אני חדש:)

imm0rtal

New member
אני חדש:)

הרגע סיימתי לקרוא את http://members.nana.co.il/lucidity ואני מרותק. ידעתי בעבר על דברים כמו Astral Projection וזה ממש עניין אותי. קיצר, אני היום מתחיל את יומן החלומות שלי :))

LucidGuess

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

כדאי שתיכנס גם לקישורים בשראש הדף ותקרא עוד אתרים בנושא, לדוגמה את האתר של גיא על חלומות צלולים ( מופיע בקישורים כ"אתר הבית" או "אתר הפורום" נדמה לי ) תיכנס גם לאתרים באנגלית לדוגמה זה של המכון לחקר חלומות צלולים, יש שם המון מידע באנגלית על מחקרים שנעשו בנושא והתוצאות, מאד מרתק. אז...יאלה ביי, LucidGuess

FalcoNel

New member
גם אני דיי חדש בנושא

גם אני דיי חדש בהעניין הזה כמו אימורטל וזה מאוד מרתק ומעניין אותי כל הקטע הזה אבל מצד שני אני גם מפחד... כל הרעיון של חלום שנראה ממש כמו מציאות וכל הקטע של WILD מפחידים אותי מכיוון שעוד לא חוויתי חלום צלול.. אתם יכולים בבקשה להסביר לי איך מרגשים בפעם הראשונה ואם מפחדים?

roy758

New member
או...... גם אני פחדתי מזה!

נורא! היו לי לילה או 2 שלא הצלחתי לישון כל הזמן חשבתי על זה, בכל מקרה אני חוויתי רק את השלב הראשון של הויילד והתעוררתי מרוב פחד אני חייב לציין שמתעוררים מרוב פחד אז זה לא כזה נורא שומעים אנשים צועקים, מדברים ואז מתעוררים ולא מרגישים שום דבר אבל לא הגעתי לשלב של "האישה הזקנה" או איך שקוראים לזה, שאתה מרגיש שאנשים יושבים עליך זה באמת נשמע פי 10 מפחיד יותר מאנשים מדברים!! בכל מקרה אני לא רוצה להשתמש ב שיטת ויילד!!

Napoliya

New member
כולנו היינו שם

אבל אחרי שמנסים כמה פעמים, ומבינים שזה חלק רגיל מההירדמות, שעובר עלייך כל לילה ולילה, זה פחות מפחיד ויותר מרגש:)

Variety

New member
ההרגשה בפעם הראשונה

היי, אני זוכר שבפעם הראשונה שידעתי שזה חלום, הייתי בסמטה, ממש זהה לסמטה בפרק אחד מ"גולשים בזמן" שדיברו על Dream Leaping. הבנתי שאני חולם, פתאום ראיתי את עצמי מלמעלה בחלום והתעוררתי. החוויה שאני מזהה שזה חלום פתאום בלי שום סיבה או בייחוד מסיבה כלשהי, נניח בדיקת מציאות היא אדירה. חופש מוחלט, הידיעה שנמצאים בתוך המוח שלנו, בתוך הגוף אבל בעולם ללא גבולות, אינסופי. עולם שבו אפשר ללמוד על עצמי, לצאת מהגוף, לעוף... כל הקטע בWILD ממש לא מפחיד אחרי כמה זמן. פשוט החלטתי שכל מה שאני חווה זה טבעי (וזה באמת טבעי), ולכן אין ממה לפחד. חלומות פז, Variety-

גם אני!

"הזמן הכי ארוך הוא הזמן שעוד לא עבר" פלוני אלמוני KAIN REFUSE TO SACRIFICE

Variety

New member
ברוך הבא לפורום!

היי, ברוך הבא לפורום! אני אשמח לנסות לענות לך על כל שאלה בנושא! חלומות פז, Variety-

Variety

New member
ברוך הבא!!!

היי, ברוך הבא לפורום! אני אשמח לנסות לענות לך על כל שאלה שתהיה לך בנושא! חלומות פז, Variety-

למעלה