אני חדש פה אני שומע סיסטם כבר דיי הרבה זמן והם שולטים הממ...מזל טוב לשאבו!!!!!!
G Gilo2007 New member 22/4/06 #1 אני חדש פה אני שומע סיסטם כבר דיי הרבה זמן והם שולטים הממ...מזל טוב לשאבו!!!!!!
S saar91 New member 22/4/06 #2 ברוך הבא גיל! זה מי שהמציא את המילה באסיסטם!!!!!! הבנאדם גאון(טוב לא עד כדי כך) אבל לא חשוב! תהנה(אותי אתה מכיר) והכי חשוב תשמע בעיקר סיסטם
ברוך הבא גיל! זה מי שהמציא את המילה באסיסטם!!!!!! הבנאדם גאון(טוב לא עד כדי כך) אבל לא חשוב! תהנה(אותי אתה מכיר) והכי חשוב תשמע בעיקר סיסטם
I Ipecac0 New member 22/4/06 #7 ברך הבא!! ../images/Emo13.gif אני מעיין השתלבות נעימה...! באסיסטם... חח ענק!
S Sweet berries New member 22/4/06 #11 ../images/Emo113.gif welcome אני בר^^ ספר על עצמך קצת.. איך קוראים לך, בן כמה אתה, מה אתה שומע חוץ מסיסטם..
../images/Emo113.gif welcome אני בר^^ ספר על עצמך קצת.. איך קוראים לך, בן כמה אתה, מה אתה שומע חוץ מסיסטם..
G Gilo2007 New member 23/4/06 #12 הממממ... קוראים לי גיל...אני בן 14 וחצי. אממ..אני שומע SlipknoT מטאליקה הדג נחש אינפקציה ועוד דברים שאין לי כוח לפרט עליהם עכשיו:-\
הממממ... קוראים לי גיל...אני בן 14 וחצי. אממ..אני שומע SlipknoT מטאליקה הדג נחש אינפקציה ועוד דברים שאין לי כוח לפרט עליהם עכשיו:-\
S Sweet berries New member 23/4/06 #15 ../images/Emo113.gifנמנמ נחמד גאד אני מכירה יותר מדי גילים בני 14. XD
S Sweet berries New member 23/4/06 #14 ../images/Emo113.gifto the soldier side? חח סליחה אני פשוט שומעת את זה כרגע.XD