אני חדש...

אני חדש...

אני לאונרדו בן 18 וחצי מראשון לציון אני משרת בנ"מ מדריך טילי קרקע אויר(פטריוט והוק) אממ מת על הארי פוטר אממ אני מפורומים שר הטבעות וטולקין אני חובב קולנוע מושבע ממש גדול ואני עד לפני הצבא הסתובבתי ברחבי אירופה וארצות הברית ללמוד קולנוע בסדנאות. ואני ממש חולם וגם בתחום הספרות.. אני כותב תסריטים והכל לפעמים אממ בכל אופן נעים מאוד:)

De-Panther

New member
ואני תוהה אם אתה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בפורום המתאים בכל מקרה ברוך הבא אם כי לא מדברים בפורום הזה על הארי פוטר... אלא אם כן מדובר בשם הפורום... או באנשים חדשים שחושבים שזה פורום על הארי פוטר ואז צריך להסביר להם שזה לא
אז אממ... סתם כי משעמם לי ואני במצברוח לא מוגדר כרגע... בעבר היינו כולנו חברים בפורום "הארי פוטר" שמספרו היה 160 לאחר שנים רבות שהפורום היה עם השם הזה נוסף פורום חדש לתפוז בשם "הארי פוטר - הסרט ועוד" לאחר כמה חודשים שונה שם הפורום שלנו לשם "הארי פוטר - הספר" לאחר שיצא הספר החמישי הוחלט לברוח מפורום הספר בגלל הספויילרים הרבים וגם מכיוון שלחלק גדול כבר נמאס מהגמד הממושקף
הנהלת הפורומים נתנה לנו התנחלות קטנה בשם "הארי פוטר - חברתי" וזה אנחנו

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif בוקרטוב../images/Emo123.gif

אני חושבת שתמצא את עצמך כאן בצורה יותר הגיונית, כמו שאמר אורן מעלי.. זה לא ממש פורום על הארי פוטריותר הקהילה הישנה שלנו משם.

למעלה