אני חדש פה

woodstack

New member
אני חדש פה

מה קורה אחים שלי גם אני חולה על לד זפלין. מאיפה אני יכול להשיג חולצות ופוסטריםחוץ מאיבי יענו בארץ?

AeroTom

New member
ברוך הבא

פוסטרים וחולצות בארץ יש בלא מעט מקומות. יש לך בדיזינגוף סנטר והסביבה כמה וכמה חנויות שתוכל למצוא שם. בטח יש פה כאלה שיודעים יותר שיוכלו לעזור לך בעניין. נשמח לדעת עליך גם עוד. שם, גיל, החיבור עם הלהקה, מה יש ברשותך שלהם וכל מה שתרצה. ברוך הבא ומקווה שתהנה כאן בפורום

woodstack

New member
אני יפרט קצת

בקשר למוצרים שלהם אני צריך משהו בצפון כי אני גר בקרית ביאליק זה ליד חיפה. דבר שני שאתה שואל את הקשר שלי אליהם אז זה ממזמן ואני אוהב את כל תרבות ההיפים וכל מה שדומה אולי בעיקר כי אני לא יכול להיות כזה. קיצר מה עוד אני אוהב אהה וודסטוק כל הפסטיבל ראיתי את הסרט והכל מת על התקופה, פינק פלויד,לד זפלין, לינרד סקינרד,גימי הנדריקס כמובן ועוד כל מיני אני יפרט בהמשך אם תרצו. דרך אגב קיבלתי את האבה לתקופה מאבא שלי שהיה די היפי אבל ברוסיה לא בארה"ב. יאללה חפרתי הרבה אני יסיים ואם יש פה עוד משיהו שאוהב דברים כאלו כמוני נא לפרט.

woodstack

New member
אני יכול להוסיף שירים של התקופה

ומי שיש לו עוד כאלה שירי נשמה ורוח כמו שאניי כתוב עכשיו שיוסיף: Joni Mitchel - Woodstock(1). לא בדיוק אבל דומה-Mike Oldfield - Moonlight Shadow. אחד החזקים-10 - Matthews Southern Comfort - Woodstock - Summer of Love, CD 2. שוב משהו בנזונה-The Moody Blues - Nights in white satin (1968). אני יוסיף עוד אולי בהמשך למי שרוצה להוריד שיעתיק את השם לאימיול.

AeroTom

New member
אממ..קודם כל סבבה שפירטת

דבר שני הפורום ממש לא מעודד הורדות לא חוקיות וכדומה, אז אודה לך אם לא יפורסמו פה מקומות כאלה וקישורים ישירים אליהם בהודעות על גבי הפורום
תודה מראש. ואני משער שבכל מקום כמעט אפשר להשיג את אלבומי הלהקה וכדומה. אם אין בקרית ביאליק אז בטח תוכל ללכת למקום קרוב ולמצוא שם. את הנדריקס אני גם שומע ואת Skynyrd התחלתי להתחבר אליהם ממש לא מזמן. יופי של להקה.

ShikS

New member
אתה יכול להזמין מהאינטרנט

www.allposters.com או שזה all-posters..תבדוק

למעלה