איכס, טאמאהומה o.O;; מוות לפוץ הקטן ~_~ נוריקו לוקח אותו בהליכה אחורה עם רגליים קשורות
S S.Riddle New member 17/4/04 #20 איכס, טאמאהומה ;; מוות לפוץ הקטן ~_~ נוריקו לוקח אותו בהליכה אחורה עם רגליים קשורות
ס סאקורה ה100ממת New member 17/4/04 #21 הינה תמונה עם תשובה!! לילד "ההוא" קוראים סאיורן (syaoran) והינה תמונה:
S S m e l l y Cat New member 18/4/04 #30 יוו יא קרציות../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif למההה מה אכפת לכם לעזאזל?! בעברית אומרים סיוראן. תקבלו את זה:|| לא כולם ראו את הגרסא היפנית ובעברית זה סיוראן אז כותבים סיוראן וזהו=| עכשיו תעזבו את כל הילדים המסכנים ותנו להם לכתוב את השם כמו שזה נשמע באנגלית תודה ושלום:|
יוו יא קרציות../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif למההה מה אכפת לכם לעזאזל?! בעברית אומרים סיוראן. תקבלו את זה:|| לא כולם ראו את הגרסא היפנית ובעברית זה סיוראן אז כותבים סיוראן וזהו=| עכשיו תעזבו את כל הילדים המסכנים ותנו להם לכתוב את השם כמו שזה נשמע באנגלית תודה ושלום:|
M Magma99 New member 18/4/04 #31 אממ לא מבחינתי הגרסה היפנית היא המקורית ואני אתייחס לדמויות בשמן האמיתי כי אני לא רואה את הגרסה העברית (מחוסר זמן) אז שאוראן נשאר שאוראן Forever and Ever.
אממ לא מבחינתי הגרסה היפנית היא המקורית ואני אתייחס לדמויות בשמן האמיתי כי אני לא רואה את הגרסה העברית (מחוסר זמן) אז שאוראן נשאר שאוראן Forever and Ever.
H Houndour New member 18/4/04 #32 לא אכפת לי ../images/Emo79.gif מצדי שיקראו לו יהושפט. אני גם לא טורח לתקן, שיגידו איך שרוצים. אבל אני עדיין תומך בדעתה של אופיר בנושא הזה תמיד..
לא אכפת לי ../images/Emo79.gif מצדי שיקראו לו יהושפט. אני גם לא טורח לתקן, שיגידו איך שרוצים. אבל אני עדיין תומך בדעתה של אופיר בנושא הזה תמיד..