אני חדש

becker

New member
אני חדש

ואני לא גר בחו"ל, אבל בחופש הגדול אני אמור לעבור לפרזנו בקליפורניה.... הקטע זה שאני עכשיו בי"א ורציתי לדעת באיזה כיתה אנשים בגילי שם, בגלל כל הקטע הזה שמתחילים שם שנה קודם... אשמח אם תגיבו....

Trinity 8 P

New member
לא מתחילים שנה קודם...

and what is Becker? it's my friend's last name and he has a becker shirt and hats...

orrki

New member
לפי דעתי דווקא הוא יחזור לי"א

כי הוא יסיים בארץ י"א ויעשה שם י"ב אז יש סכוי שהם ירצו שהוא יחזור לי"א כדי ללמוד את היסטוריה שלהם ככה זה לפחות בקנדה ואני יודע שגם באוסטרליה אני כמיר שני אנשים אחת באוסטרליה ואחד פה שהם בגילי והתחילו את י"ב בארץ ובאו למדינות החדשות וירדו כתה אבל בתחלס זה רק עזר להם לקלוט את השפה

kit k@t

New member
אם הוא משלים קרדיטים,

או שמסביר להם שהוא למד את היסטורית ארה"ב בישראל אין להם סיבה להוריד אותו כיתה. קאט

MissUnKnown

New member
lol

לא מרדישם כיתה בחלק שלנו של העולם....פשוט השנה עובדת אחרת... יכול להיות שסיימת י"א בישראל אבל השנה היא רק באמצע בצד שלנו של כדור הארץ ובגלל זה ובגלל התאריך לידה שלך אתה צריך לחזור על term וחצי...ואז בפבררואר תתחיל את י"ב.

Trinity 8 P

New member
I doubt it...

they don't care what grade you are as long as you have all the credits they want and honestly i finished my credits in 10th grade according to them

Doctor Evil

New member
פשוט לוקחים summer school

ומשלימים את הקרדיטים כמו שקאט אמרה.

למעלה