אני חדש.

thelord1

New member
אני חדש.

אתמול גמרתי את "עימות המלכים" וכנראה שהזמין את סערת החרבות. מאוד אהבתי את הסידרה הזאת.

ברוכים הבאים!

קודם כל, ברוכים הבאים לפורום, מקווה שתהנה.דבר שני - אני יודע שזה לא הכי מקובל להגיד את זה בהודעת ברוכיםה באים, אבל לא היתי ממליץ לך להיכנס לפה יותר מדי עד שתסיים את סופת החרבות. אני עשיתי את זה וקיבלתי ה-מ-ו-ן ספויילרים שפשוט הרסו מהחויה של הקריאה הזו.. אין דרך להימנע מספויילרים חוץ מלא להיכנס לפה.. אבל אם אתה מוכן לקחת את הסיכון :) תהנה פה!דבר שלישי, אם אתה רוצה לקרוא עוד קצת מידע על הספרים אתה מוזמן לקרוא קצת מהחומרים שבאתר החדש על הסדרה - 'וינטרפל'. ברוב האתר יש ספויילרים, אבל אתה יכול לקרוא את "קורות מלחמת החמס" , "תולדות ווסטרוז" , ערכים באנציקלופדיה, עצי משפחה, טריוויות שירים וכו'. ממש לא הייתי ממליץ לך להיכנס לתיאוריות, חלומות ונבואות ומאמרים.בכל מקרה - תהנה פה, ותהנה מהסדרה!

thelord1

New member
ללא נושא

קראתי כבר חומר "בוינטרפל" מתי יוצא לאור משתה המלכים?

shachar333

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

הספר אמור לצאת ב 8 בנובמבר בארה"ב וב17 באוקטובר בבריטניה.

ברוך הבא

המלצה שלי, תברח מכאן. כשאני הייתי באמצע עימות המלכים שלחו לי לינק לכאן, השרשור הראשון שפתחתי היה כזה ספויילר עצום שכמעט בכיתי. אח"כ ידיד שלי שהקדים אותי בספר או שתיים סינן לי שרשורים נבחרים עד שהרשתי לעצמי להצטרף רשמית. ממש לא מומלץ להכנס לכאן עד שלא תסיים את סופת החרבות.

Envinyatar

New member
ברוך הבא, ותזהר מספויילרים

שים לב, שאין חובה להזהיר מספויילרים כלשהם, מלבד כאלו ל"משתה לעורבים" שעוד לא יצא - כך שאני מצטרף להמלצות מעלי.

למעלה