ברוך הבא, תהנה ^^
Y yuval chan New member 14/12/05 #34 הואהוא הולך ליהיות הצ'יבי שלך?;_; אאהההההההההההה!!!!!!!!! *בוכה* אבל הוא לא יותר גדול מימך? איך זה שהוא בבעלותך?
הואהוא הולך ליהיות הצ'יבי שלך?;_; אאהההההההההההה!!!!!!!!! *בוכה* אבל הוא לא יותר גדול מימך? איך זה שהוא בבעלותך?
T Takashi Tomoko New member 14/12/05 #36 ../images/Emo34.gif זה שהוא בבעלותי לא אומר שהוא הצ'יבי שלי. ישלי רק צ'יביתאחת והיא את! [: ואזמה אם הוא יותר גדול ממני. הוא עדיין בבעלותי. גם ריוצ'אן גדול ממני ובבעלותי
../images/Emo34.gif זה שהוא בבעלותי לא אומר שהוא הצ'יבי שלי. ישלי רק צ'יביתאחת והיא את! [: ואזמה אם הוא יותר גדול ממני. הוא עדיין בבעלותי. גם ריוצ'אן גדול ממני ובבעלותי
H Hinamori New member 14/12/05 #31 אני חסינה ממזלגים. אל תנסי להשתמש בהם נגדי. |מוציאה זאנפקטו בצורת מקל ירוק| התמזלגי, |איך שאומרים מזלג ביפנית| ! |זאנפקטו הופך לשיקאי בצורת מזלג| ח.
אני חסינה ממזלגים. אל תנסי להשתמש בהם נגדי. |מוציאה זאנפקטו בצורת מקל ירוק| התמזלגי, |איך שאומרים מזלג ביפנית| ! |זאנפקטו הופך לשיקאי בצורת מזלג| ח.
D dark max New member 14/12/05 #33 חה! ../images/Emo11.gif *מוציאה את כל פלוגה 6 מהכיס* חה! *שולפת סול סלייר* באנ-קאיי!
H Hinamori New member 14/12/05 #35 |שולחת עליכם שיקאי| |6 באנטאי ממוזלגת| 6 באנטאי: MY EYES !~ X_________X חנ: ^-^ היטסו: |של הינאמורי| הינאמורי: |של היטסו|
|שולחת עליכם שיקאי| |6 באנטאי ממוזלגת| 6 באנטאי: MY EYES !~ X_________X חנ: ^-^ היטסו: |של הינאמורי| הינאמורי: |של היטסו|
S shui chan New member 14/12/05 #28 ברוכהבא DD: מי אמר שזה פורום בנות בתחילת הדרך? שהות נעימה D: ואני רעות ^__^