדרבי אני מקווה שנגיע בפורמה דיי טובה, ונמלא את וסרמיל..(במשחק חוץ :) )

אהלן וסהלן יא זלמי

מה קורה אח שלי שיחקת אותה בפורום תפוז משהו טוב הא?! יאללה שיהיה בהצלחה..... מיי יתן ותעלו ליגה(מהמקום ה2שאנחנו נהיה הראשונים)

HBSFC1

New member
אחי היקר אל עזיז! ../images/Emo3.gif

וואלה תודה רבה ידידי! עליית ליגה תשמח את כולנו אבל יותר תשמח אותנו עזיבה של אלי זינו בעזרת השם...!
אחי יהיה כבוד גדול בשבילי אם תרשום פה--- אנשים זה אוהד חיפה אחד האנשים היותר יקרים שאני מכיר!

מלך!!!

אני ארשום פה בכיף אחושמרווטה..רק אני מוסיף למועדפים ותראה מזה חפרן;) אוהד חיפה!!!!! שמעתם?ח-י-פ-ה,חיפה זה רק הפועל!!!!!!!!!!!!!!! שבת אדומה..אמן תנצחו את אשקלון הפוזאיסטים

HBSFC1

New member
בעזרתם ה' גבר...

וואלה אחי כל חפירה שלך זה שיר בעיני חחח

למעלה