אני חדש פה...

Metallic Dragon

New member
אני חדש פה...

שלום לכולם! אם אתם שואלים איך הגעתי לפורום, אז זה היה ככה: נכון יש את ההודעות "פורומים חדשים בתפוז" האלה, אז הסתכלתי, ראיתי שהפאוור מטאל קיבל פורום, משהו כזה... אני בעקרון אוהב מטאל (מטאליקה, איירון מיידן, פנטרה, ועוד...), ורציתי לראות מה זה הפאוור מטאל הזה. אז בבקשה, תאייתו לי את שם הלהקה באנגלית, ותרשמו את השיר הכי טוב שלהם (למתחילים כמובן) לדעתכם.

תשובה וניצלו"ש

1. שם הלהקה: Sonata Arctica 2. עם אילו שירים להתחיל? יש תשובה לשאלה כמה שרשורים למטה, בעמוד הזה 3. שאלה - מישהו יודע איפה אפשר להשיג דיסקים של סונטה בארץ? תודה מראש

meiritamir

New member
בעייתי...

עניין המוזיקה בארץ לא כל כך מפותח - אין אצלנו שוק מטאל גדול כמו באירופה, לכן לא מייבאים כל כך הרבה דיסקים. אם תנסי את מזלך, יש מצב שתמצאי דיסק אחד או שניים שלהם בטאוור רקורדס - בסניפים הגדולים. אם לא, את תמיד יכולה להזמין מהם. אם את גרה באזור ת"א, נסי באוזן השלישית שבשינקין - יש אפשרות שתמצאי שם משהו. ואם גם זה לא- תמיד יש את אופציית האינטרנט, שבד"כ יותר זולה, ויש שם הכל.

Aviad1987

New member
האוזן השלישית בשנקין!?

יש שם הכל אני לא אתפלא אם יש שם גם את אחד האלבומים של סונטה.

Blizzard171

New member
שני שירים מומלצים

האחד ממריץ ומהיר - 8th commandment השני שקט (בלדה) - Letter to Dana

Little b

New member
למי שבאיזור הדרום

יש חנות בתחנה המרכזית בב"ש- monster disc יש להם פינת מטאל עם הרבה דיסקים טובים שבדרך כלל לא רואים בחנויות מוזיקה. כמו כן ניתן למצוא בחנות קלטות וידאו, חולצות, ועוד שטויות למיניהן.

AMORPHIOS

New member
המבחר שם לא רע. אבל יש בב"ש מקומות

טובים יותר מבחינת המחיר והמבחר עצמו. זאת חנות קטנה של רוסים במרכז אורן, למי שמכיר. שם השגתי את סאמונינג הלפני-חדש במחיר מצאיה של 40 ש"ח. ובכלל, כל אלבום שם זה 40-50 ש"ח, ככה שקניות מרוכזות שם זה טוב. דיר באלאק לגנוב לי משם את כל הדיסקים, כן?:)

black_light

New member
אוקיי, אולי סתם היה לי מזל

או אני מוזרה או אנלא יודעת מה אבל בפעם האחרונה שביקרתי בטאור רקורדס באזריעלי (וזה היה די מזמן) כל להקה שחיפשתי - מצאתי......

למעלה