אני חדש פה לי קוראים עמרי קניתי סקייט אני עושה אולי גמדי.... ועוד כמה דברים מסקנים....
G gmaster New member 9/3/02 #1 אני חדש פה לי קוראים עמרי קניתי סקייט אני עושה אולי גמדי.... ועוד כמה דברים מסקנים....
J Jackass For Life New member 9/3/02 #2 היי עמרי ברוך הבא מאיפה אתה ובן כמה? איזה סקייט יש לך?ומהם התרגילים שאתה עושה?
R rodney New member 9/3/02 #3 ברוך הבא וולקום טו אוור פורום(שמתם לב למשמעות הכפולה של המילה הראשונה?(מממהה??))
R rodney New member 9/3/02 #6 כן סתם היה משעמם ואני גם מתכונן למסע לפולין וצריך להתחיל לדבר במבטא גרמני עם יקפצו עלינו חבורת סקינהדס if you cant beat them pretend to join them
כן סתם היה משעמם ואני גם מתכונן למסע לפולין וצריך להתחיל לדבר במבטא גרמני עם יקפצו עלינו חבורת סקינהדס if you cant beat them pretend to join them
S StarMo New member 12/3/02 #8 תזהר שם! כשאחותי הייתה בפולין, סקינהדס זרקו אבנים על האוטובוס של המשלחת!
G gmaster New member 11/3/02 #7 עמרי אני מקרית ביאליק בן14 יש לי סקייט עלוב אבל אני חוסך וקונה אחד טוב....אני עושה אולי נמןך אני יודע איך עושים תרגילם אבל לא מצליח!!
עמרי אני מקרית ביאליק בן14 יש לי סקייט עלוב אבל אני חוסך וקונה אחד טוב....אני עושה אולי נמןך אני יודע איך עושים תרגילם אבל לא מצליח!!