אני חדש אני חדש בקהילה זאת אבל אני מבטיח להביא דברים
D d1f2 Active member 12/1/04 #6 איזה בן אדם!!!!!!!!!!!! זה ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה האתר שלי עובד(רק איזה..פרץ לי אליו ולכן הוא לא עובד זמנית) רשום שם שהוא יחזור בקרוב
איזה בן אדם!!!!!!!!!!!! זה ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה האתר שלי עובד(רק איזה..פרץ לי אליו ולכן הוא לא עובד זמנית) רשום שם שהוא יחזור בקרוב
A ashkeloni New member 10/1/04 #3 ברוך הבא! ואלא אם אתה מתכנן להשקיע המון המון באתר הזה שלך, תזנח את הרעיון...
B Brolly New member 10/1/04 #4 נכנסתי לאתר וזה ממש מצוין מה שאתם עושים, תמשיכו ככה אנשים מאתרים אחרים הציעו להם עזרה וכו' זה ממש יהיה נחמד שמתרגמים אנימות לעברית תתרגמו את הלסינג במהירות ואני אוריד בסבבה
נכנסתי לאתר וזה ממש מצוין מה שאתם עושים, תמשיכו ככה אנשים מאתרים אחרים הציעו להם עזרה וכו' זה ממש יהיה נחמד שמתרגמים אנימות לעברית תתרגמו את הלסינג במהירות ואני אוריד בסבבה
A ashkeloni New member 10/1/04 #5 אני יודע על מה אתה מדבר זה אלו מפורום מנגה ואנימה שכבר שיחחרו שלושה פרקים נדמה לי של האובה של קנשין עם תרגום בעיברית ואני לא חושב שזה הם זה לא הם לפי מה שרואים...
אני יודע על מה אתה מדבר זה אלו מפורום מנגה ואנימה שכבר שיחחרו שלושה פרקים נדמה לי של האובה של קנשין עם תרגום בעיברית ואני לא חושב שזה הם זה לא הם לפי מה שרואים...
A ashkeloni New member 14/1/04 #8 אני לא ממש בפורום הזה... ואני כותב עם הכינוי הזה בכל הפורומים שאני בהם